Mówisz o tym kuponie co ostatnio o rozdawali 5$?
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Konto zweryfikowane, karta podpięta, kupon dostałem tak z 5 godzin temu, konsultantka pp mi ręcznie dodała po tym jak zapytałem się (mailowo) czy kwalifikuję się do odbioru kuponu ( przeczytałem że trzeba było dostać info od pp żeby dostać i wolałem się upewnić)
Czyli niejako przyspieszyłeś proces przesyłania kodu poprzez mailowy kontakt z konsultantem?
Przepraszam że wracam do właściwego tematu, ale chciałem się zapytać czy istnieje ryzyko bana przy zakupie z Humble Store korzystając z amerykańskiego proxy/VPN? Akurat Nights into Dreams jest na przecenie i przy porównaniu cen US i EU wychodzi ogromna oszczędność w wypadku dolara w wysokości 20-coś groszy. Mi i tak to nie robi wielkiej różnicy (Nightsy na kompa, nie ważne że to port z X360/PS3 wersji z PS2/PC 2004), ale zawsze można poskąpić paru drobnych dla zasady.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
A kto miałby Cię zbanować i gdzie?Hayachan pisze: Przepraszam że wracam do właściwego tematu, ale chciałem się zapytać czy istnieje ryzyko bana przy zakupie z Humble Store korzystając z amerykańskiego proxy/VPN? Akurat Nights into Dreams jest na przecenie i przy porównaniu cen US i EU wychodzi ogromna oszczędność w wypadku dolara w wysokości 20-coś groszy. Mi i tak to nie robi wielkiej różnicy (Nightsy na kompa, nie ważne że to port z X360/PS3 wersji z PS2/PC 2004), ale zawsze można poskąpić paru drobnych dla zasady.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Paczka dobra, coś czułem, że Gone Home trafi do HIB 12.
Mnie póki co urządza tylko próg dolarowy, bo Gone Home i Papers, Please kupiłem na wyprzedaży.
W następnym HIBie spodziewałbym się The Stanley Parable, który pomimo tego, że jest bardzo dobry, moim zdaniem nie jest warty swojej dość wygórowanej ceny na Steamie, bo to zabawa na maks 3 godziny.
Polecam brać BTA, Gone Home (o ile historia przypadnie do gustu) i Papers, Please to na prawdę dobre indyki.
Mnie póki co urządza tylko próg dolarowy, bo Gone Home i Papers, Please kupiłem na wyprzedaży.
W następnym HIBie spodziewałbym się The Stanley Parable, który pomimo tego, że jest bardzo dobry, moim zdaniem nie jest warty swojej dość wygórowanej ceny na Steamie, bo to zabawa na maks 3 godziny.
Polecam brać BTA, Gone Home (o ile historia przypadnie do gustu) i Papers, Please to na prawdę dobre indyki.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Narazie kupiłem za dolara i czekam na bonusy, jak będą jakieś interesujące to wezme bta, chociaż się zastanawiam czy nie warto odrazu dopłacić te około 3 dolce do prison architecta.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Z obecnego Weekly z progu $1 mam tylko Disciples, z BTA mam wszystko z próg za $9 to dla mnie strata kasy. Omertę w wersji Gold mam na GOGu (czytaj: dokupiłem DLC Japanese Incentive bo podstawka z mini DLC była za frajer) a Port Royale 3 to słyszałem od kumpla że szkoda ruszać (chyba że w bundlu za dolara). Także kupię za $1, ale dopiero jak coś na PP wpadnie 

Tylko telefon zamuli jak byś wydał na niego 100zł mniejBożygrzmot pisze: https://www.humblebundle.com/mobile
Nowy Mobile Bundle. Jak za centa to nie ma co narzekać

Aktualny weekbundle jest cienki, jedyne co można by chyba kupić z mojego punktu widzenia to Disciples III - reszta to zapychadła. Patrican 3 & 4 dla ludzi z parciem na przygody piratów, ale już Port Royale 3 za 9$ to kpina (Omerta tego nie ratuje)
Czy paczkę kupioną w formie gifta, można "przypiąć" do dowolnego konta na humblebundle.com w dowolnym czasie od zakupu?
Czy Airline Tycoon 2 jest w wersji Gold? "Przypadkiem" na steamgifts jest trochę wersji gold, a tutaj http://www.steamgifts.com/forum/CAlql/a ... oon-2-gold trwa dyskusja, z której rozumiem, że ludziom różnie pokazuje na stronie redeem i w bibliotece. Jak to jest w końcu?