@up^2, nie banują od razu. Banują tych u których ilość kluczy zużytych do wszystkich kluczy wystawionych jest duża. Przykładowo ja mam bodaj 3-4 giby ze zużytymi kluczami, ale >150 gibów poprawnych, więc bana nie mam.
Gib developerski jest po prostu pokazany na stronce troche inaczej niż cała reszta. Nie złoty, nie zwykły. Osobno jest na górze strony pokazany.
Prywatne giby jak nazwa wskazuje są prywatne, więc na 99% jak ktoś dostanie dostęp do takiego giba to nie będzie linku rozprowadzać na prawo i lewo, żeby zmniejszyć sobie szanse na wygraną - pomyśl logicznie zanim o coś zapytasz.
EDIT.
@up
Na GMie rozdałem ponad 100 więcej gier niż na SG. Powód jest prosty. Na GMie przy robieniu giba wpisuje klucz/link od razu i nie muszę się babrać z wysyłaniem mailów i pamiętaniem, żeby to zrobić. Dopiero nowa odsłona SG (kiedyś tam) będzie miała podobną funkcjonalność.
Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Na gift trzeba czekać. Sam ostatnio czekałem dzień na swoją "wygraną" Gun Monkeys, a z nerwów napisałem do tego który założył giba i do admina.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Za prywatne GA twórca nie dostanie doświadczenia, węgla / złota. Więc wątpię, żeby GM stał się alternatywą dla SG w zakresie grupowych gibów. Do tego masa giftów tam jest zablokowana na RU+CIS, więc tutaj jest wielki minus w porównaniu do region-free SG - co z tego, że mam wysoki lvl i dużo węgla na godzinę, skoro gifty są poblokowane i nie mogę wygranej gry aktywować na swoim koncie?
Wpisywanie kluczy od razu przy tworzeniu GA będzie dostępne w SGv2. Ale nie wiadomo, kiedy CG udostępni nową stronę.
Wpisywanie kluczy od razu przy tworzeniu GA będzie dostępne w SGv2. Ale nie wiadomo, kiedy CG udostępni nową stronę.
Lepiej grać właśnie o gifty bo masz pewność że na pewno otrzymasz działający produkt. Jeżeli wygrasz klucz i np. dalej wyślesz go na licytacje to osoba od której wygrałeś może sobie ten klucz aktywować, a wina za niedziałający klucz z giba stworzonego przez ciebie spadnie tylko na ciebie. Trochę zawile napisałem ale można się domyślić.
PS: Skąd się wzięło chyba 50 ruskich dodatków do Europa Uniwersalis IV?
PS: Skąd się wzięło chyba 50 ruskich dodatków do Europa Uniwersalis IV?
Skończył a ja nazbierałem 10 kluczy z czego wyszło ok 40 coal i pierdółki. 

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ja także proszę o invite kod, ale oczywiście w prywatnej wiadomości.
EDIT: Już dziękuję, dostałem chyba 5 wiadomości na ten temat, no, ale skorzystam raczej z tylko jednego linku, bo chyba inaczej się nie da.
EDIT: Już dziękuję, dostałem chyba 5 wiadomości na ten temat, no, ale skorzystam raczej z tylko jednego linku, bo chyba inaczej się nie da.

Również poproszę invation code na PW 
@EDIT
Już mam od qqmor3

@EDIT
Już mam od qqmor3

Mam pytanko dostałem 7 drewnianych skrzynek i co z nimi zrobić?
Oki
Dzięki za odp. Jak się daje repa tutaj? I jak dołączyć do grupy na steam, aby brać tutaj udział w giveawey`ach użytkowników?

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt: