Call of Duty: Black Ops - Jak można tak bardzo spartolić optymalizację w grze wyglądającej tak samo jak poprzednia? Nie mam pojęcia. Warto dodać, że MW2 chodziło bez zająknięcia.
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Bardzo się jarałem, bo jedynka była świetna. Liczne problemy z grą sprawiły, źe pograłem całe 10 godzin :3
Wasz najbardziej nieudany zakup
Starbound- chociaż na początku naprawdę fajnie się grało ale gdy człowiek doszedł to tier 10 nie miał co już robić a update były rzadko , do tego teraz wprowadzili tryp nocny że średnio co 2 dni jest coś nowego ale co chwile są błędy i inne rzeczy szkoda 9$
Wiedźmin 2, w dodatku w dniu premiery, czy tam w okolicach... No, ale chociaż medalion z bonusa MediaMarkt ładnie się prezentuje 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Ja tam Wiedźmina 2 nie uznaję za najbardziej nieudany zakup, tylko za jedno z większych rozczarowań. Też kupowałem na premierę. Po spędzeniu setek godzin w Wiedźminie 1, tu się po prostu rozczarowałem. Bugi nie załatane na premierę, złe rozwiązania gameplayowe czy też związane z mechaniką gry, które później poprawiono - to jedna sprawa. Ale jak to pisałem jakiś czas temu do kogoś, na pytanie czemu nie podobał mi się Wiedźmin 2, odpowiedziałem, że W2 jest jak piękna panna pozbawiona duszy.
Niestety, ale Wiedźmin 2 okazał się totalnie nie dla mnie. Jak to kolega wyżej napisał "piękna panna pozbawiona duszy". Jedynkę przeszedłem parę razy, zawsze się dobrze bawiłem przy tym i nie żałuję ani złotówki wydanej na wersję pudełkową, która pięknie prezentuje się na półce. Gdyby dwójka miała opcję gampelayu z jedynki, to prawdopodobnie bym się cieszył jak dziecko. Niestety cieszyłem się przez pierwszych parę minut (głownie grafika wielkie wow, dopasowanie głosów do animacji ust, to robi wrażenie aż do dziś moim zdaniem i to jest ogromny plus tej gry), potem czar z czasem prysł i nie dałem rady przemęczyć tej gry dalej po I akcie. Teraz już tylko pudełko mi świeci ładnie nad monitorem. No nic, to tylko nauczka, żeby dokładnie dowiedzieć się jak to wygląda i z czym to się je zanim się sięgnie po portfel. PS. Dla mnie Wiedźmin pierwszy był na 8,5-9/10 

Mój największy fail to Planetary Annihilation. To znakomita gra i jestem pewien że gdy wyjdzie pełna wersja tytuł będzie cieszyć się dużą popularnością. Szkoda tylko że nie dano okazji do przetestowania tej gry- kupując to byłem pewien że będę na moim lapku mógł w spokoju pograć. Niestety, strasznie długie loadingi czy crashe odstraszają do gry, a szkoda, bo to świetna innowacyjna strategia. Pozostaje czekać na lepsze czasy (czyt- nowego kompa
)

Ostatnio Necronomicon: The Dawning of Darkness
Nie mam cierpliwości do tej gry. Tak samo z Fable - ponad godzinny tutorial mnie wykończył i w sumie to nawet nie mam już ochoty ratować żadnego świata 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Hitman: Kontrakty. Co prawda to prawda, mam go z bundle (kupiłem głównie ze względu na Hitman: Rozgrzeszenie) i chciałem przypomnieć sobie od nowa całą serię Hitman, ale ta część totalnie mnie odrzuciła. Totalnie nie to samo, co w pierwszych Hitmanach, nic się nie trzyma kupy, ekran dziwnie rozciągnięty, bleee.
Dark Souls - Prepere To Die Edition - totalna szmira - na pc nie idzie w to grac, marna przeróbka z konsoli. Wszystkie podpowiedzi odnoszą się do sterowania padem, po prostu tragedia, np lewy drążek + B to przewrót - super tylko znajdź tu odpowiednik na klawiaturze. Wg mnie podpowiedzi powinny sie odnosic do aktualnego systemu sterowania czyli klawiatura + myszka a nie debilny konsolowy pad... nie dopracowali to i to bardzo. Nie widzi sie mi przepisywanie na kartke calego sterowania i pozniej grania z kartki. Nie polecam nikomu, chyba że da sie zmienic te podpowiedzi żeby były po ludzku.