Co wolicie kupować?
Ekonomia przede wszystkim. Ale jeśli znajdize się retail w cenie zbliżonej do digital - zero problemu dołożyć pare zł 

w 95% cyfrówki, a pudełkowe kiedy są tańsze albo bardzo mi na nich zależy
Cyfrowe - liczę też na to że kiedyś zostanie stworzona jedna wspólna platforma dla gier cyfrowych (może nazywać się Steam). Ilość klientów które dzisiaj istnieją zaczyna być męcząca.
Pudełek mam nadzieję kiedyś się wszystkich pozbędę
Pudełek mam nadzieję kiedyś się wszystkich pozbędę

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Lubię postawić sobie pudełka na półce, jednak różnica cen między retailami a digital sprawia, że obecnie większość gier to właśnie cyfrówki. Jeśli jakiś tytuł mnie bardzo interesuje to wtedy staram dokupić się samego boxa.
Oczywiście są też perełki, które zasługują na kupno w boxie w czasie premiery (np. wiesław).
Oczywiście są też perełki, które zasługują na kupno w boxie w czasie premiery (np. wiesław).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ogólnie to cyfrowe, ale od czasu do czasu kupie coś w pudełku, żeby postawić na półce. Jakiś czas temu kupiłem PoP:WW premierowe wydanie i cały czas stoi na półce, nawet nie rozpakowane. Kupiłem, bo to jedna z moich ulubionych gier a nie miałem do tej pory pudełka. Kiedyś kupowałem też więcej gier pudełkowych, bo miałem kiepskiego neta a nie chciałem czekać kilku dni żeby mi się ściągnęła jakaś gra 

Jak jest super promocja cenowa na jakiś fajny tytuł to kupię digitala, ale jak jest jakaś fajna kolekcjonerka, albo jakaś gra, która jest na tyle dobra żeby kupić wersję pudełkową i pochwalić się nią na półce to kupuję tradycyjną pudełkową wersję. Także ciężko mi opowiedzieć się po jednej ze stron, jednak wolałbym żeby mega promocje jakie są na digitale były na retaile, bo jednak co płytka i pudełko w ręku to lepszy gwarant rzeczywistego posiadania danej gry.