Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
"Gifts sent" to nie jest CV, więc nie patrzcie na to zastanawiając się dlaczego macie taki, a nie inny poziom.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
strona z poziomu osoby niezalogowanej/zbanowanej wygląda ciekawie, lubię takie proste, przejżyste i geometryczne formy
pytanko, dostałem rok temu bana z automatu, powiedziano mi, że po pół roku mogę pytać o odbanowanie, tyle, ze mój ticket wisi już 2 miesiąc bez odpowiedzi, jak to mam rozumieć?
pytanko, dostałem rok temu bana z automatu, powiedziano mi, że po pół roku mogę pytać o odbanowanie, tyle, ze mój ticket wisi już 2 miesiąc bez odpowiedzi, jak to mam rozumieć?
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jak po jakichś 20 sek nie wejdzie to odśwież stronę zwykle do 3 prób zaskakuje. W poprzedniej wersji po prostu wywalał error a tu niby wmawia, że się synchronizuje i tak już pewnie zostanie bo to zapewne zależy od obciążenia serwisu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
W dyskusjach znalazłem wpis na temat poziomów konta:
11:18 - cg: we did have dynamic before, but it meant people would lower in levels over time if they're inactive
11:18 - cg: in a couple of years, we might have to raise them
11:18 - cg: right now they're...
11:19 - cg: 0, 0.01, 25, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000
U mnie sytuacja wyglada tak:
Gifts Sent 94 ($1,833.90)
Level 7.01
Jak sprawdzałem koło 12 to wartość miałem na poziomie 1843 $ i level 7.02.
11:18 - cg: we did have dynamic before, but it meant people would lower in levels over time if they're inactive
11:18 - cg: in a couple of years, we might have to raise them
11:18 - cg: right now they're...
11:19 - cg: 0, 0.01, 25, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000
U mnie sytuacja wyglada tak:
Gifts Sent 94 ($1,833.90)
Level 7.01
Jak sprawdzałem koło 12 to wartość miałem na poziomie 1843 $ i level 7.02.
Ten gib za 0 wrzucił niby sam http://steamcommunity.com/id/PrzemyslawWipler/ 

- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Nie rozumiem, czemu opcje z SG+ został pododawane tak wybiórczo. Szlag mnie trafia jak widzę całą pierwszą stronę półprzezroczystych givów, do których już wlazłem. W dodatku samą listę też trzeba ręcznie przełączać na kolejne ekrany. Nie można było zaimplementować endless scrollingu?
Pozostałe elementy interfejsu też nie sprawiają pozytywnego wrażenia. Po co zmieniać coś co było dobre? Na kiego grzyba na przykład na profilach użytkowników w miejscu, gdzie wcześniej był link do Community jest sekcja flag? Nie można było tego umieścić pod ciut mniejszym avatarem, a link zostawić tam gdzie był? Gdybym nie wiedział, że musi gdzieś on być to bym pewnie wcale nie wpadł na to, że oznaczono go jakąś tandetną i nic nie mówiącą strzałeczką, nie mogło to już być steamowe logo? O brakujących rzeczach obecnych w podstawowym SGv1 już nawet nie będę wspominał.
Nie wiem kogo cg chciał tym uszczęśliwić, ale mija pół dnia a mnie się dalej niedobrze robi jak widzę stronę główną. Z niecierpliwością czekam na jakieś addony przywracające serwisowi ludzki wygląd.
Pozostałe elementy interfejsu też nie sprawiają pozytywnego wrażenia. Po co zmieniać coś co było dobre? Na kiego grzyba na przykład na profilach użytkowników w miejscu, gdzie wcześniej był link do Community jest sekcja flag? Nie można było tego umieścić pod ciut mniejszym avatarem, a link zostawić tam gdzie był? Gdybym nie wiedział, że musi gdzieś on być to bym pewnie wcale nie wpadł na to, że oznaczono go jakąś tandetną i nic nie mówiącą strzałeczką, nie mogło to już być steamowe logo? O brakujących rzeczach obecnych w podstawowym SGv1 już nawet nie będę wspominał.
Nie wiem kogo cg chciał tym uszczęśliwić, ale mija pół dnia a mnie się dalej niedobrze robi jak widzę stronę główną. Z niecierpliwością czekam na jakieś addony przywracające serwisowi ludzki wygląd.
@compas1010 skąd to info? No i dlaczego nie lubi KNP albo korwina chociaz? 

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
kolorki nicków tych co wystawili giba są chyba losowe? myślałem, że to od levelu zależy ale sprawdziłem na kilku osobach i jednak nie
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Nie do końca wchodzenie w giveawaye potrafi być męczące jak klikasz 100razy na przycisk enter a odświeżanie trwa w nieskończoność, po za tym jak mogli zapomnieć o filtracji giveawai według levelu, pozostaje tylko czekać na jakąś wtyczkę do przeglądarki naprawiającą te braki

- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Nie ma co patrzeć jeszcze na szybkość, choć jest lepsza teraz. Była długa przerwa i pewnie wiele osób nie wróciło ;D Jeszcze może zamulić. Obecnie coś im ten ajax przy wejściu w giba szwankuje. Brakuje timeouta. I też czekam na SG+ i na jakieś ciemne tło, ale to już sobie sam zrobię.