Swój egzemplarz dorwę dopiero w piątek (pudełko) ale ekipę można już zebrać.

Steam: shodan_pl
Szczerze mówiąc jeszcze nie testowałem coopa, ale to pewnie na takiej zasadzie jest że widzisz questy, ale expa za nie nie dostajesz. Ale nie wiem czy tak na pewno jest bo jak mówię, nie testowałem jeszcze.
Hłe hłe.
To zbugowany achivement. Większość ludzi ma problem z wbiciem go. Ja przeszedłem grę 2 razy i dalej nie wpadło. Jedyne co możesz zrobić to czekać aż Techland naprawi to w kolejnym patchu.kb!! pisze: Witam
Mam taki mały problem w grze.
Wątek fabularny i poboczny przeszedłem. I jakie było moje zdziwienie jak sprawdzałem jakie osiągnięcie zostały mi do zrobienia. Nie wskoczyło mi osiągniecie " Teraz znacie całą historię"
Czy ktoś ukończył grę i jest mi w stanie powiedzieć jakiej misji mi brakuje? Ewentualnie potwierdzić że to są wszystkie misje (zdjęcie w załączniku).
Dziękuję i Pozdrawiam
Good Night
Dziękuję za odpowiedzGrozt pisze:To zbugowany achivement. Większość ludzi ma problem z wbiciem go. Ja przeszedłem grę 2 razy i dalej nie wpadło. Jedyne co możesz zrobić to czekać aż Techland naprawi to w kolejnym patchu.kb!! pisze: Witam
Mam taki mały problem w grze.
Wątek fabularny i poboczny przeszedłem. I jakie było moje zdziwienie jak sprawdzałem jakie osiągnięcie zostały mi do zrobienia. Nie wskoczyło mi osiągniecie " Teraz znacie całą historię"
Czy ktoś ukończył grę i jest mi w stanie powiedzieć jakiej misji mi brakuje? Ewentualnie potwierdzić że to są wszystkie misje (zdjęcie w załączniku).
Dziękuję i Pozdrawiam
Good Night