PS4 na święta
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jak myślicie, Łowcy, ile bedzie kosztować ps4 na święta tego roku? Na Allegro bedzie się dało kupić koło 1000zl? Bo póki co najniższa cena nowej ps4 to coś koło 1200-1300zl i to na Allegro, prawdopodobnie sprowadzonej z USA :/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
1000 zł? Nie ma szans, ktoś musiałby ostro iść po kosztach, bo nikt nie sprowadza konsoli z USA po to, żeby sprzedać ją po cenie niższej od ceny zakupu. Obniżki w sklepach tak duże nie będą, ale obstawiam około 1400 zł w sklepach, bundle z grami za + - 1500 zł, a na Allegro bez większych zmian.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Myślę, że może za to po Świętach będą pojawiać się na Allegro jakieś sporadyczne, okazyjne ceny - Gwiazdka i Pierwsza komunia święta to zawsze czas wielu nietrafionych prezentów (ja w dzieciństwie co najwyżej lalkę dostałam, ale cóż, takie czasy;), które obrotni rodzice szybko spieniężają, czasami nie orientując się w faktycznej cenie danego sprzętu.
Za 1500zl mozna kupic w tesco konsole
i zakladam, ze ponizej tej kwoty nie zejda juz. Konsola jest za swieza i nie ma potrzeby obnizki ceny

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Microsoft przed świętami tymczasowo obniży cenę Xklocka z 399 do 349 dolarów, żeby zachęcić ludzi do kupna swojej konsoli. Więc na pewno Sony nie pozwoli na to, aby MS miał przewagę pod względem ceny. Cena może spaść, ale nie spodziewam się osiągnięcia pułapu 1000 zł 

w MM za 1399zł... a dwa tygodnie temu kupilem za 250zł wiecej :/
@up
W chorzowie wg. gazetki z Mediamarkt
W chorzowie wg. gazetki z Mediamarkt
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Moim zdaniem nie ma szans na taką obniżkę. Ceny konsol są mocno kontrolowane przez producentów i sprzedawcy detaliczni mają bardzo mały margines na marżę. Innymi słowy - bez korporacyjnej decyzji "obniżamy cenę" w sklepie nie zobaczysz znaczących obniżek.
- Kontakt:
Nauką. Porozmawiaj z nimi że ograniczysz czas na kompie do 2-3h na dzień oraz że podciągniesz swoje osiągnięcia edukacyjne. Ta opcja ma sens jeśli twoich rodziców stać na ten wydatek, inaczej trza się uczyć i iść samemu sobie zapracować na rozrywki.
- Kontakt:
W teorii matka ogląda jakieś tam filmy co kilka dni, a ojciec seriale jak M jak Miłość

Z nauką to u mnie źle nie jest, corocznie mam świadectwo z paskiem. Mówię, że nie będę tyle przed kompem siedział i nie chcą uwierzyć