Gameminer

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

@up^2, nie banują od razu. Banują tych u których ilość kluczy zużytych do wszystkich kluczy wystawionych jest duża. Przykładowo ja mam bodaj 3-4 giby ze zużytymi kluczami, ale >150 gibów poprawnych, więc bana nie mam.
Gib developerski jest po prostu pokazany na stronce troche inaczej niż cała reszta. Nie złoty, nie zwykły. Osobno jest na górze strony pokazany.
Prywatne giby jak nazwa wskazuje są prywatne, więc na 99% jak ktoś dostanie dostęp do takiego giba to nie będzie linku rozprowadzać na prawo i lewo, żeby zmniejszyć sobie szanse na wygraną - pomyśl logicznie zanim o coś zapytasz.

EDIT.
@up
Na GMie rozdałem ponad 100 więcej gier niż na SG. Powód jest prosty. Na GMie przy robieniu giba wpisuje klucz/link od razu i nie muszę się babrać z wysyłaniem mailów i pamiętaniem, żeby to zrobić. Dopiero nowa odsłona SG (kiedyś tam) będzie miała podobną funkcjonalność.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

komarEX pisze: 5. Wygraną dostaniesz. Jeśli będzie to steam gift to jak najbardziej możesz go ponownie wystawić na GMie.
Nie jestem pewny, ja niedawno wygrałem grę z blokadą i gift do mnie nie dotarł :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Kontakt:

@ up
Serio?
Ja wygrałem kilkanaście gier z blokadą i wszystkie dotarły do mnie bez problemu.
Jak giftu nie możez odebrać, zrób resend.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

zuku7 pisze:
komarEX pisze: 5. Wygraną dostaniesz. Jeśli będzie to steam gift to jak najbardziej możesz go ponownie wystawić na GMie.
Nie jestem pewny, ja niedawno wygrałem grę z blokadą i gift do mnie nie dotarł :E
To pisz do supportu, ja też wygrałem gifta z blokadą i otrzymałem go bardzo szybko.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Na gift trzeba czekać. Sam ostatnio czekałem dzień na swoją "wygraną" Gun Monkeys, a z nerwów napisałem do tego który założył giba i do admina.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Kontakt:

Kazujaman pisze: Jak giftu nie możez odebrać, zrób resend.
Rzeczywiście pomogło, nie zauważyłem wcześniej, że jest taka opcja ;) Teraz się mogę pochwalić, ze mam ruskich Bad Rats w ekwipunku :mrgreen:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

W sumie też bym wolał giby na GMie bo na SG kiedyś czekałem tydzień czasu aż gość wyślę klucz
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Za prywatne GA twórca nie dostanie doświadczenia, węgla / złota. Więc wątpię, żeby GM stał się alternatywą dla SG w zakresie grupowych gibów. Do tego masa giftów tam jest zablokowana na RU+CIS, więc tutaj jest wielki minus w porównaniu do region-free SG - co z tego, że mam wysoki lvl i dużo węgla na godzinę, skoro gifty są poblokowane i nie mogę wygranej gry aktywować na swoim koncie?

Wpisywanie kluczy od razu przy tworzeniu GA będzie dostępne w SGv2. Ale nie wiadomo, kiedy CG udostępni nową stronę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

marion695 pisze: W sumie też bym wolał giby na GMie bo na SG kiedyś czekałem tydzień czasu aż gość wyślę klucz
Dokładnie tydzień ma na wysłanie.Więc wysłał w terminie ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nie wiem czemu narzekacie ja wygasłem już kilka gier na gameminer i tylko jedną resend robiłem.
Po prostu najlepiej grać o klucze a nie o gifty :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Lepiej grać właśnie o gifty bo masz pewność że na pewno otrzymasz działający produkt. Jeżeli wygrasz klucz i np. dalej wyślesz go na licytacje to osoba od której wygrałeś może sobie ten klucz aktywować, a wina za niedziałający klucz z giba stworzonego przez ciebie spadnie tylko na ciebie. Trochę zawile napisałem ale można się domyślić.
PS: Skąd się wzięło chyba 50 ruskich dodatków do Europa Uniwersalis IV?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

skonczyl sie winter event? czy to u mnie cos nie tak
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Skończył a ja nazbierałem 10 kluczy z czego wyszło ok 40 coal i pierdółki. :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ja także proszę o invite kod, ale oczywiście w prywatnej wiadomości.

EDIT: Już dziękuję, dostałem chyba 5 wiadomości na ten temat, no, ale skorzystam raczej z tylko jednego linku, bo chyba inaczej się nie da. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Również poproszę invation code na PW :)

@EDIT
Już mam od qqmor3 :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam pytanko dostałem 7 drewnianych skrzynek i co z nimi zrobić?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

nic nie warte te skrzynki po prostu zostaw w ekwipunku
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Oki ;) Dzięki za odp. Jak się daje repa tutaj? I jak dołączyć do grupy na steam, aby brać tutaj udział w giveawey`ach użytkowników?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Lepiej zniszczyć :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

damianzx pisze: Oki ;) Dzięki za odp. Jak się daje repa tutaj? I jak dołączyć do grupy na steam, aby brać tutaj udział w giveawey`ach użytkowników?
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=381

Rep moga dawac tylko zasluzeni
Zablokowany