Mam nadzieję, że w tym tygodniu się uda. Inwentaryzacja ma już się ku końcowi.
Jeszcze nie podam ostatecznego terminu jednak.
HoMM III HD jest Steamworks, więc na 100% taksziszi pisze: http://muve.pl/pc/strategia/heroes-of-m ... tion/85431 to wersja steam? bo musze to miec
Sam program jest ok, ale z L.A Noire miałem problem przy aktualizacji i troszkę się musiałem namęczyć by w końcu zaskoczyło (z tego co pamiętam do tego jak na uplay i GFWL pobierał każdą z aktualizacji z osobna tzn. wersja 1.02 pobierz, zainstaluj, restart, potem 1.03 to samo aż do 1.05)
Gdzie za 150 jest?Hueueue pisze: Wydawcą już całkiem się w du... głowach po przewracało z tymi cenami. Myślą chyba, że ludzie na pc nie mają w co grać i kupią wszystko czym się w nich rzuci. Miałem kupić to gta V na premierę, ale spodziewałem się, że cena będzie w granicach 100zl, a tu wyskoczyli z cenami zaczynającymi się od 150zl w niektórych sklepach. Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu. W sumie to i tak dobrze, bo mam jeszcze sporo innych gier do ogrania
Akurat podejrzewam, że wydawcy za wiele do powiedzenia w tej sprawie nie mieli. Pewnie z tego ze 130 zł pójdzie od razu do producenta. Jakby ludzie nie rzucili się na wersje nextgenowe to pewnie i Rockstar by spokorniał i jakieś normalniejsze ceny zaproponował.Hueueue pisze: Wydawcą już całkiem się w du... głowach po przewracało z tymi cenami. Myślą chyba, że ludzie na pc nie mają w co grać i kupią wszystko czym się w nich rzuci. Miałem kupić to gta V na premierę, ale spodziewałem się, że cena będzie w granicach 100zl, a tu wyskoczyli z cenami zaczynającymi się od 150zl w niektórych sklepach. Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu. W sumie to i tak dobrze, bo mam jeszcze sporo innych gier do ogrania
Nie będzie kazał dopłacać.
Muve to raczej gier nie dystrybuuje.Kazujaman pisze: Planujecie może podjąć się dystrybucji gier niekoniecznie już nowych, ale niedostępnych u nas przez rodzimego dystrybutora?
Dokładniej to chodzi mi o Warriors Orochi PC Gra już leciwa, ale warta grania