CD-Action - temat ogólny
Nuuvem trolluje CDA. Flatout 2 za 2,30zł ( wersja Steam ) 

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
CD-A 11/2014
Destiny, enki, 7+ (Hut, 6+)
The Sims 4 , Berlin, 4 (cztery plusy oraz siedemnaście minusów)
Firefall, enki, 6+
Infamous: First Light, CormaC, 6+
Hyrule Warriors, Berlin, 8
Diablo III: Ultimate Evil Edition, Krigore, 9+ (MQc, 9)
CounterSpy, CormaC, 7
Ultra Street Fighter IV, Cross, 7
Morphopolis, 9kier, 6
The Walking Dead Season 2, Pakin, 8+ (9kier, 8+)
Wasteland 2, Krigore, 8 (Papkin, 8)
Lichdom: Battlemage, CormaC, 8 (Allor, 8+)
Tales of Xillia 2, Cross, 7+
Dark Souls II: CotOIK, enki, 8
Hohokum, Berlin, 4
Back to Bed, 9kier, 6
Dead Rising 3 Apocalypse Edition, Cursian, 5+
Dałbym dychę!: Red Dead Redemption, enki
Destiny, enki, 7+ (Hut, 6+)
The Sims 4 , Berlin, 4 (cztery plusy oraz siedemnaście minusów)
Firefall, enki, 6+
Infamous: First Light, CormaC, 6+
Hyrule Warriors, Berlin, 8
Diablo III: Ultimate Evil Edition, Krigore, 9+ (MQc, 9)
CounterSpy, CormaC, 7
Ultra Street Fighter IV, Cross, 7
Morphopolis, 9kier, 6
The Walking Dead Season 2, Pakin, 8+ (9kier, 8+)
Wasteland 2, Krigore, 8 (Papkin, 8)
Lichdom: Battlemage, CormaC, 8 (Allor, 8+)
Tales of Xillia 2, Cross, 7+
Dark Souls II: CotOIK, enki, 8
Hohokum, Berlin, 4
Back to Bed, 9kier, 6
Dead Rising 3 Apocalypse Edition, Cursian, 5+
Dałbym dychę!: Red Dead Redemption, enki
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Berlin "bedzie gadau"
http://www.cdaction.pl/news-39659/gadam ... ction.html
http://www.cdaction.pl/news-39659/gadam ... ction.html
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Przed chwilą rzuciła mi się w oczy reklama CDA na TV4. Jednym słowem żenada
Pamiętam jak kiedyś dali reklamę pisma bodajże z powodu premiery Gothica 3, wtedy to było coś, pismo czytało się z ochotą, a teraz, brak słów. Nie wspominając już o wypowiedziach innych graczy, że wrzucając niszowe i prawie darmowe gry, pismo ratuje się kodami do WoTa, śmiech na sali.

Pamiętam jak kiedyś dali reklamę pisma bodajże z powodu premiery Gothica 3, wtedy to było coś, pismo czytało się z ochotą, a teraz, brak słów. Nie wspominając już o wypowiedziach innych graczy, że wrzucając niszowe i prawie darmowe gry, pismo ratuje się kodami do WoTa, śmiech na sali.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Znany jest już najlepszy główny pełniak jaki będzie dodany do CDA w 2015 roku
http://www.cdaction.pl/news-39696/tworc ... o-cda.html
http://www.cdaction.pl/news-39696/tworc ... o-cda.html
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
wspieram.to - to istnieje w ogóle taka strona?
w takim razie nie dziwię się, że są dosyć daleko do zebrania pełnej kwoty 
aa i czy tylko dla mnie, te ich logo mocno zżyna z loga Hearthstone?
Swoją drogą nadal jestem pod wrażeniem mojego kumpla który specjalnie poszedł kupić CD-Action dla Tropico 4 w PL. A jak mu proponowałem, że kupię za te 1,20 zł to nie chciał
W każdym razie CD-Action życzymy samych dobrych pełniaków, ale chyba już mocno zostają w tyle za tym co oferują promocje internetowych sklepów.

aa i czy tylko dla mnie, te ich logo mocno zżyna z loga Hearthstone?
Swoją drogą nadal jestem pod wrażeniem mojego kumpla który specjalnie poszedł kupić CD-Action dla Tropico 4 w PL. A jak mu proponowałem, że kupię za te 1,20 zł to nie chciał

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Ostatnio miałem okazję przeczytać ten aktualny numer CDA i przyszło mi kilka przemyśleń.
Po pierwsze, Berlin jednak nie pisze tak źle, do momentu gdy nie stara się wcisnąć czytelnikowi swojego światopoglądu. Ale podobnie jest tak z niektórymi użytkownikami na tym forum, więc chyba nie ma go co obwiniać.
Po drugie, znalazł się autor gorszy od Berlina, który rzeczywiście nie potrafi pisać - Cross. Uważam, że sam nie potrafię dobrze pisać tekstów, ale jeśli czytam recenzję, która jest napisana gorzej niż moje wypociny do "Czarnych Pereł", to taki artykuł w ogóle nie powinien iść do druku. A do tego jeszcze pisze wtrącenia w nawiasie, co przypomina trochę Rogera z PSX Extreme, którego stylu też nie znoszę.
No i po trzecie, w sumie całkiem znośnie mi się czytało różnego rodzaju publicystykę okołogrową, choć nie była ona najwyższych lotów. Na pewno nie są to artykuły, które będę wspominał po wielu latach, ale na pewno nie ma tragedii.
Po pierwsze, Berlin jednak nie pisze tak źle, do momentu gdy nie stara się wcisnąć czytelnikowi swojego światopoglądu. Ale podobnie jest tak z niektórymi użytkownikami na tym forum, więc chyba nie ma go co obwiniać.
Po drugie, znalazł się autor gorszy od Berlina, który rzeczywiście nie potrafi pisać - Cross. Uważam, że sam nie potrafię dobrze pisać tekstów, ale jeśli czytam recenzję, która jest napisana gorzej niż moje wypociny do "Czarnych Pereł", to taki artykuł w ogóle nie powinien iść do druku. A do tego jeszcze pisze wtrącenia w nawiasie, co przypomina trochę Rogera z PSX Extreme, którego stylu też nie znoszę.
No i po trzecie, w sumie całkiem znośnie mi się czytało różnego rodzaju publicystykę okołogrową, choć nie była ona najwyższych lotów. Na pewno nie są to artykuły, które będę wspominał po wielu latach, ale na pewno nie ma tragedii.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@up
To teraz to samo idź napisz na forum Secret Service (Sorry. Oni nie mają forum. Tworzy się już chyba miesiąc, ale ciągle go nie ma
).
@temat
Kto zgadnie jaka gra dostanie 10 w następnym numerze CDA (i od razu możecie też zgadywać recenzenta)?
To teraz to samo idź napisz na forum Secret Service (Sorry. Oni nie mają forum. Tworzy się już chyba miesiąc, ale ciągle go nie ma

@temat
Kto zgadnie jaka gra dostanie 10 w następnym numerze CDA (i od razu możecie też zgadywać recenzenta)?