Wasz najbardziej nieudany zakup
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Najbardziej nieudany zakup ze wszystkich moich gier to Cube World. Kupiony w dniu premiery, jakiś tydzień później wyszedł update poprawiający bugi i od tam tej pory ( od 23.07.2013r) zero updatów. W czerwcu tego roku twórca gry dodał jakiś filmik i dalej się nie odzywa. Po prostu porażka, ma wszystkich w *zadzitrata*.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
The Lost World: Jurassic Park (PSX) - kupilem te gre jeszcze przed recenzjami w polskiej prasie. Byla cholernie trudna. Po wielu trudach udalo mi sie dotrzec na koniec poziomu, a tam od razu zjadl mnie tyranozaur. Moze gdyby gameplay byl lepszy, nie odpuscilbym.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Gra była bardzo trudna, ale dobra i solidna. Misje człowieka były bardzo trudne bo sterowanie harpunem często zawodziło. Ostatnia misja human vs trex nie była za to jakaś wymagająca. Ukończyłem grę w krótszym czasie niż seans Titanica na Polsacie kiedyś 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Jedyną grą z dawnych lat którą jestem sobie w stanie przypomnieć to gra pod tytułem "Original War". Podobno wspaniała, jednak dla mnie (10 letniego brzdąca) była po prostu zbyt trudna a co za tym idzie "nudna i głupia". Nigdy do niej nie wróciłem ale nadal dumnie stoją na półce dwa pudełka z grą.