Seria Wiedźmin

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Dwójka wyszla tez na x-a wiec prawie na pewno ma wiecej egzemplarzy niz jedynka.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Akurat dodanie osiągnięć to nie jest taka prosta sprawa, bo musieliby dodać specjalne mechanizmy, które liczą poszczególne rzeczy a potem jeszcze wysyłają je do klienta steam aby załapał osiągnięcie. Karty faktycznie mogliby dodać, bo nie trzeba przy tym ingerować w kod gry, ale zapewne pierwsza część wiedźmina nie dostanie kart tak samo jak większość nienajnowszych gier.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

xenonisbad pisze: Akurat dodanie osiągnięć to nie jest taka prosta sprawa, bo musieliby dodać specjalne mechanizmy, które liczą poszczególne rzeczy a potem jeszcze wysyłają je do klienta steam aby załapał osiągnięcie. Karty faktycznie mogliby dodać, bo nie trzeba przy tym ingerować w kod gry, ale zapewne pierwsza część wiedźmina nie dostanie kart tak samo jak większość nienajnowszych gier.
Akurat tu się trochę twórcą dziwię, bo o ile dodawanie osiągnięć nie jest opłacalne dla nich, to już karty wg. mnie są. Przecież dostają prowizję od ich sprzedaży na rynku Steam, tak więc CDPR mogłoby te karty dodać :gwizdany:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

MadHunter pisze:
xenonisbad pisze: Akurat dodanie osiągnięć to nie jest taka prosta sprawa, bo musieliby dodać specjalne mechanizmy, które liczą poszczególne rzeczy a potem jeszcze wysyłają je do klienta steam aby załapał osiągnięcie. Karty faktycznie mogliby dodać, bo nie trzeba przy tym ingerować w kod gry, ale zapewne pierwsza część wiedźmina nie dostanie kart tak samo jak większość nienajnowszych gier.
Akurat tu się trochę twórcą dziwię, bo o ile dodawanie osiągnięć nie jest opłacalne dla nich, to już karty wg. mnie są. Przecież dostają prowizję od ich sprzedaży na rynku Steam, tak więc CDPR mogłoby te karty dodać :gwizdany:
Czym się dziwisz?
Adamski pisze: Czemu Wiedźmin 1 nie ma kart na Steamie?
Wiele gier nie ma jeszcze kart, ale spodziewam się, że niektóre dostaną tego lata. Liczę, że na przykład dodadzą do Wolf among us. Możliwe, że na fali popularności trójki również pierwszy Wiedźmin wreszcie dostanie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

MDA pisze: Pewnie dla karteczek ;)
Karteczki też, ale mam na *parze* już 1 i 2. Poza tym lubię mieć wszystko w jednym miejscu. Kwestia mojej wygody :).

A co do kart -w Wieśku pierwszym przecież były karty, jak się grało... rozpustnie ^^
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Taaaaak, może chcieli dać takie karty ale valve nie pozwoliło :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Kontakt:

Łoś pisze:
MadHunter pisze:
Czym się dziwisz?
Adamski pisze: Czemu Wiedźmin 1 nie ma kart na Steamie?
Wiele gier nie ma jeszcze kart, ale spodziewam się, że niektóre dostaną tego lata. Liczę, że na przykład dodadzą do Wolf among us. Możliwe, że na fali popularności trójki również pierwszy Wiedźmin wreszcie dostanie.

Napisałem czym się dziwię ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

@ Up
Napisałem przecież, że dodanie osiągnięć nie jest proste.
keiran pisze: Dwójka wyszla tez na x-a wiec prawie na pewno ma wiecej egzemplarzy niz jedynka.
Prawie czyni dużą różnicę ;) Mnie ciekawią właśnie dokładne liczby: ile sprzedano W1? Ile sprzedano W2? Proste pytania, a nie można znaleźć na nie odpowiedzi, bo od paru lat podaje się dane sprzedaży W1 i W2 łącznie, ostatnie dane to 6 mln egzemplarzy. Do końca 2011 roku sprzedano około 2 mln W1, do końca 2012 około 2 mln egzemplarzy W2. Można podejrzewać, że w pewnym momencie W2 przegonił w sprzedaży W1, ale jak to wygląda w liczbach? Czemu nie pochwalono się, że w 6 mln egzemplarzy jest powiedzmy 4 mln W2, hmm?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Pojawił się zapis rozgrywki z e3 w wyższej jakości niż dostępne do tej pory streamy. Trzy i pół minuty i 1,6 giga.
chrome://mega/content/secure.html#!xcgDDBSR!0fL6FV6DcGinmSbrqBoyRIAdX4fK-mZdEtbwlnBJYaw
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jestem Chętny Kupić Nowego Wieśka 3 Tylko Jest Problem Mam Laptopa DELL Inspirion 17R 5737 Specyfikacja tu-http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-De ... 005.0.html Procek Moge Chyba do 3,00 Ghz :P i niewiem czy zadziala wiesiek 3 chociaż na niskich :trollface: Wieska 3 Chce kupic w dzien premiery.Prosze o pomoc :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

polskisok pisze: Prosze o pomoc :P
Mamy ci kupić nowy komputer czy co? Jakiś kickstarter założyłeś? Bo nie napisałeś w czym ci pomóc.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Kontakt:

Trudno powiedzieć bez oficjalnych wymagań, ale lapek raczej do słabych nie należy. ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jerry pisze:
polskisok pisze: Prosze o pomoc :P
Mamy ci kupić nowy komputer czy co? Jakiś kickstarter założyłeś? Bo nie napisałeś w czym ci pomóc.
Nie xD
poprostu sie pytam czy pójdzie :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

petras_36 pisze: Trudno powiedzieć bez oficjalnych wymagań, ale lapek raczej do słabych nie należy. ;)
Ma slaby procesor :P ale grafa chyba bedzie ok :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dokładnie 8,00 Gb Ram karta graficzna AMD Radeon HD 8870M - 2048 MB i jeszcze mam ten intel hd 4400 tylko nwm do czego on jest potrzebny ,i ten procek Intel Core i7-4500U 1.8 GHz up to 3,00 GHz
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Kontakt:

W spoczynku ma 1,8 GHz, a pod obciążeniem 3 GHz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tak :/ i wlasnie czy ten procek bedzie starczyl na wieska 3 :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

polskisok pisze: Tak :/ i wlasnie czy ten procek bedzie starczyl na wieska 3 :P
pewnie starczy ale kto wie

skoro nie kupujesz preordera to po premierze ściągnij sobie "demo" i sprawdź jak chodzi na Twoim sprzęcie i najwyżej potem kupisz gre
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Armin pisze:

skoro nie kupujesz preordera to po premierze ściągnij sobie "demo" i sprawdź jak chodzi na Twoim sprzęcie i najwyżej potem kupisz gre
Hmmm pomysł jest ok ale czy dadzą demo po premierze :/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

polskisok pisze:
Armin pisze:

Hmmm pomysł jest ok ale czy dadzą demo po premierze :/
Ruscy dadzą nawet przed premierą.
nie bez powodu jest "demo", a nie demo. :P

ale mnie tu nie było, nic o tym nie wiem. ^^
ODPOWIEDZ