Seria Dragon Ball
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Budokai 3 był fajny bo grało się w to podobnie jak w inne mordoklepki natomiast przy tenkaichi ktoś wpadł na genialny pomysł latania w 3 d po arenach co katastrofalnie wpłynęło na przyjemność płynącą z walk.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A grałeś z kimś żywym czy tylko story mode? Kompletnie Tenkaichi w tej warstwie mi nie podchodził. Takie klepanie na farta że tak powiem wychodziło a część ataków niektórych postaci była kompletnie nie przystosowana do tego latania po arenie.
Hej Budokai 3/Infinite World (taki expansion pack do B3 gorszy ale warto pograć po przejściu), Budokai Tenkaichi 3 (9001 postaci, jeśli posiadasz poprzednie części tenkachi możesz cały content z nich załadować do 3 części), Super Dragon Ball Z (street fighter prawie tylko z postaciami z DB) oraz oczywiście Budokai 1! wybitne story tam jest.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
W sumie takie info umieszczę tutaj, chociaż przydałoby się temat przenieść do ogólnego forum z grami odkąd Xenoverse pojawiło się na PC...
A skoro mowa o Dragon Ball XENOVERSE, jest zapowiedź drugiej części!
A skoro mowa o Dragon Ball XENOVERSE, jest zapowiedź drugiej części!

- Kontakt:
Pewnie trzeba będzie te dziury naprawiać ale wydaje mi się, że tym razem będą to akcje z filmów kinowych DB i speciali: w 0:29 mamy Turlesa z 3 filmu kinowego (http://myanimelist.net/character/14961/Turles), a tam dalej Bardocka, którego to pewnie każdy fan DB wyłapał

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Przeniesione do ogólnego.
Był jeszcze Slug i Future Trunks z kinówki specjalnej. Może po prostu głównie filmy teraz będą na warsztat zamiast fabuły zetki.FotelSkrzypi pisze: Pewnie trzeba będzie te dziury naprawiać ale wydaje mi się, że tym razem będą to akcje z filmów kinowych DB i speciali: w 0:29 mamy Turlesa z 3 filmu kinowego (http://myanimelist.net/character/14961/Turles), a tam dalej Bardocka, którego to pewnie każdy fan DB wyłapałTrochę w końcu tego wszystkiego było, ale to tylko moje zgadywanie, że akurat o tym będzie XENOVERSE 2.
- Kontakt:
Dzięki

Właśnie nie mogłem skojarzyć tego Nameczana, ale też nie chciało mi się przeglądać wszystkich kinówek