Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Domen122 pisze: P.S. Kupon z paypala działa :D

Mówisz o tym kuponie co ostatnio o rozdawali 5$?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

PapuT pisze:

Tak :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Domen122 pisze:
PapuT pisze:

Tak :)

Kiedy dokładnie dostałeś? Czy masz zweryfikowane konto PP. J
Jak tak jak? Podpięcie karty czy przez konto bankowe?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

PapuT pisze: Kiedy dokładnie dostałeś? Czy masz zweryfikowane konto PP. J
Jak tak jak? Podpięcie karty czy przez konto bankowe?
Konto zweryfikowane, karta podpięta, kupon dostałem tak z 5 godzin temu, konsultantka pp mi ręcznie dodała po tym jak zapytałem się (mailowo) czy kwalifikuję się do odbioru kuponu ( przeczytałem że trzeba było dostać info od pp żeby dostać i wolałem się upewnić)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Czyli niejako przyspieszyłeś proces przesyłania kodu poprzez mailowy kontakt z konsultantem?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Revan pisze: Czyli niejako przyspieszyłeś proces przesyłania kodu poprzez mailowy kontakt z konsultantem?
Tak, w mailu było napisane : "Aby ułatwić całą procedurę i oszczędzić Panu czasu, dodałam do Pańskiego konta PayPal 5.00 USD na poczet promocji."
Awatar użytkownika
Łowca

Przepraszam że wracam do właściwego tematu, ale chciałem się zapytać czy istnieje ryzyko bana przy zakupie z Humble Store korzystając z amerykańskiego proxy/VPN? Akurat Nights into Dreams jest na przecenie i przy porównaniu cen US i EU wychodzi ogromna oszczędność w wypadku dolara w wysokości 20-coś groszy. Mi i tak to nie robi wielkiej różnicy (Nightsy na kompa, nie ważne że to port z X360/PS3 wersji z PS2/PC 2004), ale zawsze można poskąpić paru drobnych dla zasady.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Hayachan pisze: Przepraszam że wracam do właściwego tematu, ale chciałem się zapytać czy istnieje ryzyko bana przy zakupie z Humble Store korzystając z amerykańskiego proxy/VPN? Akurat Nights into Dreams jest na przecenie i przy porównaniu cen US i EU wychodzi ogromna oszczędność w wypadku dolara w wysokości 20-coś groszy. Mi i tak to nie robi wielkiej różnicy (Nightsy na kompa, nie ważne że to port z X360/PS3 wersji z PS2/PC 2004), ale zawsze można poskąpić paru drobnych dla zasady.
A kto miałby Cię zbanować i gdzie?
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Paczka dobra, coś czułem, że Gone Home trafi do HIB 12.
Mnie póki co urządza tylko próg dolarowy, bo Gone Home i Papers, Please kupiłem na wyprzedaży.
W następnym HIBie spodziewałbym się The Stanley Parable, który pomimo tego, że jest bardzo dobry, moim zdaniem nie jest warty swojej dość wygórowanej ceny na Steamie, bo to zabawa na maks 3 godziny.
Polecam brać BTA, Gone Home (o ile historia przypadnie do gustu) i Papers, Please to na prawdę dobre indyki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

g-t pisze: W następnym HIBie spodziewałbym się The Stanley Parable, który pomimo tego, że jest bardzo dobry, moim zdaniem nie jest warty swojej dość wygórowanej ceny na Steamie, bo to zabawa na maks 3 godziny.
Paczka faktycznie bardzo dobra, ale co do wartości The Stanley Parable się nie zgodzę. Dla mnie zdecydowanie wart swojej ceny, ale wiadomo - kwestia gustu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Narazie kupiłem za dolara i czekam na bonusy, jak będą jakieś interesujące to wezme bta, chociaż się zastanawiam czy nie warto odrazu dopłacić te około 3 dolce do prison architecta.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

https://www.humblebundle.com/mobile

Nowy Mobile Bundle. Jak za centa to nie ma co narzekać :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Prison architect wydaje się fajny a i tak jest taniej od steama e.e
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

wiem,że troche mineło czasu,ale czy ktokolwiek ma już mozliwość sciągnięcia Metal Sluga 3 DRM-free??
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

Maikeru pisze: wiem,że troche mineło czasu,ale czy ktokolwiek ma już mozliwość sciągnięcia Metal Sluga 3 DRM-free??
Na moim koncie dalej widnieje: "Windows DRM-free version of METAL SLUG 3 coming soon".
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

IllestAlexander pisze:
Maikeru pisze: wiem,że troche mineło czasu,ale czy ktokolwiek ma już mozliwość sciągnięcia Metal Sluga 3 DRM-free??
Na moim koncie dalej widnieje: "Windows DRM-free version of METAL SLUG 3 coming soon".
no to nie jestem sam :/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Z obecnego Weekly z progu $1 mam tylko Disciples, z BTA mam wszystko z próg za $9 to dla mnie strata kasy. Omertę w wersji Gold mam na GOGu (czytaj: dokupiłem DLC Japanese Incentive bo podstawka z mini DLC była za frajer) a Port Royale 3 to słyszałem od kumpla że szkoda ruszać (chyba że w bundlu za dolara). Także kupię za $1, ale dopiero jak coś na PP wpadnie :E
Awatar użytkownika
Łowca

Bożygrzmot pisze: https://www.humblebundle.com/mobile

Nowy Mobile Bundle. Jak za centa to nie ma co narzekać :D
Tylko telefon zamuli jak byś wydał na niego 100zł mniej :)

Aktualny weekbundle jest cienki, jedyne co można by chyba kupić z mojego punktu widzenia to Disciples III - reszta to zapychadła. Patrican 3 & 4 dla ludzi z parciem na przygody piratów, ale już Port Royale 3 za 9$ to kpina (Omerta tego nie ratuje)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy paczkę kupioną w formie gifta, można "przypiąć" do dowolnego konta na humblebundle.com w dowolnym czasie od zakupu?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Czy Airline Tycoon 2 jest w wersji Gold? "Przypadkiem" na steamgifts jest trochę wersji gold, a tutaj http://www.steamgifts.com/forum/CAlql/a ... oon-2-gold trwa dyskusja, z której rozumiem, że ludziom różnie pokazuje na stronie redeem i w bibliotece. Jak to jest w końcu?
ODPOWIEDZ