Tak ja w tytule posta. No szukam tych dlcków a cena na steamie jakoś zniechęca. Fajnie by było przejść grę na 100% ale bez tego ani rusz. Jakby ktoś znalazł w przyzwoitej cenie byłbym wdzięczny.
(na muve.pl też nie ma :/)
Szukam dlckow do risen 2
Na 100% ciezko jest przejść, niektóre acziki są zbugowane i nie da się ich zrobic - np otwarcie 100zamków czy wykopanie 50 sakrbów, wypuszczenie papugi 5 razy... umęczyłem się z tym i dałem sobie spokój. Mi DLC ktoś z forum zakupił chyba na amazonie czy gamefly lub czymś innym co chciało karty kredytowej, nie pamiętam już. Swoją drogą za te pieniądze co je nabyłem to się opłacało, w tej cenie co na steamie to odradzam.
pommes
~
spawn dlc1h
spawn dlc2h
spawn dlc3h
albo
goto cryh - przenosi nad do pokoju z zestawem Helperów[można m.in. odblokować DLC, wyuczyć się wszystkich umiejętności lub zmienić wybory dokonane podczas gry]
Nie probowałem bo dlc mam kupione...
~
spawn dlc1h
spawn dlc2h
spawn dlc3h
albo
goto cryh - przenosi nad do pokoju z zestawem Helperów[można m.in. odblokować DLC, wyuczyć się wszystkich umiejętności lub zmienić wybory dokonane podczas gry]
Nie probowałem bo dlc mam kupione...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jo, tylko też przegrzebałem internety i... sprawa wygląda tak, jeżeli masz risen podłączone do konta steamowskiego, to kody na odblokowanie dlc nie działają.
Z game fly też kiepsko o chcą 8 funtów
Z game fly też kiepsko o chcą 8 funtów
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Zawsze można użyć SAMa do zaliczenia takiego achievmentu. Wiem, że dla graczy którzy lubią maksować gry samodzielnie to nie do końca uczciwe rozwiązanie, ale skoro inaczej się nie da, to można to potraktować jako ręczne zaliczenie czegoś co de facto już zrobiliśmy.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Fajnie nawet, że ten temat odkopałeś. Które konkretnie osiągnięcia są "zbugowane"? Gra będzie pierwszą, którą uruchomię po kupnie nowego PCta i chciałbym wiedzieć, czy grać w wersję Steam ze zbugowanymi aczikami czy wersję z GOGa (a mam obie)

Większość aczików, które były kompletnie popsute zostało usuniętych, ale kilka nie do końca poprawnie działających zostało. W poradniku na steamie jest napisane jak je zdobyć poprzez konsolę.