Pytanie o Dishonored z GWG
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
,,Firma Cenega Poland poinformowała, że na mocy umowy zawartej z koncernem Zenimax wyczekiwana gra akcji Dishonored ukaże się na naszym rynku z polskimi napisami, zarówno w wersji na komputery PC, jak i konsole Xbox 360 oraz PlayStation 3."
Nawet jeśli jest wersja angielska to w sieci można pobrać spolszczenie , więc to nie problem a gra i tak jest wspaniała.
Co do GWG Dishonored nie znalazłem nic na temat tego , że gra jest w pełnej Polskiej wersji językowej.
Nawet jeśli jest wersja angielska to w sieci można pobrać spolszczenie , więc to nie problem a gra i tak jest wspaniała.
Co do GWG Dishonored nie znalazłem nic na temat tego , że gra jest w pełnej Polskiej wersji językowej.
No właśnie na PC nie ma problemu z ewentualnym spolszczeniem. Pytanie tylko jak na X360 to wygląda.
// edit:
Zakupiłem i gra jest w polskiej wersji językowej. Są napisy i oryginalne dialogi, menusy ładnie przetłumaczone:)
// edit:
Zakupiłem i gra jest w polskiej wersji językowej. Są napisy i oryginalne dialogi, menusy ładnie przetłumaczone:)