Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Panowie i Panie,
w poniedziałek idę na urlop. Wracam 20 czerwca i będę znowu odpisywał. Do tego czasu śmiało piszcie u nas na Facebooku albo forum. Michał tam ogarnia i będzie OK.
Do napisania!
Marcin
ps potwierdzam - steelbook tylko na cdp.pl.
w poniedziałek idę na urlop. Wracam 20 czerwca i będę znowu odpisywał. Do tego czasu śmiało piszcie u nas na Facebooku albo forum. Michał tam ogarnia i będzie OK.
Do napisania!
Marcin
ps potwierdzam - steelbook tylko na cdp.pl.
Mam pytanie dotyczące Bayonetty 2 na Wii U. Czy w muve będzie sprzedawana wersja z pierwszą częścią gry? Na amazon.com istnieje możliwość zamówienia pre-ordera z częścią pierwszą oczywiśćie również na Wii U. Czy w Waszym sklepie też będzie zamówienie takiej wersji.
Każdy ma swój gust. Jak ja zobaczyłem tę kolekcjonerkę to nie mogłem się nadziwić, bo to prawdopodobnie najbrzydsza edycja kolekcjonerska jaką widziałem (biorąc pod uwagę produkcje AAA). Gra pewnie będzie mega, ale ta figurka jest tragiczna.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
według mnie to trochę głupie, że za grę w przeordzerze trzeba zapłacić w ciągu 44 dni,
rozumiem, że muszą zarezerwować odpowiednią ilość egzemplarzy, ale moim zdaniem czas na opłacenie powinien być max do miesiąca przed premierą gry, a nie jak teraz trzeba już opłacić grę, którą się otrzyma w listopadzie
rozumiem, że muszą zarezerwować odpowiednią ilość egzemplarzy, ale moim zdaniem czas na opłacenie powinien być max do miesiąca przed premierą gry, a nie jak teraz trzeba już opłacić grę, którą się otrzyma w listopadzie
- Kontakt:
Przesłałem pytanie dalej - będziemy wiedzieć w poniedziałek pewnie najwcześniej.
Na opłacenie proerodera masz 44 dni (przed premierą).
To nie tak - egzemplarze mamy rezerwowane wcześniej. Już teraz wiemy, ile ich będzie. Nie wiem w sumie dlaczego są akurat 44 dni na opłacenie, ale postaram się dowiedzieć i dam Wam znać.stachu19912 pisze: według mnie to trochę głupie, że za grę w przeordzerze trzeba zapłacić w ciągu 44 dni,
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ok czekam z niecierpliwością.
Bo to jest tak jak teraz, kilka premier ogłoszono w tym samym czasie (far cry, assasins) i chcąc mieć wszystkie kolekcjonerki, muszę od razu wyłożyć ponad 6 stówek, a tak w czasie zawsze by się to rozłożyło. 

- Kontakt:
Wiesz co - jest bardzo duży problem z dostępnością tychże. Raczej już nie wrócą. Chyba że dostaniemy coś w naprawdę fajnej ofercie.
Co do cen chyba zasady nie ma. Ale faktycznie - Ubisoft w kolekcjonerkach się bardzo lubuje.