Po kupieniu niedawno Rust'a i zebraniu niezłej ilości kredytów (Aktualnie 16 funtów) ,zastanawiam się nad kupieniem Watch_Dogsa (z kodem zniżkowym i kredytami).
Wychodzi aktualnie że musiałbym dodać od siebie 16 funtów ,jednakże nie kwapię się do tego i chciałbym się spytać ,jak może się zmienić cena Watch_Dogs'a po premierze (Interesuje mnie w jaki czas oraz o ile)
Oczywiście wiem ,że te gdybania nie będą dokładne ,a i sam WD był na Uplay za 50 zł ,lecz niestety nie miałem wtedy nic na karcie .
Z góry dzięki za wszelką pomoc ,jak i spostrzeżenia .
Pozdrawiam
AugPL
Watch_Dogs ( GMG - Jak/W ile spadnie cena ? )
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Gry Ubisoftu mają to do siebie, że dość szybko tracą na cenie, więc pewnie za 2-3 miesiące cena spadnie do około 80 zł, a po kolejnych 3 miesiącach będzie za + - 60 zł ,tak jak teraz Black Flag.
Jeszcze większe różnice cen będą z kolekcjonerkami, które w przypadku gier Ubi kosztują nawet 2x mniej po kilku miesiącach...
Jeszcze większe różnice cen będą z kolekcjonerkami, które w przypadku gier Ubi kosztują nawet 2x mniej po kilku miesiącach...
Sorry że tak nie na temat, ale o jakich kredytach mowa? Coś tam w Rust'cie można zdobyć, co da się przeliczyć na gotówkę? :O
Google milczy na ten temat, ale być może szukam nie tego, co trzeba.
@Down
Dzięki wielkie!
Google milczy na ten temat, ale być może szukam nie tego, co trzeba.
@Down
Dzięki wielkie!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2014, o 17:37 przez Ramsey, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Kredyty zarabiasz robiąc osiągnięcie w wybranych grach, tutaj masz wszystko dokładnie wyjaśnione:
http://lowcygier.pl/publicystyka/graj-z ... -konkursu/
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dokładnie ,chodziło mi bardziej o to iż Rust rozpoczął zakupowe szaleństwo i teraz szukam Sandboxa ,a do póki GTA V nie ma na PC ,to WD mnie przekonało ,ale nie na taką cenę jak obecną ;d
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@up
Poczekaj jeszcze, bo np. z AC IV było tak, że przed samą premierą dali dodatkowy kod na niego (i DLC) -25% i dodatkowe kredyty na konto.
Poczekaj jeszcze, bo np. z AC IV było tak, że przed samą premierą dali dodatkowy kod na niego (i DLC) -25% i dodatkowe kredyty na konto.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Tak jak wcześniej pisałem jest voucher na -25% na: Murdered: Soul Suspect, Watch_Dogs, Watch_Dogs: Deluxe Edition, Watch_Dogs Season Pass, Wildstar, Wildstar Deluxe
PT7ELX-1WPWNT-7UAGQZ
Nie można użyć kredytów.
PT7ELX-1WPWNT-7UAGQZ
Nie można użyć kredytów.
Tak szybko? Mam do oddania jedną kopię extra (mam 2, jedną z 'promocji' a drugą dostałem z kartą grafiki). W takim razie się muszę spieszyć zanim spadnie na cenieshav pisze: Gry Ubisoftu mają to do siebie, że dość szybko tracą na cenie, więc pewnie za 2-3 miesiące cena spadnie do około 80 zł, a po kolejnych 3 miesiącach będzie za + - 60 zł ,tak jak teraz Black Flag.