http://sharewareonsale.com/s/transforme ... oupon-sale
Tu możecie zdobyć ponoć Transformrersy co cię potem przenosi do Google Playa.
Teraz pytanie:
Jak zaopiekować się tym filmem, bo ja niewiem
Film Transformers za darmo?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Klikam na "Click here to start downloading now!" i nic się nie dzieje.
Może chodzi o to "Please note this offer may only be available for select countries!"
W komentarzach "These free movies, usually get USA restricted... some, you can get also with an UK, Canada gmail or other contries, but the list is very little at this moment, from what I found out."
Może chodzi o to "Please note this offer may only be available for select countries!"
W komentarzach "These free movies, usually get USA restricted... some, you can get also with an UK, Canada gmail or other contries, but the list is very little at this moment, from what I found out."
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Co do nic się nie dzieje: jak to w tej stronie na maila powinienes dostać, tak jak w przypadku programów za darmo.taquito pisze: Klikam na "Click here to start downloading now!" i nic się nie dzieje.
ja dostałem, jednak na mailu kazali mi w bić na google playa i tu własnie wkracza pewnie to co napisałes o restrykcjach. szkoda :/. Wie ktoś jak to przeszkoczyć?
Może hola?
edit: wejście przez hola działa, ale z automatu jak loguje się na swoje konto opcja bezpłatna znika. Więc musiałbym nowe konto zakładać. macie inne opcje?
edit2: Wiecie co jest najśmieszniejsze? W Brytyjskim Google play za darmo jest Szybko i Wściekle a w polski nie ma żadnego darmowego filmu :/
Ostatnio zmieniony 8 mar 2015, o 11:37 przez Maikeru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Przecież to jak Władca pierścieni co roku na TVN-ie już chodzi, więc nie wiem po co się męczyć z tymi Hotspotami itp. Pewnie jakby wystarczyło podanie mejla to sam bym podłączył a nuż się kiedyś przyda ale z tego co widzę to na chwilę obecną za wiele z tym zachodu.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Nagrałem bratu, usunąłem reklamy, akurat lektor mu pasuje bo to pokolenie jest leniwe na czytanie napisów a i tak ogląda jak jest wyświetlane w telewizji bo szukać płytki to dla niego za wiele. Na podstawie tych doświadczeń jak wyżej pisałem moim zdaniem więcej energii pochłonie szukanie sposobu by to w końcu dodać niż faktycznie będzie film wykorzystywany.