Carrefour - Gry po 8 zł (Gdańsk)

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Siemka właśnie byłem w Carrefourze w Gdańsku i jest kilka ciekawych tytułów za niecałe 8zł ja zakupiłem m.in.
Ufo Trylogie
Brothers in Arms Trylogie
Majesty Antologie

było także dużo Cywilizacji 4 i dodatków Sacredy 2 + dodatek, Anno 1701 itp.
wybaczcie za niedokładne informację ale nie miałem za wiele czasu aby wszystko przerzucić...
Ostatnio zmieniony 4 paź 2014, o 16:30 przez Dzynek1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

To raczej zależy od sklepu i równie dobrze w innym może nie być tej promocji, albo mogą być te same gry za 3 zł. Wiele razy tak było, ale dzięki za info. Przejadę się dzisiaj znowu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy

Ja mam w mieście bardzo mały Kerfur, więc pewnie tytułów nie będzie - i tak się ciesze, że tam Cd-action chociaż sprzedają, choć i tak kupuję w kiosku :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

U mnie tylko dodatki do Europy Universalis III, Heart of Iron III i jakieś tam nieciekawe rzeczy. :/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

W Lublinie to samo było, jak byłem wczoraj. BIA: Trylogia, Heart of Iron (może ze 30 ich było), jakieś Europy Universalisy i jakieś Sacreda, więcej nie zapamiętałem, więc raczej nic ciekawego. Cena: 7,99.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

We Wrocku (Hallera, centrum Borek) też były, oprócz tego dodatkowe 3 wielkie kosze z filmami, grami i bajkami w cenach nieokreślonych (pewnie do dychy) i wyprzedaż symulatorów za 4 zł + gry z gazetkami za 99 groszy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jakieś filmy czy też bajki (już nie pamiętam) były po 5 zł.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

filmy i bajki były u nas z tydzien czy dwa temu, sztuka 2zł jeżeli brałeś dwie szt. płaciłeś tylko 3 zł;) niszowe bo niszowe ale niektóre fajne bo kupiłem :P
Awatar użytkownika
Łowca

Kupiłem 2 gry co autor tematu, czyli Brothers in Arms Trylogia i Majesty Antologia za 7,99 w Carrefour w Szczecinie
Awatar użytkownika
Łowca

U mnie w Carrefourze bogata edycja Europa Universalis 3 z dodatkami + EU Rome z dodatkiem, do tego grube instrukcje i mapa Rzymskich prowincji w pudełku. Gra nie wymaga STEAMA. Do tego Brothers in Arms trylogia i Antologia Majesty, z Premium Games.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Carrefour "pozbył" się gier, filmów, muzyki oraz książek. Tymi mediami handluje w sieci crf.: Monolith - gry, Jawi - filmy, muzyka i (chyba) książki. Towar nie jest Carrefoura, tylko ww firm. Gry, o których wspominacie, to typowa "tania koszówka" zrobiona ze starych, zalegających w magazynach tytułów. Ta "promocja" koszowa to już oferta Monolithu. Szkoda, że crf tak postąpił, ponieważ, gdy gry były własnością marketu, to raz w miesiącu robił on świetne cenowe oferty na gry.
Ostatnio zmieniony 2 sty 2015, o 23:51 przez Andariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

@Arkadiusz - przepraszam, nie zrozumiałem do końca, a ciekawe rzeczy mówisz - w sklepie Carrefour (takim stojącym sobie, nie całej sieci) firma Monolith sprzedaje gry, tak?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

thefil9 pisze: @Arkadiusz - przepraszam, nie zrozumiałem do końca, a ciekawe rzeczy mówisz - w sklepie Carrefour (takim stojącym sobie, nie całej sieci) firma Monolith sprzedaje gry, tak?
Arkadiusz? Nie znam takiego.

Carrefour dzierżawi (?) miejsce firmom Jawi i Monolith do sprzedaży mediów (gry, filmy, muzyka, książki) na terenie ich sklepu, w całej sieci w Polsce (mogę się mylić).
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Tak samo jest z innymi firmami i w innych sklepach (Tesco, Auchan). Monolith miał taką umowę w Tesco, tam też jest zrobiona strefa Disneya
Awatar użytkownika
Łowca

U nas w Lublinie też często rzucają promki w Tesco/Auchan. Niestety są to często słabe produkcje.
ODPOWIEDZ