Co o tym sądzisz?

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

https://www.youtube.com/watch?v=3aKsIdNwfGM

Co sądzicie o zachowaniu tego dzieciaka? Dlaczego tak się dzieje w Polszy? Gdzie byli rodzice? :dziadek:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Agresywne gry komputerowe - dzieciak grał napewno w CS-a! Gdzie byli rodzice ?
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Mnie bardziej zastanawia, czemu nikt nie zareagował. Więcej na ten temat się nie wypowiadam, bo musiałbym używać bardzo brzydkich słów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

11 minut wypełnione po brzegi gimbusami :tak: :E
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Lepiej bym to zmontował.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Dlatego wystarczyło kupić wejściówkę i od razu nie było takich gimbusów w kolejce :E
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Obstawiam w ciemno, że to widz/widzowie popularnych wśród nastolatków YouTuberów. Ostatnio z ciekawości sprawdziłem kilka kanałów i zastanawiałem się kto to ogląda. Teraz już chyba wiem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Psychologia tłumu - dzieciak zauważył że to co robi, imponuje zebranej grupie starszych gimbusów - to go nakręcało i tyle. Nie zazdroszczę rodzicom takiego potwora(ka)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Rośnie nam ciekawe pokolenie
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

adeksz pisze: Rośnie nam ciekawe pokolenie
Mówi każde wcześniejsze pokolenie. :roll:

PS. Ale z tym coś jest naprawdę nie tak :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Oglądnąłem 2 minuty (więcej nie dam rady :P), ale ten tłum sam prowokował to zachowanie, jak wspomniał dudu66, psychologia tłumu. Takie stworzenia się olewa i się uspokajają :-)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

O, polska scena CSGO przedstawiona na jednym filmiku.
Ci użytkownicy podziękowali RoyKeane za ten post:
Jerry
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Elektorat JKM jak nic. :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Polski narut...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Durex powinien wykorzystać fragment materiału w swojej reklamie jako jeden z powodów dla których warto się zabezpieczać. Wzrost sprzedaży murowany :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Takie seksowne słówka, że któryś inteligentny "pan" w 3:10 sekundzie dostał aż orgazmu... serio, posłuchajcie odgłosów gościa od 3:10 do 3:14... pewnie całe gacie mokre miał :E

A tak na poważnie teraz... po prostu tragedia :/ Niestety ale tacy ludzie są zakałą tego świata i naprawdę szkoda na nich miejsca Ziemi... czy gdziekolwiek indziej. I nie mówię tu tylko o tym debilnym dzieciaku który powtarza w kółko teksty i myśli, że przez to jest dorosły... mówię tu o całej gromadce tych "przebojowych"... istot od siedmiu boleści którzy śmiali się z tego bachora i zachęcali go by robił dalej to co robi. Jako osoby doroślejsze powinny były go opamiętać i nauczyć odrobiny manier. Chłopak nie ma ani grama kultury podobnie jak ta cała młodzież. Mały śmieje się z jakiegoś człowieka, że nerd? Boże... jeżeli mam wybierać pomiędzy byciem opanowanym nerdem a jednym z tych dziwadeł na czele z tym gówniarzem to proszę Cię, przypnij mnie do komputera na stałe ;)
Uważam, że gość bardzo dobrze zrobił nie robiąc krzywdy chłopakowi choć naprawdę mi go szkoda bo nie wyobrażam sobie co czuł przebywając w tłumie tych małp (przepraszam wszystkie małpy za obrazę) zachowując przy tym zimną krew do granic możliwości. Pod filmikiem widzę dużo komentarzy typu:
a) Ja bym nie wytrzymał i mu przywalił
b) Gość jest cienias, ja bym mu przywalił
lub nawet kompletnych debili typu:
c) Młody ma rację, skoro gość nie potrafił mu przywalić to niech się z niego nabijają!

Problem w tym, że w takiej sytuacji jak ta wyjścia za bardzo nie ma. Po pierwsze! Młody nie był sam i miał z sobą całkiem sporą grupkę którzy by się rzucili do obrony.
Po drugie nawet jakby nie pomogli chłopakowi i smarkacz dostał by lanie za swoje (nawet plaskacz) to rzucałby się bardziej lub poleciał na skargę. Dajmy na to, że sprawa idzie na policję i młody ma świadków a gość który był ofiarą dostaje karę za znęcanie się nad nieletnim i nie ma "ale".
Jedynym słusznym momentem w takiej sytuacji jest odczekanie w skupieniu i olanie tłumu idiotów z małą, marną podróbą Wojewódzkiego na czele lub ewentualnie odejście (ale wiadomo, wtedy, że ucieka by było...).
Gość mógł też spróbować zadzwonić na policję i o całej sprawie poinformować ale nie wiem czy cokolwiek to by dało... bo wiecie... "Panie władzo, dziesięciolatek mnie wyzywa", głupio by to wyglądało ale chyba jedyna słuszna opcja.

Niestety ale takich "bystrych" ludzi na świat przybywa coraz więcej i prawdopodobnie nigdy nie wyginą nad czym wielce ubolewam. To jednak kolejny dowód na to, że żadna telewizja, internet czy gry nie uczynią człowieka mądrym/głupim... po prostu niektórzy debilizm mają wrodzony i to tępić powinni rodzice od poczęcia tego dzieciaka (ew. prawni opiekunowie) którzy czasem jednak nie powinni mieć dzieci. Niestety jednak, mam wrażenie, że rodzice tego pachołka nie są wcale bardziej inteligentni od niego bo inaczej do takiej sytuacji by nie doszło.

Widząc jednak takie zagrania mam wrażenie, że państwa powinny rozdawać zgody na dzieci potwierdzając, że rodzice są w stanie wychować dziecko ;) Albo przynajmniej wprowadzić przymusowe badania psychiatryczne dla wszystkich ludzi by zmniejszyć ryzyko takiego małego syfa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W sumie nic nowego się nie dowiedziałem z tego filmiku ;) takich patologii jest niestety więcej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Też się zastanawiałem jak ja bym się zachował w podobnej sytuacji. Ciężka sprawa. To i jak byle pies człowieka obskoczy i oszczeka, głupio kopa zasadzić, bo jeszcze się kto obrazi. Co dopiero jak przyczepi się taki stwór ... eee znaczy dziecko chciałem powiedzieć, jak na tym filmiku. Nie dość, że znacznie bardziej wkurzający, to i potencjalne konsekwencje utemperowania bez porównania poważniejsze. Zaiste ciężka sprawa.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

O Boże. Tylko widać poziom tych co się śmiali lub podjudzali. Żenuła.
ODPOWIEDZ