Gry aktywujące się na steam
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Moje pytanie dotyczy tym razem zremasterowanej wersji Heroesów 3. Chcę sobie zamówić wersję pudelkową w preorderze (zatwardziały ze mnie digitalowiec, ale z sentymentu Hirołsów muszę mieć fizycznie
), ale nie do końca wiem jaki DRM tam znajdę... Gra Ubisoftu, jednocześnie wychodzi na Steam, a na sklepowych stronach nie ma informacji o planowanym DRM-ie. Stąd pytanie - jest jakaś sprawdzona informacja czy będzie to wersja Uplay/SteamDRM-free?

- Kontakt:
Slaby z ciebie
Jesli jest istotne czy to bedzie Uplay/Steam/DRM-Free. Skoro musisz miec fizycznie to co to za roznica?zatwardziały ze mnie digitalowiec, ale z sentymentu Hirołsów muszę mieć fizycznie
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
? W takiej kombinacji jaka jest różnica między zwykłym kluczem steam ? Ale nie martw się, twój fetysz zostanie zaspokojony, Herosów w HD robi DotEMU dla Ubi, wszystkie ich poprzednie gry były steam i na 90% będzie podobnie w tym przypadku. Zazwyczaj gdy gry dla Ubi robi jakieś zewnętrzne studio wybiera steam jak np. Capybara Games przy Clash of Heroes, Eugen Systems w przypadku R.U.S.E. czy ostatnio Obsidian Entertainment z Kijku Prawdy.
Pudło będzie na Steam:
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 75#p169792
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 75#p169792
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Mam pytanko, kupiłem Bulletstorma na originie, on potrzebuje GFWL do działania, wiadomo coś o tym czy bedzie przechodził na steama? I czy kod z GFWL można aktywować na steamie?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Raczej na Steam nie będzie przechodził. Ogólnie mam wrażenie, że gra została osierocona i nie ma kto się nią zająć. Nie wiem czy kod można aktywować na Steam - spróbuj. W każdym razie, jeśli miałbyś Bulletstorm już na Steam, to jest sposób, by włączyć grę bez GfWL. Niestety, pograsz tylko w singla, co-op odpada.
- Kontakt:
Ja kupiłem kiedyś Bulletstorm na steam, kod ze steam aktywował się również na Originie. W każdym razie żeby móc w ogóle zagrać na steam musiałem wrzucić crack który blokował gfwl.
Inaczej nie dało się grać.