The wolf among us PS3

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

The wolf among us PS3

http://www.amazon.com/The-Wolf-Among-Us ... B00GGU6I90

Takie coś znalazłem przeglądając sobie gry na amazonie. Cena nie jest duza 0.01$ jest to Episode 1, gra w wersji cyfrowej, z opisu wynika że trzema mieć tylko konto US na PS store.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Akurat pierwsze epizody popularniejszych gier od TellTale (The Walking Dead i ten The Wolf Among Us, nie wiem jak inne) są dostępne za darmo na x360 i ps3 od daaaawna. Kiedyś było jako promocja, a teraz chyba wprowadzone zostało na stałe ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Akurat pierwsze epizody popularniejszych gier od TellTale (The Walking Dead i ten The Wolf Among Us, nie wiem jak inne) są dostępne za darmo na x360 i ps3 od daaaawna. Kiedyś było jako promocja, a teraz chyba wprowadzone zostało na stałe ;)
Na androidy i iosy taka sama pratyka od ttgames(1epizod darmowy reszta w formie inapp pucharse).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

W US za darmo jest jeszcze TWD 2 i Back to The Future, a w PL Sam and Max Season 3. Tylko 1 odcinek.
ODPOWIEDZ