Wasz najbardziej nieudany zakup

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Call of Duty: Black Ops - Jak można tak bardzo spartolić optymalizację w grze wyglądającej tak samo jak poprzednia? Nie mam pojęcia. Warto dodać, że MW2 chodziło bez zająknięcia.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Bardzo się jarałem, bo jedynka była świetna. Liczne problemy z grą sprawiły, źe pograłem całe 10 godzin :3
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Starbound- chociaż na początku naprawdę fajnie się grało ale gdy człowiek doszedł to tier 10 nie miał co już robić a update były rzadko , do tego teraz wprowadzili tryp nocny że średnio co 2 dni jest coś nowego ale co chwile są błędy i inne rzeczy szkoda 9$
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Dear Easter - kupiłem, bo kolega mnie namawiał, a to nawet nie jest gra jak się okazało. Co więcej po tygodniu była w jakimś bundlu :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wiedźmin 2, w dodatku w dniu premiery, czy tam w okolicach... No, ale chociaż medalion z bonusa MediaMarkt ładnie się prezentuje :)
rbj
Awatar użytkownika
rbj
Predator
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Dlaczego uznajesz Wiedźmina 2 za nieudany zakup? :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

Może uznaje dlatego, że ceny tak mocno poszły w dół ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Ja tam Wiedźmina 2 nie uznaję za najbardziej nieudany zakup, tylko za jedno z większych rozczarowań. Też kupowałem na premierę. Po spędzeniu setek godzin w Wiedźminie 1, tu się po prostu rozczarowałem. Bugi nie załatane na premierę, złe rozwiązania gameplayowe czy też związane z mechaniką gry, które później poprawiono - to jedna sprawa. Ale jak to pisałem jakiś czas temu do kogoś, na pytanie czemu nie podobał mi się Wiedźmin 2, odpowiedziałem, że W2 jest jak piękna panna pozbawiona duszy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Niestety, ale Wiedźmin 2 okazał się totalnie nie dla mnie. Jak to kolega wyżej napisał "piękna panna pozbawiona duszy". Jedynkę przeszedłem parę razy, zawsze się dobrze bawiłem przy tym i nie żałuję ani złotówki wydanej na wersję pudełkową, która pięknie prezentuje się na półce. Gdyby dwójka miała opcję gampelayu z jedynki, to prawdopodobnie bym się cieszył jak dziecko. Niestety cieszyłem się przez pierwszych parę minut (głownie grafika wielkie wow, dopasowanie głosów do animacji ust, to robi wrażenie aż do dziś moim zdaniem i to jest ogromny plus tej gry), potem czar z czasem prysł i nie dałem rady przemęczyć tej gry dalej po I akcie. Teraz już tylko pudełko mi świeci ładnie nad monitorem. No nic, to tylko nauczka, żeby dokładnie dowiedzieć się jak to wygląda i z czym to się je zanim się sięgnie po portfel. PS. Dla mnie Wiedźmin pierwszy był na 8,5-9/10 ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Medal of Honor w czasach współczesnych. Niestety, jestem fanem Fpsów ale ta gra po prostu nie dorastała starszym częściom do pięt...
Awatar użytkownika
Łowca

Witam

Moim i jedynym takim totalnym rozczarowaniem to była gra zakupiona " Eksperyment Delfin" Grę skończyłem w 15 minut.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

DayZ - nie wiedziałem, że optymalizacja tam to czarna magia.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dark Souls...
Nie wiem co ludzie widzą w tej grze. Poziom trudności nie jest jakiś przesadzony, a największe problemy sprawia sama mechanika gry :/
takie moje zdanie
Awatar użytkownika
Łowca

Mój największy fail to Planetary Annihilation. To znakomita gra i jestem pewien że gdy wyjdzie pełna wersja tytuł będzie cieszyć się dużą popularnością. Szkoda tylko że nie dano okazji do przetestowania tej gry- kupując to byłem pewien że będę na moim lapku mógł w spokoju pograć. Niestety, strasznie długie loadingi czy crashe odstraszają do gry, a szkoda, bo to świetna innowacyjna strategia. Pozostaje czekać na lepsze czasy (czyt- nowego kompa :D)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ostatnio Necronomicon: The Dawning of Darkness :P Nie mam cierpliwości do tej gry. Tak samo z Fable - ponad godzinny tutorial mnie wykończył i w sumie to nawet nie mam już ochoty ratować żadnego świata :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hitman: Kontrakty. Co prawda to prawda, mam go z bundle (kupiłem głównie ze względu na Hitman: Rozgrzeszenie) i chciałem przypomnieć sobie od nowa całą serię Hitman, ale ta część totalnie mnie odrzuciła. Totalnie nie to samo, co w pierwszych Hitmanach, nic się nie trzyma kupy, ekran dziwnie rozciągnięty, bleee.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Niestety disciples 3 w dniu premiery zawiodłem się strasznie bo poprzednie częsci zapamietalem cudownie, w trojce nie bylo nic za co pokochalem te serie.
Awatar użytkownika
Łowca

<post, który można usunąć>
Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 22:21 przez Kaadzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

Far Cry 2 za chyba 60 zł, brałem w ciemno, to był pierwszy i ostatni taki zakup ;_;.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Condemned: Criminal Origins; kupiony niby okazyjnie na Steam (-75%), ale po niecałych dwóch godzinach grania usunąłem z dysku z poczuciem źle wydanej kasy.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Dark Souls - Prepere To Die Edition - totalna szmira - na pc nie idzie w to grac, marna przeróbka z konsoli. Wszystkie podpowiedzi odnoszą się do sterowania padem, po prostu tragedia, np lewy drążek + B to przewrót - super tylko znajdź tu odpowiednik na klawiaturze. Wg mnie podpowiedzi powinny sie odnosic do aktualnego systemu sterowania czyli klawiatura + myszka a nie debilny konsolowy pad... nie dopracowali to i to bardzo. Nie widzi sie mi przepisywanie na kartke calego sterowania i pozniej grania z kartki. Nie polecam nikomu, chyba że da sie zmienic te podpowiedzi żeby były po ludzku.
ODPOWIEDZ