Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Możesz podbić ticket komentarzem.
Ps. Moje zgłoszenie wisi już 3 tygodnie.
Ps. Moje zgłoszenie wisi już 3 tygodnie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja na swoją odpowiedź z supportu SG się nie doczekałem (skasowałem ticket po 2 tygodniach). GM odpowiedział jakoś po 6h. Mam nadzieję, że nie będę musiał korzystać z supportu SG
PS Nowy system punktowy wygląda sensownie (choć teraz "nie stać" mnie na gifty, które wygrałem w starym SG) i mi się podoba. Czas na level up ku uciesze wszystkich.

PS Nowy system punktowy wygląda sensownie (choć teraz "nie stać" mnie na gifty, które wygrałem w starym SG) i mi się podoba. Czas na level up ku uciesze wszystkich.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dzisiaj udało mi się coś wygrać i moim zdaniem całkiem sprawny ten system - dostęp do giftlinku miałem od razu z poziomu strony, wszystko bez czekania i problemów. Wejść w giveawaye jest jakoś mniej (większe szanse), poza tym są gv "community voted" i punktów też dość szybko przybywa. Nigdy do supportu pisać nie musiałem, a sam giveawayów dużo nie robię, więc spadające poziomy i długie czekanie na odpowiedź mnie nie dotyczą - także dla mnie na razie nowa odsłona SG na plus. I ten gif kota jak się wejdzie na stronę i jest informacja, że się wygrało... xd
A mi dla odmiany lvl wzrósł mimo nierobienia żadnych giveawayów
z 4 na 5, ale prawidłowo, bo taki powinienem mieć od początku. I nagle z 4.42
5.61

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja myślę, że problemy z lvl to problemy wieku dziecięcego. Jeśli chodzi o lvl to mi podbiło od wczoraj o 0,05 bez robienia niczego. Widać admini zrobili jakąś korektę w liczeniu $. Trzeba dać chłopakom szanse, żeby wszystko poukładali. Prawdą jest też, że przydało by im się kilka osób na obsługę supportu. Bazę userów mają sporą, więc jest z kogo werbować. Ma ktoś jakieś doświadczenia jak przekłada się koszt gifta na pkt? Czytałem post na SG, ale konkretnych przykładów jakoś mało. Dajmy na to gift na 1 lvl za 10$ jak daleko mnie to pchnie?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
@ lordo4
Trzeba by poczekać na post, w którym CG jasno napisze o granicy lvl.
CG dzisiaj zmniejszył iczbę osób, które muszą brać udział w losowaniu, aby taki GA był zaliczany do CV. W SGv1 były to 2 osoby, na początku SGv2 - 10 osób, teraz jest 5 osób.
Obaj macie GA, gdzie uczestniczyło 5 - 9 osób - wczoraj takie GA się nie liczyły, stąd pewnie Wam lvl podskoczył.
Trzeba by poczekać na post, w którym CG jasno napisze o granicy lvl.
CG dzisiaj zmniejszył iczbę osób, które muszą brać udział w losowaniu, aby taki GA był zaliczany do CV. W SGv1 były to 2 osoby, na początku SGv2 - 10 osób, teraz jest 5 osób.
Obaj macie GA, gdzie uczestniczyło 5 - 9 osób - wczoraj takie GA się nie liczyły, stąd pewnie Wam lvl podskoczył.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 105 razy
- Kontakt:
@up:
Z tego co wiem, to nie można dawać gier z blokadą regionalną.
A u mnie SG jakoś padło, nie chcę się załadować (nieaktualne -póki co).
BTW. u mnie też podskoczyło o (łącznie) 0,02.
Z tego co wiem, to nie można dawać gier z blokadą regionalną.
A u mnie SG jakoś padło, nie chcę się załadować (nieaktualne -póki co).
BTW. u mnie też podskoczyło o (łącznie) 0,02.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2015, o 16:05 przez Lisek445, łącznie zmieniany 1 raz.