Witam
Orientuje się ktoś może czy jak Defiance 4 czerwca przechodzi w free to play, czy będzie możliwość na steamie zalogować się do mojego istniejącego profilu gry ze strony trion? Ciekawi mnie to, bo miałbym wtedy defiance na steamie i nie musiałbym od nowa zaczynać grać, a mam wersje deluxe co kiedyś rozdawali za darmo.
Defiance PC non steam
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
z tego co wiem to tak
steam daje tylko klienta gry a do gry i tak trzeba sie zalogowac kontem TRION
ja np uzywam wersji ze steam Defiance free trial i normalnie mi wszystko dziala od dluzszego czasu
a na koncie TRION mam Defiance i Season pass
steam daje tylko klienta gry a do gry i tak trzeba sie zalogowac kontem TRION
ja np uzywam wersji ze steam Defiance free trial i normalnie mi wszystko dziala od dluzszego czasu
a na koncie TRION mam Defiance i Season pass
To fajnie, poczekam do przejścia defiance do free to play i spróbuję sie logowa danymi z rion 
Ja mam tylko 2013-11-05 Defiance® PC Code Applied DEFIANCE_DIGITAL_DELUXE_SE
reszte mi dołozyli takie coś:
2013-11-27 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_ACCESS_ALPHA
2014-1-30 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_3_VOUCHER
2014-2-28 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_ACCESS_ALPHA
2014-4-03 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_5_VOUCHER
Nie weim co to jest ten alpha test, bo na trionie jest defiance i defiance alpha test, tak samo klient defiance i alpha... nie próbowałem tego drugiego klienta...

Ja mam tylko 2013-11-05 Defiance® PC Code Applied DEFIANCE_DIGITAL_DELUXE_SE
reszte mi dołozyli takie coś:
2013-11-27 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_ACCESS_ALPHA
2014-1-30 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_3_VOUCHER
2014-2-28 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_ACCESS_ALPHA
2014-4-03 Defiance Alpha Test Code Applied DLC_5_VOUCHER
Nie weim co to jest ten alpha test, bo na trionie jest defiance i defiance alpha test, tak samo klient defiance i alpha... nie próbowałem tego drugiego klienta...
Wczoraj pograłem po 4 misiecznej przerwie trochę, to widzę ze się sporo w grze pozmieniało. Jakieś punkty reputacji, które są potrzebne, żeby kupić daną broń, bez tego się nie kupi mimo iż ma się kasiore. Ja mam dopiero EGO 536 chyba i słabiutkie bronie, bo tych punktów reputacji mam tylko 60 i nie idzie nic dobrego kupić. pozostaje grać po nocach, robić troche misji pobocznych a potem misje główne to może się nazbiera tej reputacji.
Coś to Defiance nie przeszło w free to play.... chyba że wieczorem lub jutro, bo póki co dalej jest 9.99 ojro... Coś sie dzieje teraz, bo servery nie dostępne, może przechodzą do f2p i jakiś update tez sie instalował mi...
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Serwery już działały po przejściu na F2P. Niestety tak jak zwykle po wprowadzeniu nowego patcha trochę im się popsuło, więc teraz naprawiają
Aktualny status serwerów można sprawdzić tu: http://forums.defiance.com/
![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
Aktualny status serwerów można sprawdzić tu: http://forums.defiance.com/
Znowu wyłaczyli... kiedy sie na steam to pojawi jako f2p, bo chce se dodac do steama a tylko demo tam jest a chce normalnie to zrobic...
Nie da sie grać... grasz a tu connection time out albo server online albo czekac 15minut w kolejce wtf ;/
Dopóki nie naprawią tego to sie grać nie da... max pograsz 3 minuty i już kolesie biegają w miejscu i za chwile connection time out lub servers offline.. spasztecili te gre póki co... trzeba dać se spokój z tą grą chyba tak na tydzień, bo szkoda nerwów i robienia misji po 100razy ;/
Nie da sie grać... grasz a tu connection time out albo server online albo czekac 15minut w kolejce wtf ;/
Dopóki nie naprawią tego to sie grać nie da... max pograsz 3 minuty i już kolesie biegają w miejscu i za chwile connection time out lub servers offline.. spasztecili te gre póki co... trzeba dać se spokój z tą grą chyba tak na tydzień, bo szkoda nerwów i robienia misji po 100razy ;/
Kiedyś dawali za free tę grę na stronie producenta. Da się jakoś przypisać tę grę na stałę do konta steam w ten sposób?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
no wlasnie ja sie zastanwiam czy jak mam pudelkowa wersje na trion to jak zainstaluje ta ze steam i bede sie logowal przez steama to mi ja doda jak normalna gre pelna z dodatkiem a nie f2p ?
Mam pytanie.
Mianowicie nie moge wejsc na moje konto. Ten cały Glyph mowi mi o tym ze z nowej lokacji sie loguje i wysyła kody autoryzacji ale nic nie dochodzi mi na maila. 26wrzesnia robiłem to pierwszy raz (odpalanie defiance ze steam) to przy logowaniu danymi z konta trion wlasnie takie cos mi zrobilo ale od razu doszło aktywowałem i grałem. Teraz co chwile mi ten kod chce wysyłac i nic mi nie dochodzi na maila. Dane logowanie poprawne, bo sie loguje tylko chce ten kod ktorego nie wysyla albo ktos ukradl konto i zminil maila w co raczej watpie by sie zdarzało w takiej grze jak defiance. Ma może ktoś podobny problem z defiance, ogolnie z trion i glyph?
Mianowicie nie moge wejsc na moje konto. Ten cały Glyph mowi mi o tym ze z nowej lokacji sie loguje i wysyła kody autoryzacji ale nic nie dochodzi mi na maila. 26wrzesnia robiłem to pierwszy raz (odpalanie defiance ze steam) to przy logowaniu danymi z konta trion wlasnie takie cos mi zrobilo ale od razu doszło aktywowałem i grałem. Teraz co chwile mi ten kod chce wysyłac i nic mi nie dochodzi na maila. Dane logowanie poprawne, bo sie loguje tylko chce ten kod ktorego nie wysyla albo ktos ukradl konto i zminil maila w co raczej watpie by sie zdarzało w takiej grze jak defiance. Ma może ktoś podobny problem z defiance, ogolnie z trion i glyph?
Folder ze spamem sprawdziłeś, mam nadzieję?