Rozmowy o steamgifts

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Zawsze to coś. A nie napis jeszcze 20 minut wyświetlający się od 2h.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Tist pisze: No to ruszył na nowo! Szkoda że po 10minutach się wysypał ;/
steamgifts.com, czy jest inny link?
Jeśli jest ten sam, to rzeczywiście strona padła.

@edit
Działa... Pierwszy raz widzę to ''odmienione'' steamgifts na oczy. I już tęsknię za tamtym...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Tist pisze: No to ruszył na nowo! Szkoda że po 10minutach się wysypał ;/
Już hula
Awatar użytkownika
Łowca

Chociaż dodali coś, za co u mnie plusują i czego od dawna brakowało:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Najlepsze to podzielenie na grupy, połączenie steamtrades i dodanie nowego levelu ze względu na dotychczasowe contri bo jak by skasowali zdobyte już punkty to bym się lekko zdenerwował.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Teraz są lvl od 0 do 10 zamiast countri. Tylko nie widzę opisu jak zdobywa się lvlki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Przeglądam FAQ, ale może mi ktoś zorientowany pomoże znaleźć obecnie obowiązujący przelicznik wartości gier na expa. Jak to z bundlowymi grami itp. Przy okazji wcześniej w ogóle nie wyświetlało gier które mamy przypisane do konta. Obecnie się wyświetlają ale po wejściu na kartę i tak jest info że już masz i nie możesz wejść do losowania. Da się je jakoś usunąć (posiadane gry z wyświetlanej listy) bo przy moim koncie i tak nie kojarzę co już mam a czego nie?
Edit znalazłem: klikacie na oko obok znaku steam i ustawić można preferencje na nie wyświetlaj.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, o 11:28 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Da się.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Brak odpowiedzi to jak na razie jakieś nieporozumienie dla ludzi, którzy sporo się wymieniają tak jak ja. Niby mają to włączyć, ale na chwilę obecną strona jest dla mnie bezużyteczna :roll:
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Wyglad strony to dramat. Malo czytelne to jak komplement.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Po wuju ten nowy przelicznik - mam zaliczone wejścia w losowania w których w nowym systemie nie mogę wziąć udziału czyli moje CV straciło na wartości.

Z tego co widzę wartość naszego lvl nie ma teraz podziału na gry bundlowe i niebundlowe - liczy całościowo tak jak na GM.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, o 11:58 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Sprawe z lvlkami wyjaśnią w późniejszym terminie ^^
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Przeglądam FAQ, ale może mi ktoś zorientowany pomoże znaleźć obecnie obowiązujący przelicznik wartości gier na expa. Jak to z bundlowymi grami itp. Przy okazji wcześniej w ogóle nie wyświetlało gier które mamy przypisane do konta. Obecnie się wyświetlają ale po wejściu na kartę i tak jest info że już masz i nie możesz wejść do losowania. Da się je jakoś usunąć (posiadane gry z wyświetlanej listy) bo przy moim koncie i tak nie kojarzę co już mam a czego nie?
Edit znalazłem: klikacie na oko obok znaku steam i ustawić można preferencje na nie wyświetlaj.
a tu zbiorczo się wyłącza posiadane... http://www.steamgifts.com/account/settings/giveaways
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: Z tego co widzę wartość naszego lvl nie ma teraz podziału na gry bundlowe i niebundlowe - liczy całościowo tak jak na GM.
Nie, CV jest dalej liczone po staremu, tylko nie jest wyświetlane. I na jego podstawie obliczane są lvl. Tak przynajmniej było w becie.

Nie miało by sensu, jakby gry bundlowe wliczały się jako 100% CV.

Na pewno 1 lvl jest od CV 0,01; 2 lvl od CV 30,01 (bariery "dał cokolwiek" "dał cokolwiek nie bundlowego"). Resztę CG opisze w swoim poście.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

MSKOTOR pisze: Na pewno 1 lvl jest od CV 0,01; 2 lvl od CV 30,01 (bariery "dał cokolwiek" "dał cokolwiek nie bundlowego").
Absolutnie nie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Mnie się podoba,największy plus to szybkośc stronki.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@MSKOTOR
Cosik nie bardzo. W starym SG miałem CV na żenującym wręcz poziomie 40. W nowym SG mam lvl 1 ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Gifts Sent 22 ($348.76) mam lv 4

wypiszcie swoje wartości, to może jakoś się dojdzie co i jak.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Mix pisze:
MSKOTOR pisze: Na pewno 1 lvl jest od CV 0,01; 2 lvl od CV 30,01 (bariery "dał cokolwiek" "dał cokolwiek nie bundlowego").
Absolutnie nie.
lordo4 pisze: @MSKOTOR
Cosik nie bardzo. W starym SG miałem CV na żenującym wręcz poziomie 40. W nowym SG mam lvl 1 ;)
Taki system był dyskutowany w okresie bety przez cg, społeczność i modów. Ja tylko mówię jak było wtedy. Ale jak ktoś miał CV 40, to teraz powinien wg tamtego systemu mieć 2 lvl. Więc pewnie coś pozmieniali :P

Bardziej od lvl interesuje mnie kiedy będzie dostępne SG+ v2. Wolę mieć grind view + ostatnie posty z forum u góry zamiast podpiętego GA.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Gifts Sent 47 ($498.38)
Level 5
ODPOWIEDZ