Chodzi o to, że to są błędy.
mini-reklame - minireklamę
śledze - śledzę
udostępnie - udostępnię
mase - masę
ekipe - ekipę
przyszłosci - przyszłości
SquBlog
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Kolejny bezsensowny post na blogu. Brawo!

"http://squblog.tk/ Twoja ostoja lol-contentu"

Ktoś przyczepił się, że daje odstęp pomiędzy zdaniem a ,,?” czy ,,!”. Dlatego teraz aby nie było sprzeczek, będę stawiał znaki interpunkcyjne zrośnięte ze zdaniem!

Ilość wyświetleń mi odpowiada. Prawie 40 wyświetleń dziennie to moim zdaniem dużo jak na początek.

Zostałem zjechany że mam newsy z innych stron. W przyszłości ukażą się moje „recenzje” z gier.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wasser pisze: Kolejny bezsensowny post na blogu. Brawo!
Ktoś przyczepił się, że daje odstęp pomiędzy zdaniem a ,,?” czy ,,!”. Dlatego teraz aby nie było sprzeczek, będę stawiał znaki interpunkcyjne zrośnięte ze zdaniem!
Ilość wyświetleń mi odpowiada. Prawie 40 wyświetleń dziennie to moim zdaniem dużo jak na początek.
Zostałem zjechany że mam newsy z innych stron. W przyszłości ukażą się moje „recenzje” z gier.

Popisałeś się, brawo!
"SquBlog - Blog SquBańca" a nie "SquBlog - Blog Łowców". Czyli co, nie mogę własnego contetnu pisać tylko to co Wam się podoba ? To jest hejt a nie opinia, nie spodziewałem się, że tutaj wszystkim nic nie będzie pasować...
Błędy ortograficzne i interpunkcyjne nie podobają się nikomu. Robienie ich to obciach.
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Reklamujesz się na łowcach to radośnie zabawiłem się w krytykę. Produkujesz nic nie warte treści, których nikt normalnie by nie czytał. Te właśnie prawie 40 wejść dziennie to przypadkowi czytelnicy łowców gier, którzy nie zostaną stałymi czytelnikami bloga. Oni przeczytali jeden tekst i zobaczyli, że "źle się dzieje w państwie duńskim". Zamiast pisać głupoty, które wymagają góra 15 minut zaangażowania ze strony autora, napisz coś ciekawego. Ugryź jakiś temat. Coś czego przygotowanie zajmie trochę czasu, ale będzie po tym widać napracowanie.
To powiedziałem ja - Jarząbek. Hejter, miłośnik napracowania, ciekawych treści i gifów.

To powiedziałem ja - Jarząbek. Hejter, miłośnik napracowania, ciekawych treści i gifów.

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pozwolę sobie skopiować mój komentarz zamieszczony na blogu, bo widzę, że głównie tu rozgrywa się bul pópy. 
"Z interpunkcją już lepiej, niestety czyta się to bardzo źle z powodu Twojego stylu pisania... Dużo wtrąceń, nie używasz konstrukcji łączących zdania w spójną całość, co daje przy czytaniu dość komiczny efekt, przez który wszystkie zdania brzmią jak wyrwane z kontekstu... Nie chcę hejtować i nie odbieraj tego jako hejtu, po prostu fakt jest taki, że mimo poprawy ortografii i interpunkcji, nie widać w Tobie smykałki i predyspozycji do pisania dłuższych tekstów...

"Z interpunkcją już lepiej, niestety czyta się to bardzo źle z powodu Twojego stylu pisania... Dużo wtrąceń, nie używasz konstrukcji łączących zdania w spójną całość, co daje przy czytaniu dość komiczny efekt, przez który wszystkie zdania brzmią jak wyrwane z kontekstu... Nie chcę hejtować i nie odbieraj tego jako hejtu, po prostu fakt jest taki, że mimo poprawy ortografii i interpunkcji, nie widać w Tobie smykałki i predyspozycji do pisania dłuższych tekstów...
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Jeśli tak słabo znosisz krytykę (w dużej mierze konstruktywną), to nie powinieneś prowadzić strony/bloga w internecie. Przeczytaj sobie mój post z pierwszej strony tego tematu - to nie jest hejt, ani nawet krytyka, tylko rada.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie odbieram tego jako hejtu. Nie odbieram żadnej krytyki na temat ortografii (zjem coś przypadkiem bo moja ortografia nie jest tak zła), interpunkcji, stylistyki itd. Chodzi mi o post usera Wasser. To jest mój blog, nie jego, to ja decyduje co będę pisał. Chcę pokazać statystyki? Pokaże. Chce napisać "recenzje"? Napisze. Nie on będzie dyktował. Jeśli się nie podoba nie musi zaglądać...
Nie, nie znoszę słabo krytyki. Czy zauważyłeś że jestem zły na czyjeś opinie ? Zmieniłem czcionke bo była zła, staram się mniej błędów robić. Jednak post Wassera mnie tak zirytował...
Nie, nie znoszę słabo krytyki. Czy zauważyłeś że jestem zły na czyjeś opinie ? Zmieniłem czcionke bo była zła, staram się mniej błędów robić. Jednak post Wassera mnie tak zirytował...
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ujmę to tak, żeby załagodzić spór między Wami - Wasser ujął kwintesencję tego, co nam się w Twoim blogu nie podoba i co mógłbyś poprawić - jednak uczynił to drwiąco i zbyt dosadnie - co nie było fair. A teraz uściśnijcie sobie wirtualnie ręce na zgodę.