Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Tylko czy jest steelbook, czy to tylko exclusive na cdp.pl ? Bo u was nie ma o tym informacji.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Tylko czy jest steelbook, czy to tylko exclusive na cdp.pl ? Bo u was nie ma o tym informacji.
steelbook jest tylko na cdp.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Panowie i Panie,

w poniedziałek idę na urlop. Wracam 20 czerwca i będę znowu odpisywał. Do tego czasu śmiało piszcie u nas na Facebooku albo forum. Michał tam ogarnia i będzie OK.

Do napisania!
Marcin

ps potwierdzam - steelbook tylko na cdp.pl.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Paweł na wiecznym urlopie widze : D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

mightydong pisze: Paweł na wiecznym urlopie widze : D
Paweł to taki Smuggler muve.pl - wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział. :D
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

smuggler odpisuje na listy, paweł nie :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

orientuje się ktoś może czy w najbliższym czasie szykuje się jakaś większa tygodniowa promocja na muve?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

[*] Paweł
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

spokojnie, jak wróci z wiecznego urlopu to odpisze
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Mam pytanie dotyczące Bayonetty 2 na Wii U. Czy w muve będzie sprzedawana wersja z pierwszą częścią gry? Na amazon.com istnieje możliwość zamówienia pre-ordera z częścią pierwszą oczywiśćie również na Wii U. Czy w Waszym sklepie też będzie zamówienie takiej wersji.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Mega mi się podoba kolekcjonerka Far Cry ;) Macie pewnie ogarniczoną ilość sztuk. Ile czasu mam na opłatę zamówienia?;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

sam jestem ciekaw ile jest czasu na wpłatę za zamówienie preordera
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Wysyłają maila, że na opłacenie zamówienia jest 44 dni lub do dnia premiery kiedy jest ona wcześniej niż 44 dni od złożenia zamówienia.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Killjoy pisze: Mega mi się podoba kolekcjonerka Far Cry ;) Macie pewnie ogarniczoną ilość sztuk. Ile czasu mam na opłatę zamówienia?;)
Każdy ma swój gust. Jak ja zobaczyłem tę kolekcjonerkę to nie mogłem się nadziwić, bo to prawdopodobnie najbrzydsza edycja kolekcjonerska jaką widziałem (biorąc pod uwagę produkcje AAA). Gra pewnie będzie mega, ale ta figurka jest tragiczna.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

według mnie to trochę głupie, że za grę w przeordzerze trzeba zapłacić w ciągu 44 dni,
rozumiem, że muszą zarezerwować odpowiednią ilość egzemplarzy, ale moim zdaniem czas na opłacenie powinien być max do miesiąca przed premierą gry, a nie jak teraz trzeba już opłacić grę, którą się otrzyma w listopadzie
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Refty pisze: Mam pytanie dotyczące Bayonetty 2 na Wii U. Czy w muve będzie sprzedawana wersja z pierwszą częścią gry? Na amazon.com istnieje możliwość zamówienia pre-ordera z częścią pierwszą oczywiśćie również na Wii U. Czy w Waszym sklepie też będzie zamówienie takiej wersji.
Przesłałem pytanie dalej - będziemy wiedzieć w poniedziałek pewnie najwcześniej.
Killjoy pisze: Mega mi się podoba kolekcjonerka Far Cry ;) Macie pewnie ogarniczoną ilość sztuk. Ile czasu mam na opłatę zamówienia?;)
Na opłacenie proerodera masz 44 dni (przed premierą).
stachu19912 pisze: według mnie to trochę głupie, że za grę w przeordzerze trzeba zapłacić w ciągu 44 dni,
rozumiem, że muszą zarezerwować odpowiednią ilość egzemplarzy, ale moim zdaniem czas na opłacenie powinien być max do miesiąca przed premierą gry, a nie jak teraz trzeba już opłacić grę, którą się otrzyma w listopadzie
To nie tak - egzemplarze mamy rezerwowane wcześniej. Już teraz wiemy, ile ich będzie. Nie wiem w sumie dlaczego są akurat 44 dni na opłacenie, ale postaram się dowiedzieć i dam Wam znać.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Czy do oferty wrócą akcesoria na Vitę?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ok czekam z niecierpliwością. ;) Bo to jest tak jak teraz, kilka premier ogłoszono w tym samym czasie (far cry, assasins) i chcąc mieć wszystkie kolekcjonerki, muszę od razu wyłożyć ponad 6 stówek, a tak w czasie zawsze by się to rozłożyło. :geek:
Awatar użytkownika
Łowca

Kolekcjonerek z Ubisoftu nigdy nie brakuje, wręcz po premierze ceny spadają
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Dj_Andzia pisze: Czy do oferty wrócą akcesoria na Vitę?
Wiesz co - jest bardzo duży problem z dostępnością tychże. Raczej już nie wrócą. Chyba że dostaniemy coś w naprawdę fajnej ofercie.
luk4sek pisze: Kolekcjonerek z Ubisoftu nigdy nie brakuje, wręcz po premierze ceny spadają
Co do cen chyba zasady nie ma. Ale faktycznie - Ubisoft w kolekcjonerkach się bardzo lubuje. ;)
ODPOWIEDZ