Sklep Gram.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Miałem właśnie maila wysyłać dotyczącego sprawy z Anno 1404 (może lepiej nie będę spamował tym samym pytanie waszej poczty). Czy jest jakaśkolwiek szansa otrzymać tą grę po polsku? Jak tak to czy to będzie jakiś klucz na Uplay, który pozwoli pobrać polską wersję językową czy może inny sposób (patch polonizacyjny)?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Cześć,
z tej strony Bartek i od dzisiaj będę pełnił rolę przedstawiciela sklepu gram.pl na forum Łowców gier! W gramie zajmuję się głównie grami i produktami cyfrowymi, ale postaram się znaleźć odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania związane z funkcjonowaniem naszego sklepu.
Mam też dobrą wiadomość dla fanów gier wydawanych przez Kalypso. Wszystkie gry tego wydawcy, dostępne w naszym sklepie, już jutro (od 10:00) przez najbliższy tydzień (do 23:59 11.06.2013) będzie można kupić za pół ceny!
Najwyższa pora odpowiedzieć na pierwsze pytania:
-- Bartek
z tej strony Bartek i od dzisiaj będę pełnił rolę przedstawiciela sklepu gram.pl na forum Łowców gier! W gramie zajmuję się głównie grami i produktami cyfrowymi, ale postaram się znaleźć odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania związane z funkcjonowaniem naszego sklepu.
Mam też dobrą wiadomość dla fanów gier wydawanych przez Kalypso. Wszystkie gry tego wydawcy, dostępne w naszym sklepie, już jutro (od 10:00) przez najbliższy tydzień (do 23:59 11.06.2013) będzie można kupić za pół ceny!
Najwyższa pora odpowiedzieć na pierwsze pytania:
Wspólnie z firmą Ubisoft wypracowujemy rozwiązanie problemu, które będzie skuteczne a zarazem jak najmniej uciążliwe dla Klientów. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, sprawa w ciągu kilku dni powinna się wyjaśnić i rozwiązać.Refty pisze: Miałem właśnie maila wysyłać dotyczącego sprawy z Anno 1404 (może lepiej nie będę spamował tym samym pytanie waszej poczty). Czy jest jakaśkolwiek szansa otrzymać tą grę po polsku? Jak tak to czy to będzie jakiś klucz na Uplay, który pozwoli pobrać polską wersję językową czy może inny sposób (patch polonizacyjny)?
Jeśli chodzi o gry konsolowe, do 16 czerwca obowiązuje u nas specjalna promocja z okazji "Dnia Dziecka" na wybrane tytuły na Kinecta. W przyszłości planujemy również promocje dla bardziej hardcorowych graczy, kiedy to będzie można kupić u nas wybrane tytuły już od 40-50 złotych.
-- Bartek
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ale mam nadzieje że to nie będą jakieś "powtórki z hitami Microsoftu z Clasiccs" na Xbox 360 tylko też inne tytułysklep gram.pl pisze:Jeśli chodzi o gry konsolowe, do 16 czerwca obowiązuje u nas specjalna promocja z okazji "Dnia Dziecka" na wybrane tytuły na Kinecta. W przyszłości planujemy również promocje dla bardziej hardcorowych graczy, kiedy to będzie można kupić u nas wybrane tytuły już od 40-50 złotych.

P.S. Mam nadzieje (jak i zapewne inni), że będziesz szybciej odpisywać niż Ty (lub twoi "pobratymcy") na maila

- Kontakt:
Jeszcze za wcześnie żeby mówić o konkretnych tytułach, ale postaramy się żeby jak najwięcej naszych Klientów znalazło coś dla siebie.
Będę odpisywał na Wasze pytania tak szybko, jak będzie to możliwe.
Tak jak pisałem, przez najbliższy tydzień w sklepie gram.pl możecie kupić gry wydawane przez Kalypso za pół ceny. W promocji znalazły się m.in. Tropico 4 czy Disciples III. Życzę udanych zakupów!
--Bartek
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Witam,
chciałbym się spytać, cóż to się stało, że ostatnio taki niedobór Far Cry 3 Edycji Szaleńca w sklepach. Cena od dłuższego czasu pozostawała bez zmian i bardzo długo to leżało. A tu nagle, kwestia paru dni, i w dwóch sklepach wykupiony został cały zapas.
chciałbym się spytać, cóż to się stało, że ostatnio taki niedobór Far Cry 3 Edycji Szaleńca w sklepach. Cena od dłuższego czasu pozostawała bez zmian i bardzo długo to leżało. A tu nagle, kwestia paru dni, i w dwóch sklepach wykupiony został cały zapas.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Chciałem się zapytać co z problemem wadliwego Anno 1404 z waszego sklepu. Kiedy możemy się spodziewać jakiś informacji ewentualnie czego możemy się spodziewać? Podejrzewam, że skoro prosicie już o key'e to jakieś rozwiązanie przewidujecie.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=632
- Kontakt:
Edycja Szaleńca była dostępna wyłącznie w pierwszym nakładzie gry. Obecnie dystrybutor już jej nie posiada. Sprzedawcy, którzy sprzedali pierwszy nakład, nie mają możliwości domówienia tego wydania, mogą domówić jedynie edycję zwykłą.
Wszystkie punkty odbioru osobistego zakupów dokonywanych w sklepie gram.pl znajdziesz pod tym linkiem. Niestety, nie mamy punktu odbioru osobistego w żadnym z wymienionych przez Ciebie miast:/
Jak pisałem, razem z Ubisoftem pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Z tego co udało mi się dowiedzieć, już w tym tygodniu powinno pojawić się rozwiązanie.vlodek2532 pisze: Chciałem się zapytać co z problemem wadliwego Anno 1404 z waszego sklepu. Kiedy możemy się spodziewać jakiś informacji ewentualnie czego możemy się spodziewać? Podejrzewam, że skoro prosicie już o key'e to jakieś rozwiązanie przewidujecie.
--Bartek
Ostatnio zmieniony 5 cze 2013, o 13:46 przez sklep gram.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
A nie planujecie wprowadzić?sklep gram.pl pisze:Wszystkie punkty odbioru osobistego zakupów dokonywanych w sklepie gram.pl znajdziesz pod tym linkiem. Niestety, nie mamy punktu odbioru osobistego w żadnym z wymienionych przez Ciebie miast:/

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Ja mimo zapłacenie za kuriera skorzystałem z promocji na 3 gry ubi i jak wiadomo Anno okazało się angielskie.
Ja nie narzekam że 13zł na kuriera, bo mieszkam na wsi, i dojazd od punktu który niby istnieje i tak kosztuje mnie 14zł , więc imo wychodzi drożej niż kurier. Dlatego wpierw sprawdzam muve który ma darmowego kuriera potem m.in. gram na który poza Anno, raczej nie mam powodu by narzekać.
Ja nie narzekam że 13zł na kuriera, bo mieszkam na wsi, i dojazd od punktu który niby istnieje i tak kosztuje mnie 14zł , więc imo wychodzi drożej niż kurier. Dlatego wpierw sprawdzam muve który ma darmowego kuriera potem m.in. gram na który poza Anno, raczej nie mam powodu by narzekać.
- Kontakt:
Po reakcjach pod wpisem, wnioskuję, że nasz giveaway przypadł Wam do gustu.
Bardzo mnie to cieszy i mam nadzieję, że nie jest to pierwsza i ostatnia tego typu akcja zorganizowana dla społeczności Łowców! Wszystkim życzę powodzenia i od razu przechodzę do...
Informacji o promocji na trzy tytuły Blizzard:
1. Diablo III
2. World of Warcraft: Battle Chest
3. World of Warcraft: Cataclysm
Promocja trwa do wyczerpania zapasów.
@Raku @Hemiq Przekazałem Wasze uwagi odpowiedniej osobie.
@RedEvil Dzięki za wsparcie!
--Bartek

Informacji o promocji na trzy tytuły Blizzard:
1. Diablo III
2. World of Warcraft: Battle Chest
3. World of Warcraft: Cataclysm
Promocja trwa do wyczerpania zapasów.
@Raku @Hemiq Przekazałem Wasze uwagi odpowiedniej osobie.
@RedEvil Dzięki za wsparcie!
--Bartek