Sklep Gram.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

W tym wątku możecie uzyskać bezpośredni kontakt z przedstawicielem sklepu gram.pl. Tradycyjnie prosimy o przestrzeganie regulaminu i kulturalny ton wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Miałem właśnie maila wysyłać dotyczącego sprawy z Anno 1404 (może lepiej nie będę spamował tym samym pytanie waszej poczty). Czy jest jakaśkolwiek szansa otrzymać tą grę po polsku? Jak tak to czy to będzie jakiś klucz na Uplay, który pozwoli pobrać polską wersję językową czy może inny sposób (patch polonizacyjny)?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Doczekamy się kiedyś jakiejś "wyprzedaży" gier konsolowych, tak jak ma to miejsce w przypadku gier PC? Coś na wzór wyprzedaży -50% na gry z katalogu firmy "X"?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cześć,

z tej strony Bartek i od dzisiaj będę pełnił rolę przedstawiciela sklepu gram.pl na forum Łowców gier! W gramie zajmuję się głównie grami i produktami cyfrowymi, ale postaram się znaleźć odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania związane z funkcjonowaniem naszego sklepu.

Mam też dobrą wiadomość dla fanów gier wydawanych przez Kalypso. Wszystkie gry tego wydawcy, dostępne w naszym sklepie, już jutro (od 10:00) przez najbliższy tydzień (do 23:59 11.06.2013) będzie można kupić za pół ceny!

Najwyższa pora odpowiedzieć na pierwsze pytania:
Refty pisze: Miałem właśnie maila wysyłać dotyczącego sprawy z Anno 1404 (może lepiej nie będę spamował tym samym pytanie waszej poczty). Czy jest jakaśkolwiek szansa otrzymać tą grę po polsku? Jak tak to czy to będzie jakiś klucz na Uplay, który pozwoli pobrać polską wersję językową czy może inny sposób (patch polonizacyjny)?
Wspólnie z firmą Ubisoft wypracowujemy rozwiązanie problemu, które będzie skuteczne a zarazem jak najmniej uciążliwe dla Klientów. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, sprawa w ciągu kilku dni powinna się wyjaśnić i rozwiązać.
Hemiq pisze: Doczekamy się kiedyś jakiejś "wyprzedaży" gier konsolowych, tak jak ma to miejsce w przypadku gier PC? Coś na wzór wyprzedaży -50% na gry z katalogu firmy "X"?
Jeśli chodzi o gry konsolowe, do 16 czerwca obowiązuje u nas specjalna promocja z okazji "Dnia Dziecka" na wybrane tytuły na Kinecta. W przyszłości planujemy również promocje dla bardziej hardcorowych graczy, kiedy to będzie można kupić u nas wybrane tytuły już od 40-50 złotych.

-- Bartek
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

sklep gram.pl pisze:
Hemiq pisze: Doczekamy się kiedyś jakiejś "wyprzedaży" gier konsolowych, tak jak ma to miejsce w przypadku gier PC? Coś na wzór wyprzedaży -50% na gry z katalogu firmy "X"?
Jeśli chodzi o gry konsolowe, do 16 czerwca obowiązuje u nas specjalna promocja z okazji "Dnia Dziecka" na wybrane tytuły na Kinecta. W przyszłości planujemy również promocje dla bardziej hardcorowych graczy, kiedy to będzie można kupić u nas wybrane tytuły już od 40-50 złotych.
Ale mam nadzieje że to nie będą jakieś "powtórki z hitami Microsoftu z Clasiccs" na Xbox 360 tylko też inne tytuły :)

P.S. Mam nadzieje (jak i zapewne inni), że będziesz szybciej odpisywać niż Ty (lub twoi "pobratymcy") na maila :twisted:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze: Ale mam nadzieje że to nie będą jakieś "powtórki z hitami Microsoftu z Clasiccs" na Xbox 360 tylko też inne tytuły :)

P.S. Mam nadzieje (jak i zapewne inni), że będziesz szybciej odpisywać niż Ty (lub twoi "pobratymcy") na maila :twisted:
Jeszcze za wcześnie żeby mówić o konkretnych tytułach, ale postaramy się żeby jak najwięcej naszych Klientów znalazło coś dla siebie.

Będę odpisywał na Wasze pytania tak szybko, jak będzie to możliwe.

Tak jak pisałem, przez najbliższy tydzień w sklepie gram.pl możecie kupić gry wydawane przez Kalypso za pół ceny. W promocji znalazły się m.in. Tropico 4 czy Disciples III. Życzę udanych zakupów!

--Bartek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Witam,
chciałbym się spytać, cóż to się stało, że ostatnio taki niedobór Far Cry 3 Edycji Szaleńca w sklepach. Cena od dłuższego czasu pozostawała bez zmian i bardzo długo to leżało. A tu nagle, kwestia paru dni, i w dwóch sklepach wykupiony został cały zapas.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Jest w Legnicy, Lubinie lub Bolesławcu (do tych miast mam najbliżej) oddział do "odbioru osobistego" zamówionych u Was gier?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Chciałem się zapytać co z problemem wadliwego Anno 1404 z waszego sklepu. Kiedy możemy się spodziewać jakiś informacji ewentualnie czego możemy się spodziewać? Podejrzewam, że skoro prosicie już o key'e to jakieś rozwiązanie przewidujecie.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=632
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

segrand pisze: Witam,
chciałbym się spytać, cóż to się stało, że ostatnio taki niedobór Far Cry 3 Edycji Szaleńca w sklepach. Cena od dłuższego czasu pozostawała bez zmian i bardzo długo to leżało. A tu nagle, kwestia paru dni, i w dwóch sklepach wykupiony został cały zapas.
Edycja Szaleńca była dostępna wyłącznie w pierwszym nakładzie gry. Obecnie dystrybutor już jej nie posiada. Sprzedawcy, którzy sprzedali pierwszy nakład, nie mają możliwości domówienia tego wydania, mogą domówić jedynie edycję zwykłą.
Hemiq pisze: Jest w Legnicy, Lubinie lub Bolesławcu (do tych miast mam najbliżej) oddział do "odbioru osobistego" zamówionych u Was gier?
Wszystkie punkty odbioru osobistego zakupów dokonywanych w sklepie gram.pl znajdziesz pod tym linkiem. Niestety, nie mamy punktu odbioru osobistego w żadnym z wymienionych przez Ciebie miast:/
vlodek2532 pisze: Chciałem się zapytać co z problemem wadliwego Anno 1404 z waszego sklepu. Kiedy możemy się spodziewać jakiś informacji ewentualnie czego możemy się spodziewać? Podejrzewam, że skoro prosicie już o key'e to jakieś rozwiązanie przewidujecie.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=632
Jak pisałem, razem z Ubisoftem pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Z tego co udało mi się dowiedzieć, już w tym tygodniu powinno pojawić się rozwiązanie.

--Bartek
Ostatnio zmieniony 5 cze 2013, o 13:46 przez sklep gram.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

sklep gram.pl pisze: Edycja Szaleńca była dostępna wyłącznie w pierwszym nakładzie gry. Obecnie dystrybutor już jej nie posiada. Sprzedawcy, którzy sprzedali pierwszy nakład, nie mają możliwości domówienia tego wydania, mogą domówić jedynie edycję zwykłą.
Niech to... straszna to wiadomość. :evil:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

sklep gram.pl pisze:
Hemiq pisze: Jest w Legnicy, Lubinie lub Bolesławcu (do tych miast mam najbliżej) oddział do "odbioru osobistego" zamówionych u Was gier?
Wszystkie punkty odbioru osobistego zakupów dokonywanych w sklepie gram.pl znajdziesz pod tym linkiem. Niestety, nie mamy punktu odbioru osobistego w żadnym z wymienionych przez Ciebie miast:/
A nie planujecie wprowadzić? :twisted:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze: A nie planujecie wprowadzić? :twisted:
Z tego co udało mi się dowiedzieć, nie.

--Bartek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Niestety likwidacja części punktów, że tak powiem w moim rejonie, spowodowała, że straciliście u mnie kilka możliwych zamówień ;)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Raku pisze: Niestety likwidacja części punktów, że tak powiem w moim rejonie, spowodowała, że straciliście u mnie kilka możliwych zamówień ;)
Racja. Sam chciałem wziąć 3 gry Ubisoftu jak była promocja, ale za kuriera takiej kwoty płacić nie będę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Ja mimo zapłacenie za kuriera skorzystałem z promocji na 3 gry ubi i jak wiadomo Anno okazało się angielskie.

Ja nie narzekam że 13zł na kuriera, bo mieszkam na wsi, i dojazd od punktu który niby istnieje i tak kosztuje mnie 14zł , więc imo wychodzi drożej niż kurier. Dlatego wpierw sprawdzam muve który ma darmowego kuriera potem m.in. gram na który poza Anno, raczej nie mam powodu by narzekać.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Po reakcjach pod wpisem, wnioskuję, że nasz giveaway przypadł Wam do gustu.:) Bardzo mnie to cieszy i mam nadzieję, że nie jest to pierwsza i ostatnia tego typu akcja zorganizowana dla społeczności Łowców! Wszystkim życzę powodzenia i od razu przechodzę do...

Informacji o promocji na trzy tytuły Blizzard:
1. Diablo III
2. World of Warcraft: Battle Chest
3. World of Warcraft: Cataclysm

Promocja trwa do wyczerpania zapasów.

@Raku @Hemiq Przekazałem Wasze uwagi odpowiedniej osobie.
@RedEvil Dzięki za wsparcie!

--Bartek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Ale mi to promocja na Diablo... W listopadzie w Media Expert był do kupienia za 99 zł, a teraz po ponad roku od premiery, gra wciąż po tej samej cenie.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

sklep gram.pl pisze: @Raku @Hemiq Przekazałem Wasze uwagi odpowiedniej osobie.
Fajnie. Mam nadzieje że coś z trgo wyjdzie...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

sklep gram.pl pisze: @Raku @Hemiq Przekazałem Wasze uwagi odpowiedniej osobie.
Gdy jeszcze istniał punkt odbioru, to zamówiłem np. na premierę D3, bo najbardziej się wówczas mi opłacało, gdyby nie istniał już w tamtym czasie to ~170zł poszłoby gdzie indziej, a to raczej niemała kwota ;)
ODPOWIEDZ