PSX Extreme
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czyta ktoś? Ja do niedawna byłem ogromnym fanem, myślę, że spokojnie ponad 100 numerów mam na półce. Ogromna szkoda, że po ostatnich zawirowaniach w redakcji i jeszcze wyżej czasopismo jest tylko cieniem samego siebie, a z tym, co pokochałem ma już tylko wspólną nazwę
. Ciągle jeszcze kupuję, ale co miesiąc jestem na krawędzi zrezygnowania.

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
nigdy nie miałem żadnej konsoli, czy to stacjonarnej, czy to przenośnej, ale czytać psx extreme lubię.
Czasem łapię się na tym, że wolę o grze czytać, niż w nią grać
Ma tak ktoś może, czy tylko ja jestem takim odmieńcem? 
Czasem łapię się na tym, że wolę o grze czytać, niż w nią grać

Kiedyś się czytało ale po zmianie naczelnego przestałem. Szkoda ze Neo padło a PSX jest jaki jest, nie ma teraz czego czytać :/
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
PSXE postarało się o lepszy kalendarz niż CDA http://www.ppe.pl/news-32126-kalendarz_ ... reme_.html
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Zadania trudnego nie mieli.smugglersun pisze: PSXE postarało się o lepszy kalendarz niż CDA http://www.ppe.pl/news-32126-kalendarz_ ... reme_.html
Może się skuszę.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
"Grudniowy numer, w związku z dołączonym Kalendarzem Gracza, pojawi się wyjątkowo w cenie 12,90 zł. Jak łatwo policzyć, za tę kwotę otrzymacie tradycyjnie wypchany po brzegi magazyn (listopad jest baaaardzo gorącym miesiącem w naszej branży) plus Kalendarz Gracza, który będzie Was kosztował jedynie 2,91 zł. "
No to za tę cenę jak najbardziej warto. Na poczcie widzialem wczoraj "tego typu" kalendarze za 7-11zl.
Tylko mi by się przydał taki kalendarz na biurko
No to za tę cenę jak najbardziej warto. Na poczcie widzialem wczoraj "tego typu" kalendarze za 7-11zl.
Tylko mi by się przydał taki kalendarz na biurko

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Historia GTA w ostatnim numerze bardzo zacna.
Fajnie też, że pojawił się dział "Retro", chociaż jak dla mnie nadal go za mało.
Troszkę odpicowali układ graficzny, niektóre elementy są teraz bardziej czytelne, aczkolwiek to nadal hardcore jeżeli chodzi o upchanie wszystkiego na dostępnej ilości stron.
A tutaj ocenki, jeżeli ktoś jeszcze nie widział:

A tutaj ocenki, jeżeli ktoś jeszcze nie widział:
Spoiler:pokaż