SwiftKey Freemium

Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Może to nie jest żadna gra, ale wg mnie nie ma lepszej klawiatury na andka :)

http://swiftkey.com/en/blog/swiftkey-ke ... mes-emoji/
Ci użytkownicy podziękowali decepol za ten post:
DirtyMac
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Warto dodać, że użytkownicy, którzy wcześniej zakupili aplikację, mają darmowy pakiet 10 motywów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

kubaku4 pisze: Warto dodać, że użytkownicy, którzy wcześniej zakupili aplikację, mają darmowy pakiet 10 motywów.
Nie tylko wcześniej teraz ściągając SwiftKey tez dostaje się 10 motywów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

niezłe jaja - kupiłem w GP, kilka dni później za darmo na Amazon a teraz już zupełnie darmowe...

W każdym razie dla mnie to podstawowa apka, nie wyobrażam sobie pisać na czymś innym.

edit: ale ogólnie opłaca się to zainstalować zamiast starej-płatnej apki? Nie ma jakichś syfów dodatkowych?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Nie ma.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Właśnie obczajam na google play. Chciałem sprawdzić klawe, czytam jakiego dostępu wymaga i zrezygnowałem.
m.in. sms: używa SMS-ów i/lub MMS-ó. Mogą być naliczane opłaty. Zbiera informacje o tożsamości i identyfikator urządzenia, jak również sprawdza z jakimi numerami nawiązuje się połączenia... Klawiatura k*&^%^&^ mać.
A może ja jestem przewrażliwiony na tym punkcie...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Leigam pisze: Właśnie obczajam na google play. Chciałem sprawdzić klawe, czytam jakiego dostępu wymaga i zrezygnowałem.
m.in. sms: używa SMS-ów i/lub MMS-ó. Mogą być naliczane opłaty. Zbiera informacje o tożsamości i identyfikator urządzenia, jak również sprawdza z jakimi numerami nawiązuje się połączenia... Klawiatura k*&^%^&^ mać.
A może ja jestem przewrażliwiony na tym punkcie...
Po co w takim razie używasz smartphona?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@Leigam
Zainstaluj xPrivacy i problem z prywatnością z głowy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@nigihayami Bo to daje dużo korzyści. Co nie oznacza że od razu muszę wszystkim rozdawać swoje dane.

@sergeron Świetna sprawa z tym progsem, dzięki. Wadą jest to że roota trzeba zrobić. Ale jak będzie chwila to pomyślę nad tym.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Fajna okazja, swego czasu najlepsza klawiatura... Trochę się spóźnili, bo już jakiś czas temu porzuciłem androida na rzecz wp.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja polecam od siebie TouchPal X. Nawet w wersji bezpłatnej bije na głowę SwiftKey'a. Dużo opcji konfiguracyjnych, ciekawe mechanizmy pisania, wygodne kopiowanie/wklejanie tekstu, a do tego mało RAMu zjada.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie żeby coś, ale czuję się lekko oszukany. Wydałem na to pieniądze, a tu nagle za darmo :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Tiaa, tak samo się czujesz jak kupujesz dajmy na to grę za 100 zł, po czym po kilku latach jest za bezcen - 5 zł? Lub dodawana za "darmo" w czasopiśmie?
Dla mnie minusem Touchpala jest kiepski słownik.
Awatar użytkownika
Łowca

http://www.xda-developers.com/android/s ... elopers%29
Kupiłem kiedyś, po tym co odwalili autorzy po zrobieniu z tej aplikacji "darmówki", odinstalowałem. Nie dziwię się podejścia "robimy darmówkę, niech biorą wszyscy, my i tak zarobimy na wyciągniętych od nich danych".
Swype takich uprawnień nie potrzebuje. Xprivacy mam, używam i blokuję Swype'owi dostęp do internetu, nigdy nie mogę miec pewności czy właśnie skopiowane przeze mnie z KeePass'a do schowka (lub wklepane ręcznie) hasło do konta bankowego w celu zalogowania do aplikacji banku, nie pójdzie sobie do autorów klawiatury a tak, przynajmniej jestem spokojny.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jako alternatywę do SwiftKey i innych "klasycznych" klawiatur polecam klawiaturę "Big Buttons Keyboard" (darmowa w wersji Standard).
Ciekawe rozwiązanie zwłaszcza dla posiadaczy telefonów o niewielkim ekranie.
Link: https://play.google.com/store/apps/deta ... tons&hl=en
Zablokowany