Nie widziałem na forum, żeby taki sposób już był. Może się komuś przyda.
Aby pobrać aplikacje tj. pliki apk na Androida z Google Play Store wystarczy wejść na stronę:
http://apps.evozi.com/apk-downloader/ wkleić linka do aplikacji w Google Play, kliknąć Generate Download Link i poczekać aż pojawi się możliwość pobrania.
Sposób na pobieranie aplikacji na Androida z Google Play
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Ale co za różnica z darmowymi apkami? Przecież jeżeli instalujesz je na telefonie, to i tak dalej mają dostęp do tych samych rzeczy jak te zainstalowane bezpośrednio, jeżeli mówimy o uprawnieniach.
Zrozumiem robienie kopii zapasowej, ale tak robić wszystkiego co potrzeba, to nie wiem czy to takie potrzebne. Choć znam ludzi, którzy do teraz używają starego winampa i gg, a znalezienie instalek do niech to teraz nie takie proste.
Zrozumiem robienie kopii zapasowej, ale tak robić wszystkiego co potrzeba, to nie wiem czy to takie potrzebne. Choć znam ludzi, którzy do teraz używają starego winampa i gg, a znalezienie instalek do niech to teraz nie takie proste.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jutro będę testował tablet z androidem na którym nie działa wifi bo w hasle neta z routera są znaki specjalne a nie mogę obecnie zmienić tego hasła
w związku z tym chciałem zapytać gdzie po ściągnięciu tego całego .apeka wrzuca się po usb na tableta (jaki folder)
jak do jutra nikt nie odpowie to pewnie wygogluje albo przejrze foldery po usb na tablecie i pewnie znajdę
w związku z tym chciałem zapytać gdzie po ściągnięciu tego całego .apeka wrzuca się po usb na tableta (jaki folder)
jak do jutra nikt nie odpowie to pewnie wygogluje albo przejrze foldery po usb na tablecie i pewnie znajdę
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Obojętnie gdzie, później i tak musisz go na tablecie znaleźć, odpalić i zainstalować, tak jak kiedyś pliki .jarArmin pisze: jutro będę testował tablet z androidem na którym nie działa wifi bo w hasle neta z routera są znaki specjalne a nie mogę obecnie zmienić tego hasła
- Kontakt:
ok dzięki za szybką odpowiedz, jutro to sprawdze jak będzie działać to wróce i dam plusika za pomoc 
P.S. (lekki offtop)
- jaka najlepsza przegladarka www na androida? taka żeby zjadała jak najmniej Ramu tableta i żeby można było dodać strony do ulubionych
- do filmów (też tych z napisami) na tablecie mi polecono MX Player - dobry wybór?

P.S. (lekki offtop)
- jaka najlepsza przegladarka www na androida? taka żeby zjadała jak najmniej Ramu tableta i żeby można było dodać strony do ulubionych
- do filmów (też tych z napisami) na tablecie mi polecono MX Player - dobry wybór?
- Kontakt:
Thegrzyb pisze:Obojętnie gdzie, później i tak musisz go na tablecie znaleźć, odpalić i zainstalować, tak jak kiedyś pliki .jarArmin pisze: jutro będę testował tablet z androidem na którym nie działa wifi bo w hasle neta z routera są znaki specjalne a nie mogę obecnie zmienić tego hasła
no niestety nie ma jak wyszukać wgranej .apk na tablecie bo nie mam żadnego managera plików, a bez internetu go nie zainstaluje
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Jaki to jest tablet?Armin pisze:Thegrzyb pisze:Obojętnie gdzie, później i tak musisz go na tablecie znaleźć, odpalić i zainstalować, tak jak kiedyś pliki .jarArmin pisze: jutro będę testował tablet z androidem na którym nie działa wifi bo w hasle neta z routera są znaki specjalne a nie mogę obecnie zmienić tego hasła
no niestety nie ma jak wyszukać wgranej .apk na tablecie bo nie mam żadnego managera plików, a bez internetu go nie zainstaluje
Mam 3 propozycje dla Ciebie:
1. Zainstaluj menadżera plików w ten sposób: http://gocheck.eu/2012/12/03/instalacja ... ay-i-wifi/
2. Może zainstaluj aplikację poprzez PC. Jak to zrobić to masz tutaj: http://miuipolska.pl/adb-dzialaniefunkc ... szystkich/
3. Albo udostępnij net na telefon z PC: http://forum.android.com.pl/topic/29340 ... androidem/