Wszystkie nowe gifty z regionu ACRTAG mają już locka. Eldorado idzie w niepamięć.

Zobaczymy jak to będzie. Ja tam powody rozumiem, które za tym stoją. Niemniej jednak gry kupowałem w zasadzie tylko w taki sposób i na pewno będę ich kupować duuuuużo mniej. Dawniej po prostu nie było mi szkoda tego klucza czy dwóch na jakąś fajną gierkę. A teraz kupię tylko to co mnie naprawdę interesuje i to pewnie poza steamem. Ale pewnie faktycznie ktoś mądry nad tym pomyślał, że za tanio te gry ludzie kupują. Być może miało to nawet wpływ na całą branżę (w sensie włącznie z konsolami), bo jednak bundle i tanie gifty z Rosji były silnym argumentem za przerzuceniem się na blaszaka.
Branży to nie rusza. Gdyby piractwo udało się zredukować do % równego temu, jaki udział w światowym rynku mają tanie gifty z Rosji to autorzy i dystrybutorzy byliby w siódmym niebielukaswey pisze:cała branża na tym traci
Z definicji opinia = zdanie (na temat)lukaswey pisze:opinia jest tylko moim osobistym zdaniem
Prawda, jednak wiele osób uznaje że opinia = narzucam wszystkim aby tak myśleli, uważam że to jedyne poprawne zdanie, a tak nie jestVector pisze:Branży to nie rusza. Gdyby piractwo udało się zredukować do % równego temu, jaki udział w światowym rynku mają tanie gifty z Rosji to autorzy i dystrybutorzy byliby w siódmym niebielukaswey pisze:cała branża na tym traci![]()
Z definicji opinia = zdanie (na temat)lukaswey pisze:opinia jest tylko moim osobistym zdaniem
1. admin jest zawsze pierwszyVector pisze: Nasty Hero podał tę informację 7 (siedem!) godzin temu:
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?p=163047#p163047
Tak więc temat do zamknięcia
Poza tym najlepsi handlarze kupują gifty ROW