Watch_Dogs ( GMG - Jak/W ile spadnie cena ? )

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0
Kontakt:

Po kupieniu niedawno Rust'a i zebraniu niezłej ilości kredytów (Aktualnie 16 funtów) ,zastanawiam się nad kupieniem Watch_Dogsa (z kodem zniżkowym i kredytami).
Wychodzi aktualnie że musiałbym dodać od siebie 16 funtów ,jednakże nie kwapię się do tego i chciałbym się spytać ,jak może się zmienić cena Watch_Dogs'a po premierze (Interesuje mnie w jaki czas oraz o ile)
Oczywiście wiem ,że te gdybania nie będą dokładne ,a i sam WD był na Uplay za 50 zł ,lecz niestety nie miałem wtedy nic na karcie .
Z góry dzięki za wszelką pomoc ,jak i spostrzeżenia .

Pozdrawiam
AugPL
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 0
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Gry Ubisoftu mają to do siebie, że dość szybko tracą na cenie, więc pewnie za 2-3 miesiące cena spadnie do około 80 zł, a po kolejnych 3 miesiącach będzie za + - 60 zł ,tak jak teraz Black Flag.

Jeszcze większe różnice cen będą z kolekcjonerkami, które w przypadku gier Ubi kosztują nawet 2x mniej po kilku miesiącach...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Sorry że tak nie na temat, ale o jakich kredytach mowa? Coś tam w Rust'cie można zdobyć, co da się przeliczyć na gotówkę? :O

Google milczy na ten temat, ale być może szukam nie tego, co trzeba.

@Down
Dzięki wielkie!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2014, o 17:37 przez Ramsey, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ramsey pisze: Sorry że tak nie na temat, ale o jakich kredytach mowa? Coś tam w Rust'cie można zdobyć, co da się przeliczyć na gotówkę? :O

Google milczy na ten temat, ale być może szukam nie tego, co trzeba.
Kredyty zarabiasz robiąc osiągnięcie w wybranych grach, tutaj masz wszystko dokładnie wyjaśnione:
http://lowcygier.pl/publicystyka/graj-z ... -konkursu/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dokładnie ,chodziło mi bardziej o to iż Rust rozpoczął zakupowe szaleństwo i teraz szukam Sandboxa ,a do póki GTA V nie ma na PC ,to WD mnie przekonało ,ale nie na taką cenę jak obecną ;d
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@up
Poczekaj jeszcze, bo np. z AC IV było tak, że przed samą premierą dali dodatkowy kod na niego (i DLC) -25% i dodatkowe kredyty na konto.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ale teraz podobno nie zawsze można wykorzystać te kredyty przy wszystkich kodach. Tak czy inaczej nie ma co się śpieszyć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

To miejmy nadzieję ,że będzie te -25 % ,a i może te 5 funtów mi wpadnie z Rush'a ;d
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Tak jak wcześniej pisałem jest voucher na -25% na: Murdered: Soul Suspect, Watch_Dogs, Watch_Dogs: Deluxe Edition, Watch_Dogs Season Pass, Wildstar, Wildstar Deluxe

PT7ELX-1WPWNT-7UAGQZ

Nie można użyć kredytów.
Awatar użytkownika
Łowca

Watch_Dogs by za 50 zl przez pomylke na Uplay jakies 3 miesiace temu. :) Ale teraz to bym polowal na kody Nvidia na allegro albo ebay.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

shav pisze: Gry Ubisoftu mają to do siebie, że dość szybko tracą na cenie, więc pewnie za 2-3 miesiące cena spadnie do około 80 zł, a po kolejnych 3 miesiącach będzie za + - 60 zł ,tak jak teraz Black Flag.

Jeszcze większe różnice cen będą z kolekcjonerkami, które w przypadku gier Ubi kosztują nawet 2x mniej po kilku miesiącach...
Tak szybko? Mam do oddania jedną kopię extra (mam 2, jedną z 'promocji' a drugą dostałem z kartą grafiki). W takim razie się muszę spieszyć zanim spadnie na cenie :D
ODPOWIEDZ