elferen pisze: Być może ktoś już o to pytał (jeśli nikt nie pytał to jest szansa, że moje pytania są głupie/naiwne), ale przejrzałem pobieżnie temat i nie znalazłem informacji:
Jaki jest schemat doboru gier do "Zimobrania"? Popularność (wysoka albo mała)? Ceny proponowane przez wydawców? Czy jest szansa, że pojawią się w promocji stosunkowo nowsze gry:
Call of Duty: Advanced Warfare
Football Manager 2015
Life is Feudal (które niby jest "we wczesnym dostępie", ale przydałaby się jakaś "polska" cena tej gry)
7 day to die (jak wyżej)
Czy sprzedajecie niektóre tytuły rezygnując z marzy (to tak z ciekawości akurat pytam:P)?
I dlaczego nie ma u Was żadnego programu lojalnościowego (chyba, że jest, a go nie znalazłem), premiującego częste zakupy albo kwoty wydawane na gry?
Klucz jest taki, że to wydawca daje zgodę na przecenienie konkretnego produktu.
Z nowymi tytułami jest ten problem, że jeżeli tytuł sprzedaje się przyzwoicie, to wydawcy nie chcą go przeceniać, żeby nie deprecjonować marki.
Warunki handlowe nie są jawne, także nie odpowiem na to pytanie.
Program lojalnościowy będzie na początku przyszłego roku. Wydaje mi się, że bardzo fajny.
sitek4h pisze: Trials Fusion w wersji Deluxe wszędzie ma dołączonego season passa, ale u Was w opisie nic na ten temat nie ma napisane
http://muve.pl/digital/zrecznosciowe/tr ... ital/65757
To jak to jest, cena i nazwa wskazują, że to jest wersja z season passem (6 DLC)? Są jakieś 2 wersje Deluxe?
Powinien być SP. Ale z tytułami Ubi jest tak, że jak ktoś kupi i mu nie odblokuje się season pass, to doślemy klucz. Po prostu.
sergeron pisze: Na ostatnim -braniu u muve było info o season passie a na drugi dzień nagle znikło. Ci co kupili pierwszego dnia wykłócali się o to i chyba dostali w końcu tego SP od muve (ale pewny nie jestem).
Nikt się nie wykłócał. Tylko normalnie to załatwialiśmy. Opis/strona produktu są zawsze zobowiązujące także osoby, które kupiły z napisanym SP, go otrzymały.
darkwind pisze: Szybkie pytanko odnośnie rejestrowania na kompanii
Czy nadal można na kompanii rejestrować gry cyfrowe kupione na muve.pl i czy podchodzą pod nie gry z zimobrania?
Jeśli tak, to jak to zrobić, podesłać wam rachunki czy podać nazwę konta, a Wy sobie sprawdzicie co i kiedy było kupione?
Dalej można rejestrować - podajesz numery zamówień i tytuły gier w mailu do KG.