Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
KFC
Awatar użytkownika
KFC
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Miałem kupić Call of duty 2, ale jest drożej niż na ostatniej wyprzedaży. Jutro ostatni dzień, czy jest możliwość opuszczenia jeszcze ceny?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze: Miło że wróciły do oferty klucze steam DR3 i to od razu w przecenie 75%off, a co z pudełkami ? Wciąż niedostępne, zmieni się coś?
kamil_999666 pisze: To co z tymi pudełkami DR3, taki mój ostatni post z kilkoma znakami zapytania.
kamil_999666 pisze: Że tak zapytam, a co z pudełkami ? Copcom się nie podzieli ?
muve.pl pisze: Nie rozumiem pytania. Możesz doprecyzować?
Moje posty są niewidzialne :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze:
kamil_999666 pisze: Miło że wróciły do oferty klucze steam DR3 i to od razu w przecenie 75%off, a co z pudełkami ? Wciąż niedostępne, zmieni się coś?
kamil_999666 pisze: To co z tymi pudełkami DR3, taki mój ostatni post z kilkoma znakami zapytania.
kamil_999666 pisze: Że tak zapytam, a co z pudełkami ? Copcom się nie podzieli ?
Dodaj jeszcze ten odemnie
muve.pl pisze:
PiccoloPL pisze: Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009
To jest pudełko. JEszcze została końcóweczka digitala, to się spieszcie.
Tak wiem, że Pan przedstawiciel jest tylko od działu digital, ale wzmianka podpytam kolegów byłaby mile widziana.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

KFC pisze: Miałem kupić Call of duty 2, ale jest drożej niż na ostatniej wyprzedaży. Jutro ostatni dzień, czy jest możliwość opuszczenia jeszcze ceny?
Cena się już nie zmieni.
PiccoloPL pisze:
kamil_999666 pisze:
Dodaj jeszcze ten odemnie
muve.pl pisze:
PiccoloPL pisze: Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009
To jest pudełko. JEszcze została końcóweczka digitala, to się spieszcie.
Tak wiem, że Pan przedstawiciel jest tylko od działu digital, ale wzmianka podpytam kolegów byłaby mile widziana.
Absolutnie nie jestem tylko od digatala, tylko ogólnie od muve.pl. Jestem Marcin btw., nie musicie per przedstawiciel mówić. :)

Już się dowiaduję o pudło. Musicie mi wybaczyć, ale mam mnóstwo pytań codziennie i nie wszystko już ogarniam.

Co do pudełka - 2015 albo nawet dopiero w lutym. Koniec roku, magazyny powoli się zamykają.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Będzie jutro jeszcze raz Ultra Street Fighter IV za 17,50zl?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

Marcin, pozwolisz, że zadam swoje doroczne zimobraniowe pytanie.
Co z kompanią graczy?

P.S. Ciekawe czy dostanę taką samą odpowiedź jak zwykle aby tradycji stało się zadość :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Gdy były jeszcze dostępne klucze do Dead Rising 3, kupiłem jeden. Zapłaciłem. Klucza nie dostałem a pieniądze zostały pobrane z konta. Do tego status zamówienia to anulowane...status PayU to "niepotwierdzone przez sklep". Długo będę czekał aż mi oddacie kasę? Kupiłbym sobie coś innego.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Rafal pisze: Będzie jutro jeszcze raz Ultra Street Fighter IV za 17,50zl?
Powinien być. Chyba że się skończy.
nerka99 pisze: Marcin, pozwolisz, że zadam swoje doroczne zimobraniowe pytanie.
Co z kompanią graczy?

P.S. Ciekawe czy dostanę taką samą odpowiedź jak zwykle aby tradycji stało się zadość :trollface:
A będzie się działo. Musiałem przenieść wysyłkę mailingu z informacjami o zmianach. Oj będzie dobrze.
kluhmen pisze: dostępne klucze do Dead Rising 3, kupiłem jeden. Zapłaciłem. Klucza nie dostałem a pieniądze zostały pobrane z konta. Do tego status zamówienia to anulowane...status PayU to "niepotwierdzone przez sklep". Długo będę
Do 7 dni, ale zwykle jest o wiele szybciej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

O kurde, to trochę długo. Bo myślałem, że kupię za te 25 złotych coś innego.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
B3T pisze: Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji to
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Tak.
Wracajac do tematu ,jaki jest czas oczekiwania na rejestracje gier cyfrowych w Kg ?
Wyslalem emaila 2 dni temu i cisza......
Awatar użytkownika
Łowca

Na hojność Zimobrania narzekać nie będę, bo nawet nie starczyło mi czasu na zainstalowanie fantów z poprzedniej promocji. Przegapiając wyprzedaż "Valiant Hearts" skromnie zakupiłem "Murdered: Soul Suspect" i "Torchlight 2". Tliła się też we mnie nadzieja na przecenę podstawowego "Assassin's Creed: Black Flag", jednak wszystkiego mieć nie można. Seria to efekciarska, kiczowata i pod względem rozgrywki wtórna. Ale działa na mnie jak kolejna powtórka "Lepiej być nie może" w telewizji. Nigdy nie jestem w stanie przełączyć na inny kanał.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

B3T pisze:
muve.pl pisze:
B3T pisze: Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji to
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Tak.
Wracajac do tematu ,jaki jest czas oczekiwania na rejestracje gier cyfrowych w Kg ?
Wyslalem emaila 2 dni temu i cisza......
Powinno być maks. 1 dzień. Pogadam z Michałem. Pewnie w następnym tygodniu nadrobi.
rolus pisze: Na hojność Zimobrania narzekać nie będę, bo nawet nie starczyło mi czasu na zainstalowanie fantów z poprzedniej promocji. Przegapiając wyprzedaż "Valiant Hearts" skromnie zakupiłem "Murdered: Soul Suspect" i "Torchlight 2". Tliła się też we mnie nadzieja na przecenę podstawowego "Assassin's Creed: Black Flag", jednak wszystkiego mieć nie można. Seria to efekciarska, kiczowata i pod względem rozgrywki wtórna. Ale działa na mnie jak kolejna powtórka "Lepiej być nie może" w telewizji. Nigdy nie jestem w stanie przełączyć na inny kanał.
Jeżeli coś przegapiłeś, a klucze zostały, to dziś możesz nadrobić zaległości. ;) Po 12:00.
Awatar użytkownika
Łowca

Pracuje dziś dział pomocy technicznej? W emailu zwrotnym podane jest że pracują poniedziałek-piatek, ale z okazji zimobrania mogą być zmiany i nie wiem czy szukać kogoś kto zrobi zakupy dla mnie.
Awatar użytkownika
Łowca

Dzień dobry, Panie Marcin, nie działa support w weekend więc spróbuję tutaj - ile czekacie na wpłatę? Mam wypłukane konto i nie dam rady zapłacić od razu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

muw_mi_hary pisze: Dzień dobry, Panie Marcin, nie działa support w weekend więc spróbuję tutaj - ile czekacie na wpłatę? Mam wypłukane konto i nie dam rady zapłacić od razu.
odpowiedź jest na poprzedniej stronie, 10 dni.
Awatar użytkownika
Łowca

KQuest pisze: odpowiedź jest na poprzedniej stronie, 10 dni.
Dziękuję, faktycznie tak jest :tak: . Ale skoro aż 10 dni, to w takim razie nie rozumiem, dlaczego została usunięta możliwość przelewu tradycyjnego.
Awatar użytkownika
Łowca

Dzień dobry, mam takie pytanie: czy będzie w Muve dostępny Warhammer Quest, który wychodzi 7 stycznia 2015 na Steamie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Czy będziecie wystawiać swoje gry jeszcze na allegro?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Huzio pisze: Pracuje dziś dział pomocy technicznej? W emailu zwrotnym podane jest że pracują poniedziałek-piatek, ale z okazji zimobrania mogą być zmiany i nie wiem czy szukać kogoś kto zrobi zakupy dla mnie.
BOK pracował cały poprzedni weekend i w tę sobotę. Dziś nadrabiają od soboty, od 17:00.
shahmatt pisze: Dzień dobry, mam takie pytanie: czy będzie w Muve dostępny Warhammer Quest, który wychodzi 7 stycznia 2015 na Steamie?
Jeżeli będzie dystrybuowany w Polsce to na pewno tak.
KrzysztoV pisze: Czy będziecie wystawiać swoje gry jeszcze na allegro?
Cały czas wystawiamy.
muw_mi_hary pisze:
KQuest pisze: odpowiedź jest na poprzedniej stronie, 10 dni.
Dziękuję, faktycznie tak jest :tak: . Ale skoro aż 10 dni, to w takim razie nie rozumiem, dlaczego została usunięta możliwość przelewu tradycyjnego.
Bo 10 dni na wysłanie przelewu i 2 tygodnie na dojście pieniędzy, to wychodzi na to, że pieniądze otrzymujemy po 24 dniach. Dla wydawców po takim czasie nie ma podstaw, by klucze wysyłać po promocyjnych cenach po takim czasie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Bo 10 dni na wysłanie przelewu i 2 tygodnie na dojście pieniędzy, to wychodzi na to, że pieniądze otrzymujemy po 24 dniach.
2 tygodnie na dojście pieniędzy? :-o
ODPOWIEDZ