[PC] Borderlands (seria)

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Myślałem, że rozdam na SG a tu wpadli na granting tools z uwierzytelnieniem płyty. No trudno najwyżej sobie przypiszę do konta i będzie leżeć bo gra dawno ukończona. Najważniejsze, że w końcu da się to przypisać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Jak to dobrze, że się powstrzymywałem z kupnem wersji steamworks. Teraz kolejny powód, aby przejść jeszcze raz jedynkę i zrobić wszystkie osiągnięcia <3
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Na którym mniej więcej lvl'u dam radę ubić Crawermax'a? Najlepiej solo, gram soldierem. I są na niego jakieś taktyki czy raczej strzelanie na pałe?

I pytanie dodatkowe: jest jakieś konkretne miejsce gdzie znajdę ten rewolwer: "AX300 XX Bloody Unforgiven"? Czy to raczej random drop?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Musisz mieć maksymalny 62 level bodajże. Solo najłatwiej syreną było go ubić, soldierem nie znam żadnej taktyki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Borderlands 1 dostało właśnie Multiplayer działający przez Steam: http://steamcommunity.com/games/8980/an ... 9058689347
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Raffael pisze: Borderlands 1 dostało właśnie Multiplayer działający przez Steam: http://steamcommunity.com/games/8980/an ... 9058689347
Nie spodziewałem się, że coś jeszcze grzebią przy pierwszej części :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Bardzo dobrze, że niektórzy twórcy długo wspierają swój produkt. Podobnie kiedyś BioWare wspierało Neverwinter Nights przez ponad 6 lat.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Cudownie. Można zacząć jedynkę przechodzić i zrobić 100% osiągnięć przed wydaniem Pre-sequel.

Jeśli ktoś chce zagrać w co-opa w jedynkę to zapraszam. Poluję w robienie 100% osiągnięć, więc będzie co robić. Oczywiście wszystkie dodatki wymagane. Dostosuję się co do postaci. Mogę grać jako Mordecai lub Lilith.

Ewentualnie kogoś do zrobienia osiągnięć związanymi z co-opem... :roll:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Ot taki miły email dostałem od Gearbox Software zachęcający do zakupu nowej odsłony gry Borderlands i przy okazji dorzucili kody na klucze (w tym kody do Borderlands: The Pre-Sequel, które będą działać tylko przez pierwszy tydzień po premierze):

Kod: Zaznacz cały

Thanks so much for playing Borderlands 2! In honor of the upcoming release of Borderlands: The Pre-Sequel, we’d like you to have these Golden Keys to unlock some new loot in Borderlands 2. 
Borderlands 2 SHiFT Codes:

Xbox 360: K35TJ-6395F-TXFBX-56TJB-ZZ33S
PlayStation 3: K35TJ-6399B-XZBCT-93WJB-ZZ35K 
PC/Mac: CJKT3-WRK9S-6TJ33-JJJJJ-5XJZZ

In addition, here’s a second set of SHiFT Codes that you’ll be able to redeem in Borderlands: The Pre-Sequel when it’s released for Xbox 360, PlayStation 3, and PC/Mac/Linux in North America on October 14 and worldwide on October 17.
Borderlands: The Pre-Sequel SHiFT codes:

Xbox 360: KKK3J-T66J3-FZH3X-KFJJ3-JSF6R
PlayStation 3: KKK3J-T66R6-HTF5T-SBKJ3-JSFRJ 
PC/Mac/Linux: KKK3J-T66R5-BXC3T-JBJJ3-JSF9T

These Borderlands: The Pre-Sequel SHiFT Codes will only work for the first 7 days after the game is released, so act fast!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Te całe złote klucze to wielka podpucha, do pre-orderów BL2 dali AŻ jeden, a potem rozdawali na lewo i prawo dziesiątki tych kodów, nie specjalnie je śledziłem, a mam teraz ponad 100 kluczy, a to co w skrzynkach jest to i tak śmieć, fioletowy, ale śmieć. Fajnie, że podpuszczają do szybkiego kupna gry, bo inaczej kod przepadnie :P.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ktoś chętny na przygodę z Pre-Sequel?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

W związku z zakupem paru nowych DLC powróciłem do gry w Borderlands 2 i przy okazji natknąłem się na listę działających shift kodów, może komuś się przyda: http://borderlands.wikia.com/wiki/SHiFT
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

IMO lepsza lista jest na Orcz.com http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key Częściej uaktualniana i z dodatkowymi informacjami (gdy trzeba)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja mogę z kims chetnie pograc w bordelands 1 jesli ktos jest zainteresowany robic 100 % to zapraszajcie mnie na steam :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ktoś chętny na co-op do Borderlands Pre-Sequel? Tak, ponawiam pytanie :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jeżeli ktoś ma telefon z Windows Phone to w sklepie jest świetna apka Bdl2 Shift Codes z shift kodami.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jest ktoś kto jeszcze pogrywa w jedynkę? ;)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Znajdzie się ktoś, kto ma obecnie zainstalowane Borderlands oraz ma jakąś postać, która jest w trakcie przechodzenia gry pierwszy raz lub nie robił wszystkich zadań?
Potrzebna mi jedna osoba, która nie zrobiła zadania "Super Marcus Sweep" z dodatku Secret Army of General Knoxx. Jedna z osób zepsuła mi to zadanie, bo gdzieś tam na ścianę wlazła i spadła do skrzynek na dole po czym zaczęła je otwierać. Tak mi zbugowała misję, że teraz nie mogę jej wykonać, a chcę osiągnięcie za zrobienie wszystkich zadań z tego dodatku. Dlatego gdyby znalazła się osoba taka lub chętna pomóc, będę szalenie wdzięczny.

W sumie nieaktualne, ale wciąż szukam wstępnie kogoś do Pre-Sequel od początku oczywiście!
Ostatnio zmieniony 31 sty 2015, o 01:16 przez segrand, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hej, ja zakupiłem ostatnio Borderlands i będę ją przechodził jak tylko ukonczę drugą część, więc musiałbyś trochę poczekać... :E a swoją drogą przy poszukiwaniu dla Ciebie save'ów natknąłem się w necie na save editor, może byś w ten sposób mógł wygenerować sobie postać? Czy ktoś ma pojęcie czy taki save editor jest legalny/bezpieczny ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

segrand pisze: W sumie nieaktualne, ale wciąż szukam wstępnie kogoś do Pre-Sequel od początku oczywiście!
Fanat1c pisze: Jest ktoś kto jeszcze pogrywa w jedynkę? ;)
Jeśli sesyjki odbywały by się w późnych godzinach i raczej w weekendy to ja jestem chętny. Wszystkie części, każdą mogę zacząć od początku. :)
kamilozo pisze: Hej, ja zakupiłem ostatnio Borderlands i będę ją przechodził jak tylko ukonczę drugą część, więc musiałbyś trochę poczekać... :E a swoją drogą przy poszukiwaniu dla Ciebie save'ów natknąłem się w necie na save editor, może byś w ten sposób mógł wygenerować sobie postać? Czy ktoś ma pojęcie czy taki save editor jest legalny/bezpieczny ?
To jest legalne i bezpieczne. Nigdy się w to nie bawiłem, ale widziałem poradniki jak się to robi, nie wydaje się mocno skomplikowane.
ODPOWIEDZ