PS4 na święta

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Jak myślicie, Łowcy, ile bedzie kosztować ps4 na święta tego roku? Na Allegro bedzie się dało kupić koło 1000zl? Bo póki co najniższa cena nowej ps4 to coś koło 1200-1300zl i to na Allegro, prawdopodobnie sprowadzonej z USA :/
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

1000 zł? Nie ma szans, ktoś musiałby ostro iść po kosztach, bo nikt nie sprowadza konsoli z USA po to, żeby sprzedać ją po cenie niższej od ceny zakupu. Obniżki w sklepach tak duże nie będą, ale obstawiam około 1400 zł w sklepach, bundle z grami za + - 1500 zł, a na Allegro bez większych zmian.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Myślę, że może za to po Świętach będą pojawiać się na Allegro jakieś sporadyczne, okazyjne ceny - Gwiazdka i Pierwsza komunia święta to zawsze czas wielu nietrafionych prezentów (ja w dzieciństwie co najwyżej lalkę dostałam, ale cóż, takie czasy;), które obrotni rodzice szybko spieniężają, czasami nie orientując się w faktycznej cenie danego sprzętu.
Awatar użytkownika
Łowca

Ech, może w następnym roku bedą jakieś bardziej konkretne ceny, może nawet z bundlem z vita
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Za 1500zl mozna kupic w tesco konsole :) i zakladam, ze ponizej tej kwoty nie zejda juz. Konsola jest za swieza i nie ma potrzeby obnizki ceny
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Microsoft przed świętami tymczasowo obniży cenę Xklocka z 399 do 349 dolarów, żeby zachęcić ludzi do kupna swojej konsoli. Więc na pewno Sony nie pozwoli na to, aby MS miał przewagę pod względem ceny. Cena może spaść, ale nie spodziewam się osiągnięcia pułapu 1000 zł :D
Awatar użytkownika
Łowca

A czy znacie może kraj, w którym można za okazyjną cenę kupić plejaka? Pomijając USA i tym podobne kraje, w których do zakupu trzeba dorzucić cło.
Awatar użytkownika
Łowca

Chiny.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

nie spodziewaj sie ceny ponizej tej co jest teraz bo nawet jesli sony cos oposci to zrobi to w bundlach wiec wyjdzie na to samo tylko ew z jakas gra
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

w MM za 1399zł... a dwa tygodnie temu kupilem za 250zł wiecej :/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

psycho144 pisze: w MM za 1399zł... a dwa tygodnie temu kupilem za 250zł wiecej :/
Gdzie za 1399 masz ps 4, u mnie w Gliwicach w MM za 1499.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

IMO raczej za mniej niż 1200 ciężko będzie dostać, konsole ma niecały rok więc za mniej raczej nie ma co liczyć (chyba że uda się wychaczyć okazyjnie na tablicy bądź alledrogo).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@up
W chorzowie wg. gazetki z Mediamarkt
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Moim zdaniem nie ma szans na taką obniżkę. Ceny konsol są mocno kontrolowane przez producentów i sprzedawcy detaliczni mają bardzo mały margines na marżę. Innymi słowy - bez korporacyjnej decyzji "obniżamy cenę" w sklepie nie zobaczysz znaczących obniżek.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Andariusz pisze: Świetna konsolka, polecam. Nie to co X One...
Dlaczego?

Swoją drogą jak przekonać rodziców do zakupu konsoli? Twierdzą, że jestem uzależniony od komputera (może i trochę przebywam na nim, ale to głównie różne konkursy, giveawaye etc. tryharduję).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nauką. Porozmawiaj z nimi że ograniczysz czas na kompie do 2-3h na dzień oraz że podciągniesz swoje osiągnięcia edukacyjne. Ta opcja ma sens jeśli twoich rodziców stać na ten wydatek, inaczej trza się uczyć i iść samemu sobie zapracować na rozrywki.
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

matteom5 pisze:
Andariusz pisze: Świetna konsolka, polecam. Nie to co X One...
Dlaczego?

Swoją drogą jak przekonać rodziców do zakupu konsoli? Twierdzą, że jestem uzależniony od komputera (może i trochę przebywam na nim, ale to głównie różne konkursy, giveawaye etc. tryharduję).
Powiedz im, że jak kupią konsole, to nie będziesz siedział przy komputerze. Problem solved. :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

No chyba, że nie ma TV w pokoju i musiałby przebywać w pokoju, gdzie tata ogląda mecze, a mama wiadomości :trollface: Wtedy konsola nie przejdzie :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

MSKOTOR pisze: No chyba, że nie ma TV w pokoju i musiałby przebywać w pokoju, gdzie tata ogląda mecze, a mama wiadomości :trollface: Wtedy konsola nie przejdzie :D
W teorii matka ogląda jakieś tam filmy co kilka dni, a ojciec seriale jak M jak Miłość :trollface:
Z nauką to u mnie źle nie jest, corocznie mam świadectwo z paskiem. Mówię, że nie będę tyle przed kompem siedział i nie chcą uwierzyć :E . Co do telewizora no to zawsze mogę sobie kupić przejściówkę i grać na monitorze przecież. No trochę gorzej z finansami, no ale zawsze można wziąć na raty.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

mam podobne pytanie kupować konsole teraz czy może na święta będą jakieś bardziej opłacalne promocje może jakieś zestawy konsola +gry? co na ten temat myślicie?
ODPOWIEDZ