Łowcy Gier 2.5 - opinie
Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego u mnie menu tak "inaczej" wygląda:
Firefox z wyłączonymi dodatkami, więc możliwe, że to jakaś głębiej ukryta opcja.
Duży plus nowego layoutu, to właśnie zmniejszenie menu. Na niskorozdzielczych ekranach urządzeń przenośnych wreszcie widać coś poza nim
@down
Mam włączone kasowanie cookies przy zamykaniu przeglądarki, ale naprowadziłeś mnie na właściwy trop
To musiało być coś z cachem, bo po zalogowaniu się i przeładowaniu Firefoxa wreszcie zaskoczyło.
Spoiler:pokaż
Duży plus nowego layoutu, to właśnie zmniejszenie menu. Na niskorozdzielczych ekranach urządzeń przenośnych wreszcie widać coś poza nim

@down
Mam włączone kasowanie cookies przy zamykaniu przeglądarki, ale naprowadziłeś mnie na właściwy trop

Ostatnio zmieniony 6 lip 2013, o 15:36 przez Vector, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Pewnie jest niepoprawne z-index w kodzie... jeśli chodzi o dodatek boczny z FB/rss...Vector pisze: Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego u mnie menu tak "inaczej" wygląda:Spoiler:pokaż
Byłby do fixnięcia. Menu powinno mieć większe niż ten dodatek boczny.
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Nie masz przypadkiem włączonego NoScripta? Czcionka jest ewidentnie nie taka, jaka być powinna, a ten dodatek potrafi blokować załączone w stylach czcionki.Vector pisze: Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego u mnie menu tak "inaczej" wygląda:Firefox z wyłączonymi dodatkami, więc możliwe, że to jakaś głębiej ukryta opcja.Spoiler:pokaż
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Ja mam noscripa na FF (do podglądania cen na origin/uplay) i u mnie wygląda to identycznierob006 pisze:Nie masz przypadkiem włączonego NoScripta? Czcionka jest ewidentnie nie taka, jaka być powinna, a ten dodatek potrafi blokować załączone w stylach czcionki.Vector pisze: Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego u mnie menu tak "inaczej" wygląda:Firefox z wyłączonymi dodatkami, więc możliwe, że to jakaś głębiej ukryta opcja.Spoiler:pokaż

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Czy mi się wydaje czy po wprowadzeniu tego nowego ficzera - śledzia zmienił się wygląd menu? Chyba mi się nie wydaje, więc wypada was pochwalić, bo wygląda to o wiele lepiej niż poprzednio
Muszę powiedzieć, że nawet do tego paska informacyjnego powoli się przyzwyczajam...