[PC] Dying Light - Coop

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Tak jak w temacie, gra oferuje tryb współpracy do max 4 osób. Jacyś zainteresowani? :)

Swój egzemplarz dorwę dopiero w piątek (pudełko) ale ekipę można już zebrać. :)

Steam: shodan_pl
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Hehe, nie wiem, czy w tym tygodniu dorwę swój egzemplarz, ale jeśli tak, to chętnie pocoopuję z innymi, jakkolwiek to nie brzmi :D Dam znać, jak będę mieć DL w bibliotece ;]

Pozdrawiam!
Tom Ha
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ja tak samo dopiero w piątek :) ale jestem chętny
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

To i ja bym się chciał załapać. Tak samo jak reszta, pudełko dopiero w piątek dostanę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Witam Panowie.

Interesuje mnie wbicie osiągnięć z coopa czyli:

Poliamoria
Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami.

Igrzyska harrańskie
Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy.

W takim razie szukam zespołu do grania. Zapraszam od razu na steam. Gram przeważnie w godzinach nocnych, akurat mam 3 dni wolnego i chciałem teraz wbić te osiągnięcia.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Poszło zaproszenie Dante. Ja co prawda pisze się na Poliamoria. Resztę pewnie zrobię, jak ze znajomym kiedyś tam coopa sobie będziemy ogrywać.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

A jak to wygląda w przypadku gdy do danej osoby dołącza ktoś z bardziej posuniętą fabułą? może dalej robić questy które już zrobił z hostem?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Również piszę się na wszelkie wspólne granie w Dying Light ale dopiero po zakończeniu fabuły na singlu.
BTW: Gra jest PRZE-ŚWIETNA - warto kupić!!
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Leigam pisze: A jak to wygląda w przypadku gdy do danej osoby dołącza ktoś z bardziej posuniętą fabułą?
Szczerze mówiąc jeszcze nie testowałem coopa, ale to pewnie na takiej zasadzie jest że widzisz questy, ale expa za nie nie dostajesz. Ale nie wiem czy tak na pewno jest bo jak mówię, nie testowałem jeszcze.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Coop wygląda zapewne tak samo jak w Dead Island. Najlepiej wskoczyć do gry kogoś na początku fabuły i robić zadania u niego.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Jutro będzie można się pobawić w razie czego. Ja tam zaklepuje sobie dołączenie do kogoś swoją postacią :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A ja mam takie inne pytanie czy jest coś więcej w nowej grze +
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Leigam pisze: A jak to wygląda w przypadku gdy do danej osoby dołącza ktoś z bardziej posuniętą fabułą? może dalej robić questy które już zrobił z hostem?

Z tego co się orientuje, to questy zapisują się tylko jeżeli grałeś z kimś od początku/macie ten sam postęp fabuły.
Co do reszty, to ekwipunek, poziomy zapisują się normalnie.

Tak wiec, gdybyś grał z kimś od samego początku to progress powinien się zapisywać.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

dantex12 pisze: A ja mam takie inne pytanie czy jest coś więcej w nowej grze +
Zapisuje Twój poziom, ekwipunek a przeciwnicy stają się silniejsi. Chyba tylko tyle.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

WI ktoś jak wygląda sprawa z przejścia na pirata na oryginał czy nie ma jaj z zapisami?
Bo czekam na przesyłkę i gram na piracie i nie chce mieć niespodzianki w stylu nie pograsz :P
Awatar użytkownika
Łowca

Witam
Mam taki mały problem w grze.
Wątek fabularny i poboczny przeszedłem. I jakie było moje zdziwienie jak sprawdzałem jakie osiągnięcie zostały mi do zrobienia. Nie wskoczyło mi osiągniecie " Teraz znacie całą historię"
Czy ktoś ukończył grę i jest mi w stanie powiedzieć jakiej misji mi brakuje? Ewentualnie potwierdzić że to są wszystkie misje (zdjęcie w załączniku).

Dziękuję i Pozdrawiam
Good Night :trollface:
Załączniki
Misje poboczne
Misje poboczne
di.jpg (160.04 KiB) Przejrzano 8924 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Xaxa pisze: WI ktoś jak wygląda sprawa z przejścia na pirata na oryginał czy nie ma jaj z zapisami?
Bo czekam na przesyłkę i gram na piracie i nie chce mieć niespodzianki w stylu nie pograsz :P
Zapytaj producenta. ;)

Nie powinno byc problemów, zakładając, że grałeś w tę samą wersje gry. (Aczkolwiek i to można pominąc, po przeciez patche z 1.2 działają na 1.3)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Northulus pisze:
Xaxa pisze: WI ktoś jak wygląda sprawa z przejścia na pirata na oryginał czy nie ma jaj z zapisami?
Zapytaj producenta. ;)

Nie powinno byc problemów, zakładając, że grałeś w tę samą wersje gry. (Aczkolwiek i to można pominąc, po przeciez patche z 1.2 działają na 1.3)
Hłe hłe.

Jak ktoś ma zapis gry w momencie poszukiwań Rahima, szukania doktora z przyczepy, zabawy na arenie albo kontaktu z Wybrańcami to prosiłbym o podesłanie bo mój nie działa a nie chce mi się prawie pół gry od nowa przechodzić :P

edit dałem unistall pirackiej gry i zapomniałem, że zapsiy też może usunąć
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

kb!! pisze: Witam
Wątek fabularny i poboczny przeszedłem. I jakie było moje zdziwienie jak sprawdzałem jakie osiągnięcie zostały mi do zrobienia. Nie wskoczyło mi osiągniecie " Teraz znacie całą historię"
Czy ktoś ukończył grę i jest mi w stanie powiedzieć jakiej misji mi brakuje? Ewentualnie potwierdzić że to są wszystkie misje (zdjęcie w załączniku).

Dziękuję i Pozdrawiam
To zbugowany achivement. Większość ludzi ma problem z wbiciem go. Ja przeszedłem grę 2 razy i dalej nie wpadło. Jedyne co możesz zrobić to czekać aż Techland naprawi to w kolejnym patchu.
Awatar użytkownika
Łowca

Grozt pisze:
kb!! pisze: Witam

Dziękuję i Pozdrawiam
To zbugowany achivement. Większość ludzi ma problem z wbiciem go. Ja przeszedłem grę 2 razy i dalej nie wpadło. Jedyne co możesz zrobić to czekać aż Techland naprawi to w kolejnym patchu.
Dziękuję za odpowiedz
Pozdrawiam KB
ODPOWIEDZ