Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Skończył się ostatnio jakiś free weekend? Zniknęły mi z konta dwie gry i nie mam pojęcia jakie... Da się to w ogóle jakoś monitorować lub ewentualnie wyskakuje jakiś komunikat, kiedy usuwają nielegalnie nabytego gifta/klucz?
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
@mars28
To by się zgadzało, nie miałem dwóch z wyżej wymienionych gier. Dzięki za info.
Kontynuując temat, da się jakoś wypisać z tych free weekendów? Nigdy z tego nie korzystam, bo mam w co grać, a tylko się potem denerwuję czy nie usunęli mi jakiegoś gifta od sąsiadów ze wschodu...
To by się zgadzało, nie miałem dwóch z wyżej wymienionych gier. Dzięki za info.
Kontynuując temat, da się jakoś wypisać z tych free weekendów? Nigdy z tego nie korzystam, bo mam w co grać, a tylko się potem denerwuję czy nie usunęli mi jakiegoś gifta od sąsiadów ze wschodu...
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 87 razy
- Kontakt:
A propos Winter Sale, SteamDB informuje na Twitterze o przesłanym przez Valve kodzie zawierającym sugestię jakoby podczas zimowej wyprzedaży wyrabianie odznak miało być jakoś połączone z czymś o nazwie goo.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja płacę bezpośrednio z karty. Wszystko jak najbardziej w porządku. Musisz mieć tylko wypukłą kartę do płatności przez net. Wydaje mi się, że bank dokonuje przewalutowania, bo na steamie płatność jest w euro - a z konta schodzą zetki. Także bank - u mnie Alior.
Wypukła, czyli cyfry maja być wyczuwalne pod palcem? Mam trzy cyfrowy kod obok swojego podpisu wiec myślę, że wszystko powinno być ok.
Edit
Jaki jest czas oczekiwania? Taka sama błyskawica jak PayPal?
Edit
Jaki jest czas oczekiwania? Taka sama błyskawica jak PayPal?
moja karta nie ma wypukłych cyfr i działa bez problemu, oczekiwanie jest zerowe - przechodzisz od razu do ściągania gry.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/22138 ... 1_4_4__850
Na 90% jest to bug cenowy. Brać, póki tak tanio!
EDIT: Już koniec! W promocji można było dostać Age of Empires II z dodatkiem za 2,74€. Niestety cena podskoczyła do 7,81€
Na 90% jest to bug cenowy. Brać, póki tak tanio!
EDIT: Już koniec! W promocji można było dostać Age of Empires II z dodatkiem za 2,74€. Niestety cena podskoczyła do 7,81€
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Okazuje się, że Steam i support ciut kłamią. Jeśli ktoś posiada HF2 + Episode 1 ale z Orange Boxa (a nie kupione osobno) to dostanie gifty tych gier, jeśli doda do konta Valve Complete Pack. Support twierdzi, że nie, steam przy zakupie i przed dodaniem paczki do biblioteki też twierdzi tak samo, ale gifty i tak do ekwipunku dostałem 
@edit
nie wiem jakim cudem, ale po godzinie dostałem kolejne gifty HF2 + Episode 1

@edit
nie wiem jakim cudem, ale po godzinie dostałem kolejne gifty HF2 + Episode 1

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Nie tylko ja dostałem ale i inni z forum. Jak powtórzy się promo to brać na st czy kinguinie bo cena taka sama (na kingu bezpieczniej) bo wychodzi na to, że jeżeli odsprzeda się dodatkowe gifty to volvo komplet będziemy mieli za darmo 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Dziwne że w euro truck simulator w wersji stemowej, nie ma polskiej wersji językowej, wiecie może czy da się jakoś pobrać to spolszczenie?
edit#
Poradziłem sobie, pobrałem mod spolszczający.
edit#
Poradziłem sobie, pobrałem mod spolszczający.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2014, o 13:39 przez boosky, łącznie zmieniany 1 raz.