Szukam dlckow do risen 2

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Tak ja w tytule posta. No szukam tych dlcków a cena na steamie jakoś zniechęca. Fajnie by było przejść grę na 100% ale bez tego ani rusz. Jakby ktoś znalazł w przyzwoitej cenie byłbym wdzięczny.
(na muve.pl też nie ma :/)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Na 100% ciezko jest przejść, niektóre acziki są zbugowane i nie da się ich zrobic - np otwarcie 100zamków czy wykopanie 50 sakrbów, wypuszczenie papugi 5 razy... umęczyłem się z tym i dałem sobie spokój. Mi DLC ktoś z forum zakupił chyba na amazonie czy gamefly lub czymś innym co chciało karty kredytowej, nie pamiętam już. Swoją drogą za te pieniądze co je nabyłem to się opłacało, w tej cenie co na steamie to odradzam.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

http://g4g.pl/pl/epic-fail-darmowe-dlc-do-risen-2

Nie sprawdzałem, ale może pomoże:)
Awatar użytkownika
Zbanowany

pommes
~
spawn dlc1h
spawn dlc2h
spawn dlc3h

albo

goto cryh - przenosi nad do pokoju z zestawem Helperów[można m.in. odblokować DLC, wyuczyć się wszystkich umiejętności lub zmienić wybory dokonane podczas gry]

Nie probowałem bo dlc mam kupione...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jo, tylko też przegrzebałem internety i... sprawa wygląda tak, jeżeli masz risen podłączone do konta steamowskiego, to kody na odblokowanie dlc nie działają.

Z game fly też kiepsko o chcą 8 funtów
Awatar użytkownika
Zbanowany

działają, tylko trzeba miec risen 2 bez patcha ale teraz ciezko ze steaa pobrac nie zpatchowanego risena...
Awatar użytkownika
Predator

Przepraszam, że się wtrącę do tematu. Czyli nie da się zdobyć achievementów nawet jak kupię DLC w steamstore?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze: Przepraszam, że się wtrącę do tematu. Czyli nie da się zdobyć achievementów nawet jak kupię DLC w steamstore?
Wedle AStats wszystkie acziki są do wykonania
Awatar użytkownika
Predator

Dzięki Angrenbor.

Wg mnie czasem może być tak, że np nie zrobimy jakiegoś jednego aczika i tamte są zablokowane, tak dziwnie. A jak zrobisz ten jeden to potem od razu odblokują Ci się te inne
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Zawsze można użyć SAMa do zaliczenia takiego achievmentu. Wiem, że dla graczy którzy lubią maksować gry samodzielnie to nie do końca uczciwe rozwiązanie, ale skoro inaczej się nie da, to można to potraktować jako ręczne zaliczenie czegoś co de facto już zrobiliśmy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

sama?
również chętnie zakupiłbym dlcki
póki co zawiesiłem grę na kołek z powodu bugów :/
Awatar użytkownika
Zbanowany

Ja nie moge zrobic aczikow ze 100 zamkami, 50 skarbami i 5x wypuszczenie papugi... nie zalicza mi gra wcale ;/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Niestety trochę acziwmentów w tej grze jest zbugowanych i nie ma żadnych szans na ich naprawienie.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

BlackJuice pisze: Niestety trochę acziwmentów w tej grze jest zbugowanych i nie ma żadnych szans na ich naprawienie.
Fajnie nawet, że ten temat odkopałeś. Które konkretnie osiągnięcia są "zbugowane"? Gra będzie pierwszą, którą uruchomię po kupnie nowego PCta i chciałbym wiedzieć, czy grać w wersję Steam ze zbugowanymi aczikami czy wersję z GOGa (a mam obie) :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Hemiq pisze:
BlackJuice pisze: Niestety trochę acziwmentów w tej grze jest zbugowanych i nie ma żadnych szans na ich naprawienie.
Fajnie nawet, że ten temat odkopałeś. Które konkretnie osiągnięcia są "zbugowane"? Gra będzie pierwszą, którą uruchomię po kupnie nowego PCta i chciałbym wiedzieć, czy grać w wersję Steam ze zbugowanymi aczikami czy wersję z GOGa (a mam obie) :D
Większość aczików, które były kompletnie popsute zostało usuniętych, ale kilka nie do końca poprawnie działających zostało. W poradniku na steamie jest napisane jak je zdobyć poprzez konsolę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja kiedyś sprawdzałem te komendy i nie działały.
ODPOWIEDZ