FIFA 15
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Wiem, że na kilka dni przed premierą będzie news z przeglądem najlepszych cen, ale chciałbym się teraz już zapytać, czy ktoś nie dorwał jakiejś wybitnej okazji na preorder? Albo czy nie słyszał o jakichś planowanych sklepowych obniżkach w dzień premiery (słyszałem jakieś ploty, że w Media Markt premierówka ma być po 100 zł). Dzięki wielkie z góry!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Całkiem możliwe, że premierowa wersja może pojawić się za 100 zł. W zeszłym roku Fifa 14 była za 99 zł chyba w Avans o ile mnie pamięć nie myli. Podobnie jak Ty ja również po cichu liczę na 100 zł w dniu premiery.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja najpierw czekam na demo żeby zobaczyć czy staruch udźwignie (wątpię, ale od FIFY 11 co roku preorder/premierówka i byłoby szkoda :/). Zdaje mi się że 14 w dniu premiery była w MM za 120 i za tyle kupiłem, albo pamięć mnie myli, łatewa. W FUT-a nałogowo nie gram, stąd chyba preordera w tym roku nie złożę. 

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
I pamięć ciebie nie myli ;P Prawda 14 w MM była po 120 i też po tyle była w Auchan.KoszMareQ pisze: Ja najpierw czekam na demo żeby zobaczyć czy staruch udźwignie (wątpię, ale od FIFY 11 co roku preorder/premierówka i byłoby szkoda :/). Zdaje mi się że 14 w dniu premiery była w MM za 120 i za tyle kupiłem, albo pamięć mnie myli, łatewa. W FUT-a nałogowo nie gram, stąd chyba preordera w tym roku nie złożę.
Przecież już od dawno wiadomo, że wersje PC/PS4/XBO będą identyczne w tym roku. Jedynie chyba dla XBO na wyłączność będą mieli bodajże w FUT jakąś dodatkową drużynę z "legendami futbolu".
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Z tym od dawna wiadomo to jestem ostrozny, juz tak kiedys, bylo przy poprzedniej zmianie generacji, bodaj FIFA 11 miala byc nowa wersja, a byla hybryda pomiedzy i dopiero dwunastka byla taka jak na ps3/x360. Stad moje watpliwosci.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Jest juz demo na origin. Zagralem doslownie 2 minuty jak na razie, ale nie powiem, zeby mnie zachwycilo. Strasznie toto drewniane, a i wyglad wcale nie jakis next-genowy. Mam wrazenie, ze pes 14 na ps3 wyglada lepiej.
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Prawilnie zostanę przy 14 póki FUT jeszcze żyje. Składy mam bardzo dobre i drogie, sporo osób gra, a i sporo zostanie, bo 15 wymaga DX11. Poza tym, wolę op główki niż bramkarzy, którzy łapią wszystko.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Mnie demo bardzo się podoba. Pograłem dzisiaj z bratem kilka spotkań. Grafika, animacje, twarze zawodników wszystko to prezentuje się lepiej niż w poprzedniej odsłonie, a i bardziej taktyczny gameplay im nie ustępuje. Z reguły nie kupuję gier w dniu premiery, ale chyba po 250h trzeba odstawić poprzedniczkę.
Btw: Dobrze, że w końcu bramkarze lepiej się zachowują...
Btw: Dobrze, że w końcu bramkarze lepiej się zachowują...
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@up
W Euro RTV Agd mają i jest napisane, że tylko u nich go dodają:
http://www.euro.com.pl/cms/fifa-15.bhtm ... -250x100sg
W Euro RTV Agd mają i jest napisane, że tylko u nich go dodają:
http://www.euro.com.pl/cms/fifa-15.bhtm ... -250x100sg