Siemka właśnie byłem w Carrefourze w Gdańsku i jest kilka ciekawych tytułów za niecałe 8zł ja zakupiłem m.in.
Ufo Trylogie
Brothers in Arms Trylogie
Majesty Antologie
było także dużo Cywilizacji 4 i dodatków Sacredy 2 + dodatek, Anno 1701 itp.
wybaczcie za niedokładne informację ale nie miałem za wiele czasu aby wszystko przerzucić...
Carrefour - Gry po 8 zł (Gdańsk)
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 4 paź 2014, o 16:30 przez Dzynek1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
To raczej zależy od sklepu i równie dobrze w innym może nie być tej promocji, albo mogą być te same gry za 3 zł. Wiele razy tak było, ale dzięki za info. Przejadę się dzisiaj znowu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
W Lublinie to samo było, jak byłem wczoraj. BIA: Trylogia, Heart of Iron (może ze 30 ich było), jakieś Europy Universalisy i jakieś Sacreda, więcej nie zapamiętałem, więc raczej nic ciekawego. Cena: 7,99.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
We Wrocku (Hallera, centrum Borek) też były, oprócz tego dodatkowe 3 wielkie kosze z filmami, grami i bajkami w cenach nieokreślonych (pewnie do dychy) i wyprzedaż symulatorów za 4 zł + gry z gazetkami za 99 groszy.
U mnie w Carrefourze bogata edycja Europa Universalis 3 z dodatkami + EU Rome z dodatkiem, do tego grube instrukcje i mapa Rzymskich prowincji w pudełku. Gra nie wymaga STEAMA. Do tego Brothers in Arms trylogia i Antologia Majesty, z Premium Games.
- Kontakt:
Carrefour "pozbył" się gier, filmów, muzyki oraz książek. Tymi mediami handluje w sieci crf.: Monolith - gry, Jawi - filmy, muzyka i (chyba) książki. Towar nie jest Carrefoura, tylko ww firm. Gry, o których wspominacie, to typowa "tania koszówka" zrobiona ze starych, zalegających w magazynach tytułów. Ta "promocja" koszowa to już oferta Monolithu. Szkoda, że crf tak postąpił, ponieważ, gdy gry były własnością marketu, to raz w miesiącu robił on świetne cenowe oferty na gry.
Ostatnio zmieniony 2 sty 2015, o 23:51 przez Andariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Arkadiusz? Nie znam takiego.
Carrefour dzierżawi (?) miejsce firmom Jawi i Monolith do sprzedaży mediów (gry, filmy, muzyka, książki) na terenie ich sklepu, w całej sieci w Polsce (mogę się mylić).