Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jak staniała? Przecież kosztowała 23,99€/29,99$ i podskoczyła do 27,99€/34,99$, w pierwszej połowie 2016 roku po wyjściu będzie kosztowała 39,99€/49,99$. Więc DayZ drożeje drogi chłopcze.

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Na g2a masz za 40 zł. Osobiście wolę BeamNG. Wreckfest jest bardziej w stylu flatouta. To taki flatout z lepszą grafiką i większą rozwałką (praktycznie każda część samochodu podczas wypadku wylatuje z samochodu). Myślę że na kilkadziesiąt godzin powinien ci starczyć. Bym zapomniał, gra jest aktualizowana dość często np. W październiku wyszedł multi. Za 40 zł myślę że się opłaca.

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
na pewno nie kosztowała od początku 23,99 bo sie nie opłacało kupować na steamie jak i na allegro gdzie cena była +100zl
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Na G2A aktualnie 83,62zł więc odpada. Przy pierwszym flatoucie spędziłem wiele godzin, więc myślę że się nie zawiodę. Większej zniżki pewnie nie będzie niż te 50%. Na beamNG oczywiście też czekam, zniszczeniami zjada wreckfest. Chciałem kupić za te 16,50 euro, ale chyba poczekam aż oficjalnie wejdzie na steam, chociaż boję się że wtedy cena na steam pójdzie mocno w górę ;/SLAMI122 pisze: Na g2a masz za 40 zł. Osobiście wolę BeamNG. Wreckfest jest bardziej w stylu flatouta. To taki flatout z lepszą grafiką i większą rozwałką (praktycznie każda część samochodu podczas wypadku wylatuje z samochodu). Myślę że na kilkadziesiąt godzin powinien ci starczyć. Bym zapomniał, gra jest aktualizowana dość często np. W październiku wyszedł multi. Za 40 zł myślę że się opłaca.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jak to nie?qqmor3 pisze:na pewno nie kosztowała od początku 23,99 bo sie nie opłacało kupować na steamie jak i na allegro gdzie cena była +100zl

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
BeamNG kupiłem na stronie producenta za 20$. Na g2a masz wreckfesta za 41zł od sprzedawcy, nie od samego g2a.Dr_SID pisze:Na G2A aktualnie 83,62zł więc odpada. Przy pierwszym flatoucie spędziłem wiele godzin, więc myślę że się nie zawiodę. Większej zniżki pewnie nie będzie niż te 50%. Na beamNG oczywiście też czekam, zniszczeniami zjada wreckfest. Chciałem kupić za te 16,50 euro, ale chyba poczekam aż oficjalnie wejdzie na steam, chociaż boję się że wtedy cena na steam pójdzie mocno w górę ;/SLAMI122 pisze: Na g2a masz za 40 zł. Osobiście wolę BeamNG. Wreckfest jest bardziej w stylu flatouta. To taki flatout z lepszą grafiką i większą rozwałką (praktycznie każda część samochodu podczas wypadku wylatuje z samochodu). Myślę że na kilkadziesiąt godzin powinien ci starczyć. Bym zapomniał, gra jest aktualizowana dość często np. W październiku wyszedł multi. Za 40 zł myślę że się opłaca.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Pamięta ktoś, czy przy jesiennej wyprzedaży rok temu były powtórki w ostatni dzień? Zapomniałem, że Prison Architekt jest jedno, a nie dwudniowy. Chyba, że na zimowej zrobią znowu deala na 80%..