[PC] Guild Wars 1 (+ ewentualnie dodatki)
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ktoś w to gra, czy ta gra już nikogo? Odzyskałem i odkopałem swoje stare konto (z 4 levelem
) i nabrała mnie ochota na granie. Ale samemu to nie za bardzo bo wieje nudą. Niedawno (koło miesiąca temu, max półtorej) była za frajer na cdp.pl rozdawana, także może ktośma i planuje grać albo już gra. To bym się dołączył.

- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Dołączyć nie dołączę, ale jeśli ma ktoś grę i się waha (ew. na Steamie jest teraz promo), to od siebie polecam z całego serca
jak tylko się ma ludzi do gry (lepiej jakichś znajomych, bo nie wiem jak tam z ruchem na serwerach obecnie), to gra się rewelacyjnie. IMHO najlepsza gra sieciowa - bo to nie do końca mmo - w jaką grałem. A grałem w sporo
W GW 1 spędziłem z cztery lata, więc się nie nudzi 

- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
trochę odkopuje ale mam pytania.
1)słyszałem że GW 1 można grać w 100% solo i cieszyć się grą jak RPGiem, a fabuła jest całkiem ciekawa prawda to?
2) W przypadku prawdy co do 1 dużo osób jeszcze gra czy raczej wymarła gra?
3) Grałem trochę w L2 i WoWa, jak interfejs się ma do tych dwóch gier?
1)słyszałem że GW 1 można grać w 100% solo i cieszyć się grą jak RPGiem, a fabuła jest całkiem ciekawa prawda to?
2) W przypadku prawdy co do 1 dużo osób jeszcze gra czy raczej wymarła gra?
3) Grałem trochę w L2 i WoWa, jak interfejs się ma do tych dwóch gier?