czy jestes pewien ? wczoraj ktos pisal na SB bodajze ze sie nie dostaje wlasnie
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
IronSide pisze:A takie pytanie jeszcze jedno jak kupi tego Frontier Packa za 5 euro to ja dostane Podstawke i Together czy samo together?zethaiks pisze:IronSide pisze: Mam takie pytanie. Jesli moj kolega ma zwykle Dont Starve i kupi Frontiera Packa http://store.steampowered.com/sub/55833/ to on dostanie do biblioteki Dont Starve Together a do ekwipunku Dont Starve i Dont Starve Together ?
nie do eq nic mu nie dojdzie tylko doda do biblioteki reszte
nie opłaca się bardziej kupić tego jako gift, dać go Tobie żebyś miał podstawkę + Together, a dodatkową kopię Together byś mu wtedy dał? on przecież i tak ma podstawkę.Includes: Don't Starve and Don’t Starve Together, plus a gift copy of Don't Starve Together - Send the extra copy to a friend!
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Paczka zawiera dont starve + dont starve together + 1 kopia dont starve together w formie gifta. Jeśli kolega posiada podstawkę to powinien dostać dodatek dla siebie plus 1 kopię dodatku dla znajomego.
Nie wiem czy się da ale najlepszym wyjściem w tej sytuacji byłoby gdyby kupił pakiet w formie gifta ty byś go zużył i wysłał mu sam dodatek. Bądź sam zakupił nie wiem jak u was steam wallet stoi.
Nie wiem czy się da ale najlepszym wyjściem w tej sytuacji byłoby gdyby kupił pakiet w formie gifta ty byś go zużył i wysłał mu sam dodatek. Bądź sam zakupił nie wiem jak u was steam wallet stoi.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Oczywiście. W takim razie dostał produkt, który nie jest kompletny. Oficjalne forum gry:
Dostaje się kopię dla siebie oraz kopię dla znajomego do ekwipunku. A tutaj kolejne potwierdzenie w formie obrazka z oficjalnego forum. Co zawiera w sobie Don't Starve Frontier Pack:I already own Don’t Starve on Steam. How does the Frontier pack work for me?
Since you already own Don’t Starve on Steam, the Frontier pack will be discounted 75% to
$4.99 and includes immediate access to Don't Starve Together, as well as another copy to give to your friend as a tradeable item in your Steam Inventory.
http://forums.kleientertainment.com/pub ... ontier.gif
Kupic Frontier Pack jako prezentu sie nie da, kupujesz tylko dla siebi i dostajesz DS+DST do biblioteki i DST w formie giftu w EQ.
Moim zdaniem jest to lekki paradoks, ale tak juz to zrobil tworca.
Polecam poczekac na bete i dostac za darmo DST
Moim zdaniem jest to lekki paradoks, ale tak juz to zrobil tworca.
Polecam poczekac na bete i dostac za darmo DST

Też wam nie działa ekwipunek/market/profil?
Czyżby chomiki przestały biegać xD
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Coś tam piszą w necie, że Volvo planuje zwinąć siedzibę z Eu i olać całkowicie płacenie vatu. Ciekawe czy ich prawnicy znaleźli jakąś lukę prawną ? (nowa siedziba w kraju nie mającym umów dotyczących opodatkowania z eu/i wzajemnie-> Chiny ?:D)
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Jeżeli większość czasu poświęcają na szukanie luk prawnych "gdzie by się przenieść lub jak zmienić regulamin", żeby nie płacić podatków i odbierać systematycznie użytkownikom ich prawa w zakresie posiadanych gier, to nie dziwię się, że czas rozpatrzenia ticketów jest taki długi i wprowadzają coraz to nowe "ulepszenia" do marketu" 
Wiem, że dział prawny i support to oddzielne od siebie byty i teoretycznie praca jednych nie zależy od drugich - ale kto tam wie : D

Wiem, że dział prawny i support to oddzielne od siebie byty i teoretycznie praca jednych nie zależy od drugich - ale kto tam wie : D