CD-Action - temat ogólny
Shadow of Mordor, pewnie recenzent jest Fanboyem Tolkiena i serii Batman Arkham to dyche dał, ja jak na razie z 9/10 dałbym bo brakuje jakiś porządnych postaci i tak naprawdę ciągle jesteśmy sami.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Na 10 od berlina za FF XIII bym nie liczył bo VII chyba dał coś koło 5 a VIII 2+ (jako kiepskie konwersje a nie gry jako tako) a tu czytam, że XIII w 720p i jeszcze jakieś problemy.
Co innego, że kiedyś pisał, że XIII w wersji na PS3 mu się podobała.
Stawiam na Shadow of Mordor z tą 10/10 pewnie i od Berlina.
Co innego, że kiedyś pisał, że XIII w wersji na PS3 mu się podobała.
Stawiam na Shadow of Mordor z tą 10/10 pewnie i od Berlina.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
A może jakiś fanboj Dark Soulsów, który zakochał się w Lords Of The Fallen? Gem?
@smugglersun - mnie takie hejterstwo wk***ia, ale że tobie się takie rzeczy podobają, to się nie dziwie :3
@smugglersun - mnie takie hejterstwo wk***ia, ale że tobie się takie rzeczy podobają, to się nie dziwie :3
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Jak zwykle widzisz hejterstwo tam gdzie go nie ma adminie
ale tutaj się w ogóle nie dziwię.
Mordor raczej dychy nie dostanie, chociaż kto wie. FF13 pewnie nie, a nie ma teraz jakichś super fajnych dużych i znanych gier co by to tak ogłaszali u siebie na fp. Z indykiem by się tak nie obnosili, a Isolation aż tak dobre chyba nie jest?

Mordor raczej dychy nie dostanie, chociaż kto wie. FF13 pewnie nie, a nie ma teraz jakichś super fajnych dużych i znanych gier co by to tak ogłaszali u siebie na fp. Z indykiem by się tak nie obnosili, a Isolation aż tak dobre chyba nie jest?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Obstawiam coś z tej czwórki: Brutal Legend, Lara Croft and the Guardian of Light, Red Faction: Armageddon i Sniper: Ghost Warrior 2.
Serio?

Że Ty niby kupujesz CDA dla tekstów

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ja kupuję dla tekstów, bo i tak mam wszystkie gry. Na pewno znowu dodadzą gry, które były w bundlach a w komentach i tak będzie podziw jakie to oni super gry dają "a jak ci się nie podoba, to po co komentujesz"