Bardzo dziękuje, za wyczerpującą odp. Rzeczywiście trzeba wejść i sprawdzać i jestem gotów robić to codziennie:) Niestety często trafiam z byt późno szczególnie na te okazje które są do określonej godz...
ps. muszę opanować te RSS nigdy go nie używałem ale z tego co piszecie to bardzo fajna sprawa
Twój pomysł na ŁowcyGier.pl
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
To ukryte dbanie zarządu wortalu 'lowcygier.pl' o czytelnika. Masz czytać o wszystkim, dokształcać się.

----------
Ja bym dodał funkcję "BYŁO TANIEJ?!"
Czyli prosty skrypt:
Czytelnik wpisuje Diablo III i pokazuje mu, że najtaniej do tej pory było za XX zł. Już nie ważne gdzie i kiedy (ale byłoby miło, jakby takie funkcje były).
Wiele osób pyta: było taniej? Załatwmy to skryptem. Częściowo to załatwia funkcja śledź okazję, ale nie uwzględnia ona np.wyprzedaży na muve itd.
Oczywiście to dodatkowa praca dla redakcji - tytułów gier jest mnóstwo, ale... da radę ogarnąć, powoli, zespołowo.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Taki mały "ficzer" na główną stronę: dodanie do daty publikacji artykułu także czasu (i, jeżeli to możliwe, dla zalogowanych użytkowników prezentować datę i czas w ich strefie czasowej, wskazane w profilu forumowym - taki ukłon dla ludzi spoza Polski).