Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Miałem kupić Call of duty 2, ale jest drożej niż na ostatniej wyprzedaży. Jutro ostatni dzień, czy jest możliwość opuszczenia jeszcze ceny?
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Dodaj jeszcze ten odemnie
Tak wiem, że Pan przedstawiciel jest tylko od działu digital, ale wzmianka podpytam kolegów byłaby mile widziana.muve.pl pisze:To jest pudełko. JEszcze została końcóweczka digitala, to się spieszcie.PiccoloPL pisze: Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Cena się już nie zmieni.
Absolutnie nie jestem tylko od digatala, tylko ogólnie od muve.pl. Jestem Marcin btw., nie musicie per przedstawiciel mówić.PiccoloPL pisze:Dodaj jeszcze ten odemnieTak wiem, że Pan przedstawiciel jest tylko od działu digital, ale wzmianka podpytam kolegów byłaby mile widziana.muve.pl pisze:To jest pudełko. JEszcze została końcóweczka digitala, to się spieszcie.PiccoloPL pisze: Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009

Już się dowiaduję o pudło. Musicie mi wybaczyć, ale mam mnóstwo pytań codziennie i nie wszystko już ogarniam.
Co do pudełka - 2015 albo nawet dopiero w lutym. Koniec roku, magazyny powoli się zamykają.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Gdy były jeszcze dostępne klucze do Dead Rising 3, kupiłem jeden. Zapłaciłem. Klucza nie dostałem a pieniądze zostały pobrane z konta. Do tego status zamówienia to anulowane...status PayU to "niepotwierdzone przez sklep". Długo będę czekał aż mi oddacie kasę? Kupiłbym sobie coś innego.
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Wracajac do tematu ,jaki jest czas oczekiwania na rejestracje gier cyfrowych w Kg ?muve.pl pisze:Tak.B3T pisze: Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji toMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Wyslalem emaila 2 dni temu i cisza......
Na hojność Zimobrania narzekać nie będę, bo nawet nie starczyło mi czasu na zainstalowanie fantów z poprzedniej promocji. Przegapiając wyprzedaż "Valiant Hearts" skromnie zakupiłem "Murdered: Soul Suspect" i "Torchlight 2". Tliła się też we mnie nadzieja na przecenę podstawowego "Assassin's Creed: Black Flag", jednak wszystkiego mieć nie można. Seria to efekciarska, kiczowata i pod względem rozgrywki wtórna. Ale działa na mnie jak kolejna powtórka "Lepiej być nie może" w telewizji. Nigdy nie jestem w stanie przełączyć na inny kanał.
- Kontakt:
Powinno być maks. 1 dzień. Pogadam z Michałem. Pewnie w następnym tygodniu nadrobi.B3T pisze:Wracajac do tematu ,jaki jest czas oczekiwania na rejestracje gier cyfrowych w Kg ?muve.pl pisze:Tak.B3T pisze: Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji toMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Wyslalem emaila 2 dni temu i cisza......
Jeżeli coś przegapiłeś, a klucze zostały, to dziś możesz nadrobić zaległości.rolus pisze: Na hojność Zimobrania narzekać nie będę, bo nawet nie starczyło mi czasu na zainstalowanie fantów z poprzedniej promocji. Przegapiając wyprzedaż "Valiant Hearts" skromnie zakupiłem "Murdered: Soul Suspect" i "Torchlight 2". Tliła się też we mnie nadzieja na przecenę podstawowego "Assassin's Creed: Black Flag", jednak wszystkiego mieć nie można. Seria to efekciarska, kiczowata i pod względem rozgrywki wtórna. Ale działa na mnie jak kolejna powtórka "Lepiej być nie może" w telewizji. Nigdy nie jestem w stanie przełączyć na inny kanał.

- Kontakt:
BOK pracował cały poprzedni weekend i w tę sobotę. Dziś nadrabiają od soboty, od 17:00.
Jeżeli będzie dystrybuowany w Polsce to na pewno tak.
Cały czas wystawiamy.
Bo 10 dni na wysłanie przelewu i 2 tygodnie na dojście pieniędzy, to wychodzi na to, że pieniądze otrzymujemy po 24 dniach. Dla wydawców po takim czasie nie ma podstaw, by klucze wysyłać po promocyjnych cenach po takim czasie.