Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

muve.pl pisze: Co do DR3 - robimy wszytko, żeby pojawiły się jeszcze klucze.

Co do cen podczas poprzednich przecen i każdej kolejnej. To nie jest tak, że za każdy tam razem będzie jeszcze taniej. Wszystko zależy od wydawcy i jaki da rabat na konkretny tytuł.
Ludzie niekoniecznie chcą taniej, bo logiczne, że poniżej pewnego pułapu zejść nie można ale raczej chcieliby by nie było drożej :P
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

nerka99 pisze:
muve.pl pisze: Co do DR3 - robimy wszytko, żeby pojawiły się jeszcze klucze.

Co do cen podczas poprzednich przecen i każdej kolejnej. To nie jest tak, że za każdy tam razem będzie jeszcze taniej. Wszystko zależy od wydawcy i jaki da rabat na konkretny tytuł.
Ludzie niekoniecznie chcą taniej, bo logiczne, że poniżej pewnego pułapu zejść nie można ale raczej chcieliby by nie było drożej :P
My wychodzimy z tego samego założenia. Ale po prostu nie zawsze uda się wynegocjować cenę idealną.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

To co z tymi pudełkami DR3, taki mój ostatni post z kilkoma znakami zapytania.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Wiadomo mniej więcej kiedy pojawią się nowe klucze do Dead Rising 3? Gdybym wiedział, że będzie tak tanio wziąłbym urlop w pracy :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jak można się spytać, skoro dany produkt jest niedostępny (chodzi mi m.in. o Bioshock Infinite + Season Pass w pudełku) to kiedy mniej więcej będzie dostawa?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

kamil_999666 pisze: To co z tymi pudełkami DR3, taki mój ostatni post z kilkoma znakami zapytania.
kluhmen pisze: Wiadomo mniej więcej kiedy pojawią się nowe klucze do Dead Rising 3? Gdybym wiedział, że będzie tak tanio wziąłbym urlop w pracy :E
KrzysztoV pisze: Jak można się spytać, skoro dany produkt jest niedostępny (chodzi mi m.in. o Bioshock Infinite + Season Pass w pudełku) to kiedy mniej więcej będzie dostawa?
Po zimobraniu :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Można się spodziewać Shadowrun: Dragonfall w ciekawszej cenie ?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

kluhmen pisze: Wiadomo mniej więcej kiedy pojawią się nowe klucze do Dead Rising 3? Gdybym wiedział, że będzie tak tanio wziąłbym urlop w pracy :E
Czekamy na klucze od wydawcy. CZy i kikedy się pojawią - nie wiemy.
KrzysztoV pisze: Jak można się spytać, skoro dany produkt jest niedostępny (chodzi mi m.in. o Bioshock Infinite + Season Pass w pudełku) to kiedy mniej więcej będzie dostawa?
Jeżeli chodzi o wersje pudełkowe - to pewnie dopiero po nowym roku. To dlatego że magazyny dystrybutorów już zamykają się na inwentaryzacje. Przy czym akurat Infinite + SP to nie była tylko wersja premierowa?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

smyczy pisze: Można się spodziewać Shadowrun: Dragonfall w ciekawszej cenie ?
Ciężko powiedzieć. Na razie nic na to nie wskazuje. Generalnie - o planach promocyjnych wybiegających w przyszłość nigdy nie mogę mówić.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Być może ktoś już o to pytał (jeśli nikt nie pytał to jest szansa, że moje pytania są głupie/naiwne), ale przejrzałem pobieżnie temat i nie znalazłem informacji:

Jaki jest schemat doboru gier do "Zimobrania"? Popularność (wysoka albo mała)? Ceny proponowane przez wydawców? Czy jest szansa, że pojawią się w promocji stosunkowo nowsze gry:
Call of Duty: Advanced Warfare
Football Manager 2015
Life is Feudal (które niby jest "we wczesnym dostępie", ale przydałaby się jakaś "polska" cena tej gry)
7 day to die (jak wyżej)

Czy sprzedajecie niektóre tytuły rezygnując z marzy (to tak z ciekawości akurat pytam:P)?

I dlaczego nie ma u Was żadnego programu lojalnościowego (chyba, że jest, a go nie znalazłem), premiującego częste zakupy albo kwoty wydawane na gry?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

muve.pl pisze: Jeżeli chodzi o wersje pudełkowe - to pewnie dopiero po nowym roku. To dlatego że magazyny dystrybutorów już zamykają się na inwentaryzacje. Przy czym akurat Infinite + SP to nie była tylko wersja premierowa?
Mnie się nie pytaj bo ja od niedawna dopiero zacząłem nadrabiać zaległości z grami :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

KrzysztoV pisze:
muve.pl pisze: Jeżeli chodzi o wersje pudełkowe - to pewnie dopiero po nowym roku. To dlatego że magazyny dystrybutorów już zamykają się na inwentaryzacje. Przy czym akurat Infinite + SP to nie była tylko wersja premierowa?
Mnie się nie pytaj bo ja od niedawna dopiero zacząłem nadrabiać zaległości z grami :trollface:
Z tego co pamiętam to w ramach przeprosin (nie pamiętam za co, chyba obsuwę) do premierówek dawali Season Passa późniejsze wydania były tego pozbawione.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Trials Fusion w wersji Deluxe wszędzie ma dołączonego season passa, ale u Was w opisie nic na ten temat nie ma napisane http://muve.pl/digital/zrecznosciowe/tr ... ital/65757

To jak to jest, cena i nazwa wskazują, że to jest wersja z season passem (6 DLC)? Są jakieś 2 wersje Deluxe?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

sitek4h pisze: Trials Fusion w wersji Deluxe wszędzie ma dołączonego season passa, ale u Was w opisie nic na ten temat nie ma napisane http://muve.pl/digital/zrecznosciowe/tr ... ital/65757

To jak to jest, cena i nazwa wskazują, że to jest wersja z season passem (6 DLC)? Są jakieś 2 wersje Deluxe?
To gra Ubisoftu stąd pewnie te problemy. Przy assassynie bodajże 3 też się ludzie nacięli na niewłaściwy opis bodajże w zeszłym roku. Muve opis brało ze strony ubisoftu gdzie też była jakaś wersja deluxe produkcji i w każdym zagranicznym sklepie pod tą nazwą była to wersja z season passem tylko nie w Polsce z niewiadomych mi przyczyn (jakieś przedpremierowe dlc tylko były).
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Na ostatnim -braniu u muve było info o season passie a na drugi dzień nagle znikło. Ci co kupili pierwszego dnia wykłócali się o to i chyba dostali w końcu tego SP od muve (ale pewny nie jestem).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 743 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

Szybkie pytanko odnośnie rejestrowania na kompanii
Czy nadal można na kompanii rejestrować gry cyfrowe kupione na muve.pl i czy podchodzą pod nie gry z zimobrania?
Jeśli tak, to jak to zrobić, podesłać wam rachunki czy podać nazwę konta, a Wy sobie sprawdzicie co i kiedy było kupione?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

elferen pisze: Być może ktoś już o to pytał (jeśli nikt nie pytał to jest szansa, że moje pytania są głupie/naiwne), ale przejrzałem pobieżnie temat i nie znalazłem informacji:

Jaki jest schemat doboru gier do "Zimobrania"? Popularność (wysoka albo mała)? Ceny proponowane przez wydawców? Czy jest szansa, że pojawią się w promocji stosunkowo nowsze gry:
Call of Duty: Advanced Warfare
Football Manager 2015
Life is Feudal (które niby jest "we wczesnym dostępie", ale przydałaby się jakaś "polska" cena tej gry)
7 day to die (jak wyżej)

Czy sprzedajecie niektóre tytuły rezygnując z marzy (to tak z ciekawości akurat pytam:P)?

I dlaczego nie ma u Was żadnego programu lojalnościowego (chyba, że jest, a go nie znalazłem), premiującego częste zakupy albo kwoty wydawane na gry?
Klucz jest taki, że to wydawca daje zgodę na przecenienie konkretnego produktu.

Z nowymi tytułami jest ten problem, że jeżeli tytuł sprzedaje się przyzwoicie, to wydawcy nie chcą go przeceniać, żeby nie deprecjonować marki.

Warunki handlowe nie są jawne, także nie odpowiem na to pytanie.

Program lojalnościowy będzie na początku przyszłego roku. Wydaje mi się, że bardzo fajny.

sitek4h pisze: Trials Fusion w wersji Deluxe wszędzie ma dołączonego season passa, ale u Was w opisie nic na ten temat nie ma napisane http://muve.pl/digital/zrecznosciowe/tr ... ital/65757

Powinien być SP. Ale z tytułami Ubi jest tak, że jak ktoś kupi i mu nie odblokuje się season pass, to doślemy klucz. Po prostu.
sergeron pisze: Na ostatnim -braniu u muve było info o season passie a na drugi dzień nagle znikło. Ci co kupili pierwszego dnia wykłócali się o to i chyba dostali w końcu tego SP od muve (ale pewny nie jestem).
Nikt się nie wykłócał. Tylko normalnie to załatwialiśmy. Opis/strona produktu są zawsze zobowiązujące także osoby, które kupiły z napisanym SP, go otrzymały.

darkwind pisze: Szybkie pytanko odnośnie rejestrowania na kompanii
Czy nadal można na kompanii rejestrować gry cyfrowe kupione na muve.pl i czy podchodzą pod nie gry z zimobrania?
Jeśli tak, to jak to zrobić, podesłać wam rachunki czy podać nazwę konta, a Wy sobie sprawdzicie co i kiedy było kupione?
Dalej można rejestrować - podajesz numery zamówień i tytuły gier w mailu do KG.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji to
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

B3T pisze: Podepne sie do pytania odnosnie rejestracji elektronicznej.
wlasciwy email odnosnie rejestracji to
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Tak.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
KrzysztoV pisze:
Z tego co pamiętam to w ramach przeprosin (nie pamiętam za co, chyba obsuwę) do premierówek dawali Season Passa późniejsze wydania były tego pozbawione.
o ile dobrze kojarzę to chodziło o brak polskiego języka (który widocznie był zapowiedziany wcześniej, bo inaczej by to nie miało sensu). za to dodali season passy do pudełek, a w dzień premiery albo dzień wcześniej okazało się, że polski język jednak będzie dostępny. z tego powodu pierwszy nakład zawierał także season passy. ;)
ODPOWIEDZ