Jest jeszcze GTA 5, nowy Assasins Creed, Batman i The Division. I okazało się że komp który kupiłem pół roku temu za rok będzie nieaktualny. A w zasadzie tylko GTX 760 muszę wymienić.
Biję pokłony dla CDPR bo z gry na grę są coraz lepsi. Tuzy branży mogą się u nich uczyć. Gram od 28 lat i jak żyję takiego miasta w grach nie widziałem.
Strach pomyśleć co zrobią z Cyberpunkiem.
Seria Wiedźmin
Akurat mogliśmy się domyśleć, że przełom generacji to zły moment na kupowanie kompa.malpka pisze: Jest jeszcze GTA 5, nowy Assasins Creed, Batman i The Division. I okazało się że komp który kupiłem pół roku temu za rok będzie nieaktualny. A w zasadzie tylko GTX 760 muszę wymienić.
Biję pokłony dla CDPR bo z gry na grę są coraz lepsi. Tuzy branży mogą się u nich uczyć. Gram od 28 lat i jak żyję takiego miasta w grach nie widziałem.
Strach pomyśleć co zrobią z Cyberpunkiem.
Ale serio z tym miastem? Bo prawdę mówiąc o ile ogólnie Wiesiek mnie trochę podhajpował, o tyle z tym miastem nie wiem, o co się rozchodzi. Bardziej mnie kręci miasto w AC:U. O co biega?
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
W sumie trochę więcej gadania niż gameplayu, ale zawsze coś: http://www.youtube.com/watch?v=G3HuAroY1Oo (wersja PC)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
wrzuciłem to samo dwa posty wcześniej.petras_36 pisze: W sumie trochę więcej gadania niż gameplayu, ale zawsze coś: http://www.youtube.com/watch?v=G3HuAroY1Oo (wersja PC)

byle by się nie skończyło tak jak w Assassin's Creed III ze śniegiem albo Liberations właśnie z bagnami, bo obydwu przypadkach było to strasznie irytujące.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
KQuest pisze:wrzuciłem to samo dwa posty wcześniej.petras_36 pisze: W sumie trochę więcej gadania niż gameplayu, ale zawsze coś: http://www.youtube.com/watch?v=G3HuAroY1Oo (wersja PC)
byle by się nie skończyło tak jak w Assassin's Creed III ze śniegiem albo Liberations właśnie z bagnami, bo obydwu przypadkach było to strasznie irytujące.
Nie grałem w nie więc niestety nie mogę ocenić.
Co do wieśka to nie mówię aby zmniejszyli bardzo mocno, chociaż o te 10-15% aby czuło się różnicę i w razie czego można było uciec przed potworami

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
tak by było optymalnie. co do Assassinów chodziło mi o to, że w śniegu Connor poruszał się o wiele wolniej (co miało zachęcić do szukania drogi po drzewach, ale często znalezienie takowej zajmowało więcej niż przebicie się na siłę przez ten śnieg. na bagnach w Liberations z kolei idąc w linii prostej do celu co chwilę trafiało się na wodę, którą trzeba było przepłynąć. znowu można było szukać drogi po gałęziach, ale tutaj było o nią jeszcze trudniej niż w III. ale tak jak mówisz, 10-15% mniej mogło by być dobre, aczkolwiek mi by pewnie nie przeszkadzało gdyby zostało tak jak jest.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Czemu Wiedźmin 1 nie ma kart na Steamie? Wiem, że jest trochę zapomniany, bo teraz tylko W3, wcześniej W2, ale dodanie kart do jednej z najpopularniejszych gier CDPR chyba nie stanowiłoby jakiegoś wielkiego wyzwania, to nie jest przecież dodawanie osiągnięć. Czy mi się zdaje, czy W1 sprzedał się w większej ilości egzemplarzy od W2? Nie wiem dokładnie, bo podawano ostatnio tylko łączną liczbę sprzedanych egzemplarzy obu części plus coś tam wycinkowo w danym roku i chętnie dowiedziałbym się jak to wygląda w rozbiciu na oba tytuły