Co wolicie kupować?

Co wolicie Kupowac?

Czas głosowania minął 13 paź 2014, o 10:23

PC Digital
245
75%
PC Retail
80
25%

Liczba głosów: 325
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Kupuje to co tańsze.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ekonomia przede wszystkim. Ale jeśli znajdize się retail w cenie zbliżonej do digital - zero problemu dołożyć pare zł :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja lobię, jak mi pudełko na pulce stoi :)
Awatar użytkownika
Łowca

Osobiście kupowałem wersje pudełkowe, aczkolwiek przekonałem się do cyfrowych. Są bardziej opłacalne.
Awatar użytkownika
Łowca

Wolałem pudełka, ale jak nic tam praktycznie nie ma przerzuciłem się na digitali, które są tańsze i jest więcej promocji. Jeśli pudełka to jedynie kolekcjonerki bo jest co poczytać
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Wygodniejsze są dla mnie wersje cyfrowe - pudełek nawet nie miałbym gdzie trzymać.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

w 95% cyfrówki, a pudełkowe kiedy są tańsze albo bardzo mi na nich zależy
Awatar użytkownika
Łowca

Cyfrowe - liczę też na to że kiedyś zostanie stworzona jedna wspólna platforma dla gier cyfrowych (może nazywać się Steam). Ilość klientów które dzisiaj istnieją zaczyna być męcząca.

Pudełek mam nadzieję kiedyś się wszystkich pozbędę :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Kazujaman pisze: Jedyny retail który bankowo kupie to Wiesiu 3 (zreszta digital też kupie)
Digital nie dość że tańszy to i zaaktualizowany
Ja to samo tak chce kupić tylko wiedzminka jak sie nic nie zmieni a reszta Steam w ostatecznosci Origin i półka pusta :D w kurz nie obrasta xd
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Lubię postawić sobie pudełka na półce, jednak różnica cen między retailami a digital sprawia, że obecnie większość gier to właśnie cyfrówki. Jeśli jakiś tytuł mnie bardzo interesuje to wtedy staram dokupić się samego boxa.
Oczywiście są też perełki, które zasługują na kupno w boxie w czasie premiery (np. wiesław).
Awatar użytkownika
Łowca

Wolę wersję pudełkowe, ale więcej mam gier elektronicznych, ponieważ jest więcej fajnych promocji. Pudełka kupuję głównie z grami które wiem, że mi się spodobają.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ogólnie to cyfrowe, ale od czasu do czasu kupie coś w pudełku, żeby postawić na półce. Jakiś czas temu kupiłem PoP:WW premierowe wydanie i cały czas stoi na półce, nawet nie rozpakowane. Kupiłem, bo to jedna z moich ulubionych gier a nie miałem do tej pory pudełka. Kiedyś kupowałem też więcej gier pudełkowych, bo miałem kiepskiego neta a nie chciałem czekać kilku dni żeby mi się ściągnęła jakaś gra :D
Awatar użytkownika
Łowca

Jak jest super promocja cenowa na jakiś fajny tytuł to kupię digitala, ale jak jest jakaś fajna kolekcjonerka, albo jakaś gra, która jest na tyle dobra żeby kupić wersję pudełkową i pochwalić się nią na półce to kupuję tradycyjną pudełkową wersję. Także ciężko mi opowiedzieć się po jednej ze stron, jednak wolałbym żeby mega promocje jakie są na digitale były na retaile, bo jednak co płytka i pudełko w ręku to lepszy gwarant rzeczywistego posiadania danej gry.
ODPOWIEDZ